Şimdi Ara

Çare Yılmaz vural

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler tek çare yılmaz Vural bu saatten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kulüpte doğru olmayan bir zihniyet var teknik adam değişmesi asla bizi kurtarmayacak.Futbolcular değişse onların birde gidişi var.Drogba rüyasından uyandık bakın kimlere kaldık görüyorsunuz.Artık köklü değişikler şart yönetimde olsun liseli yapılanması olsun işinin ehli adamlar ehli olduğu yerlerde göreve getirilmeli.Bugün bir başkan diyor ki ben sportif başarı için gelmedim.Ne yazık ki şu an biz bir spor kulübü olarak bile görülmüyoruz.Şöyle düşünün Galatasaray bir şirket insanların üzerinden para kazandığı bir holding.Yeter ki kar yapsın.
    Baba bana subaru al

PSN : Jeopol
  • Adamı kanser etmeyelim boşuna. Bu takımla anca o olur çünkü. Döve döve Pique mi çıkaracak Semih'in içinden?
  • Şu adamı bir kere olsun Galatasaray'da görmek istiyorum. Ulan Riekerink denen adama bile takımı emanet ediyorsun, kaldı ki adamın takım çalıştırmışlığı bile yok paf takımlar dışında. Gidip yılların tecrübesi Yılmaz Vural'ı getirmiyorsun. Bu kadar futboldan anlamamazlık, bu kadar yabancı hayranlığı olmaz arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    *
  • umut bulutu gol kaçırdıktan sonra kovalamasını isterdim
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.