Şimdi Ara

Carcassone ve Ticket to Ride bu hafta ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Hediye oyun kampanyasına hız kesmeden devam eden Epic Games mağazası bu hafta da iki oyun birden sunuyor. Carcassonne ve Ticket to Ride oyunları kısa bir süreliğine mağazadan ücretsiz edinilebiliyor.



    Carcassonne neler sunuyor?



    Carcassonne aslında aynı adlı Fransız şehrinden esinlenen bir kutu oyunu. 2000 yılından bu yana 10 milyondan fazla satan Carcassonne sonrasında dijital oyun olarak mağazalardaki yerini almıştı.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi AX3600 yönlendirici endüstriyel sınıfında ilk son kullanıcı ürünü olacak



    Carcassonne karo yerleştirme tarzında ilerleyen bir oyun. 6 oyuncuya kadar oynanabilen oyunda amaç yüksek puan toplamak ancak aynı zamanda diğer oyuncuların puan almasını engelleyecek karoları koymamak.



    Karoların üzerinde yol, çimenlik alan, manastır, şehir alanı gibi şekiller yer alıyor. Belirli bir alanı tamamlayarak şehir oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca elinizde bulunan köylüleri de karoların üzerine yerleştirerek mekana göre farklı meslekler edinmesini sağlıyorsunuz. Bu da puan kazandırıyor. Her başladığınızda oyunun temaları değişiyor.





    Ticket to Ride neler sunuyor?



    Ticket to Ride yine bir popüler kutu oyunu. 4 kişiye kadar oynanan oyunda şehirleri birbirine en hızlı şekilde bağlamanız gerekiyor. BUnu yaparken yolu da uzun tutarak en yüksek puanı elde etmeye çalışıyorsunuz. Trenlerin yanında vapur gibi farklı ulaşım yollarını da kullanabiliyorsunuz.



     



    Ticket to Ride sayfası



     



     



    Carcassonne sayfası



     



     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.