Şimdi Ara

CardFinans market; Ramazan'da 100 puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ramazanda kurulsun sofralar, market alisverilerine gelsin ParaPuan'lar! Bireysel kredi kartlarinizla Ramazan ayi boyunca market sektorunde farkli gunlerde veya ayni gun farkli isyerlerinde tek seferdeki her 100TL ve uzeri harcamaniza 10TL, toplamda 100TL'ye varan ParaPuan hediye! Kazandiginiz puanlarinizi Temmuz sonuna kadar kullanabilirsiniz!http://fnb.mn/rmzn Kampanya SMS reddi icin SMSRET->3639 MERSIS: 0388002333400576 dstk@qnbfinansbank.com B001

    Ramazan ayı boyunca QNB Finansbank bireysel kredi kartlarınızla market sektöründe tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üzeri harcamanıza anında 10 TL, toplamda 100 TL'ye varan ParaPuan hediye. Katılım için harcamadan önce RAMAZAN yazıp 2273’e gönderin.
    Kampanya 26 Mayıs-24 Haziran 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyaya, bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuzdan harcama yapmadan önce RAMAZAN yazıp 2273’e SMS göndererek ya da Çağrı Merkezimizden kayıt olabilirsiniz. 2273’e gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
    Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuanlar harcama yapılan bireysel kredi kartına harcama anında yüklenecek olup, 31 Temmuz 2017’ye kadar kullanılabilecektir.
    Bir müşteri kampanyadan farklı QNB Finansbank bireysel kredi kartları ile yararlanabilecek olup, tüm bu kartları ile toplamda en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir.
    Kampanya kapsamında ek kartlarla yapılan harcamalardan kazanılan ParaPuanlar ek kart sahiplerinin kartlarına yüklenecektir.
    Aynı gün aynı işyerinde yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanya kapsamında ödül kazanır.
    Her müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılım gösterebilir.
    Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan ParaPuanlar geri alınır. ParaPuanlar harcanmış ise, ilgili tutar harcama yapılan kredi kartına ParaPuan borcu olarak yansıtılır.
    ParaPuanla yapılan harcamalar, toptan satış ve ticari kullanımlar kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikâyetler ilgili üye işyerlerinin şikâyet hattına iletilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.