Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
21
Favori
62.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _MedicuS_ kullanıcısına yanıt

    Uyarıyı kapatamıyorsunuz. Tokayı yanlış yere takıyor olabilirsiniz. Benim de başıma geldi. Kemerlerin markasına hiç dikkat etmedim şimdiye kadar. Bugün bakayım ben de unutmazsam.

  • _MedicuS_ kullanıcısına yanıt

    Arka tarafta orta kısım için iki ayrı yere takıyorsunuz kemeri . oturanın hem sağına hem soluna olacak şekilde ikisine de takmanıza rağmen mi uyarı veriyor ?

  • TossA CoinTo Your Witcher kullanıcısına yanıt

    İki yere takinca uyariyi kesti.

    Lakin tek kemerde ki iki tokanin oynar olani alt tarafa sikismis. Yukari itemiyorum.

    Yontemini bilen var mi

    CAPTUR 2 (2020)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _MedicuS_ kullanıcısına yanıt

    malesef o konuda bir bilgim yok.

  • _MedicuS_ kullanıcısına yanıt

    Kemer markasını kontrol ettim. Bendeki de aynı marka.

  • Arkadaşlar iyi akşamlar,

    Sıfır aldığım 2020 1.3 tce edc capturumu sattım. Yeni bir araca geçtim. Açıkçası yatırım açısından da iyi fiyat artışı yapıp en üst yerlere ulaştı siye düşündüm.

    Memnundum araçtan ama daha güncel ve donanımlı bir araç istiyordum.

    Sıfır Kia Sportage aldım. Memnunum benzinli otomatik. Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım. İlk düşüncelerim 10 üzerinde 10 kia öneririm. İlk kia arabam oldu.

    Size de iyi akşamlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçenlerde sıfır captur aldım icon donanım. Sormak istediğim iki husus var.
    1.si aracın broşüründe yazmadığı halde sürüş destek menüsünde trafik plakalarını okuma sistemi var açıp kapatılabiliyor. Şehir içi çok kullanamadım o yüzden bir plaka okuduğuna şahit olmadım. Sizin araçlarda varmı bu özellik?
    2. Si aracın ruhsatında yakıt türü benzin elektrik olarak belirtilmiş. Satış temsilcisi araçta benzin motoruna destek veren küçük bir elektrikli motor olduğunu belirtti. Ne sitede ne brosurde nede kılavuzda bu özelliğe dair birşey bulamadım. Sarı sitede hibrit adı altında satılan captur ilanları var. Ne diyorsunuz bu konuda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TexasRanger kullanıcısına yanıt

    öncelikle hayırlı olsun, araçlarımızda mild hybrid denen bir sistem var, yolcu koltuğu altında aküleri olan bu sistem aracın ilk çalıştırılmasında ve eco mod aktif iken çalışıyor, tamamen elektrik ile ilerleme gibi bir durum yok, eco mod aktif iken düz yolda ayağınızı gazdan çektiğiniz de ekranda yeşil bir araba simgesi çıkıyor, o simge yelkenleme modunun aktif olduğunu belirtir, normalde ayağınızı gazdan çektiğinizde hızla yavaşlaması gereken araç elektrik motorunun devreye girmesiyle akünün durumuna bağlı olarak şanzımana ekstra güç iletiyor ve arabanın ayağınızı gazdan çektiğiniz hızla belli bir süre daha gitmesine imkan veriyor, adı üstünde yarım hybrid :) uzun yolda kullanması keyifli, yeni çıktığım yolculuk da ortalama 5,2 lt 100 km ile seyahat ettim, daha da düşürmek olası, çok dikkat etmeden şehir için 6,5 lt olarak tüketimi var.

  • öncelikle herkese merhanalar. ben de 2016 model peugeot 2008 aracımı satınca ( benzinli full modeli) en üst paket 2020 model captur almak istiyorum. Önceden yeni 2008 düşünüyordum fakat pejo biraz şımardı fiyatlarda yükseldi ve ekran sorunu yaşayanlar olmuş o nedenle vazgeçtim. renault captur listemde yoktu fakat bir ara tesadüf baktım hoşuma gitti . fakat en ful olan cam tavanlı turuncu renk . eşimde beğendi. bayide geçen yeni gelmişti icon paket ama donanım eksikti o nedenle tam beğendim diyemem, ama 18 jantlı full olanı güzel duruyor. birçok test videosu izledim . viedolarda aracı kalite anlamında önceki nesle göre iyi olduğu konusunda bilgi vermişler reno nu kademe atladığını belirtmişler. ben yine etrafımdaki arkadaşların reno konusundaki olumsuz söylemleri ben soru işareti bırakıyor. bu konuda düşüncelerinizi alabilirmiyim.

  • tazcan kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Şuan Yeni Captur kullanıyorum. 30.000 km'yi geçtim. Bundan önce de 2015 Clio kullanıyordum. Onu 150.000 km'de sattım. Toplam 180.000 km boyunca sadece 20.000 km'de bir bakıma götürdüm araçları. Doğrudur değildir bilmem ama garantisi dolmuş olsa bile lastik değişimlerim haricinde yetkili servis dışında hiçbir yerde müdahale ettirmedim araca. Buraya da çoğunlukla bir sorun olduğunda yazılıyor. O yüzden çok sakin. Münferit bir kaç sorun yaşayanlar olmuştur ama servisler çok ilgili. Başka forumları da takip ediyorum, bildiğim kadarıyla aracın kronik bir sorunu yok. 1.3 Tce motor ve şanzıman zaten sınıfının en iyisi. Renault teknoloji olarak çok ilerledi kanaatimce. F1'de yarışan bir marka zaten. Diğer markaların da araçlarını kullandım. Hiçbir markanın fanatiği değilim tabii ki. Ben sadece kendi tecrübelerimi bildiriyorum.

  • duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi için tecrübeniz nedir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tazcan kullanıcısına yanıt

    Malzeme kalitesi olarak tabii ki premium markalarla karşılaştırmak doğru olmaz. Ama kendi sınıfına göre gayet başarılı. Captur daha 1,5 yaşında 30k km'de. Herhangi bir eskime, yıpranma olmadı tabii ki. Tavsiyem kalitesine emin olduğunuz yerlerde yıkatın aracınızı. Araçlara doğal şartlardan daha çok yıkamacıların kullandığı kalitesiz kimyasallar çok zarar veriyor. Bahsetmiş olduğum Clio için konuşacak olursam 6 yıl boyunca silecek süpürgesi, lastik, ampul ve akü haricinde bir parçanın eskimesi, yıpranmasından dolayı değişime gerek duymadım.

  • duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Zaten üst sınıf marka ile kıyas yapmak doğru olmaz. Yeni Peugeot 2008 ile kıyaslamak lazım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu konuda yapılan kıyaslamalarda ikisi eşdeğer gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tazcan kullanıcısına yanıt

    Merhabalar. Bende 1.5 yıldır, 15 bin kilometre captur kullanan biri olarak aracın motor ve şanzımanından çok memnun olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. Şimdiye kadar da herhangi bir önemli sorun çıkarmadı. Malzeme kalitesi açısından sınıfının ortalamalarında bence, ama bu konuda 2008 in bendeki algısı biraz daha iyi. 2008 hiç kullanmadım sadece algı ve görünüş olarak yorum yapıyorum. Aradaki fiyat farkına değer mi bu karar sizin tabi. Benim aracımda ufak tefek trim sesleri var ama dediğim gibi zaten bu sınıfta kulağınızı kapatmanız gereken sesler bunlar, daha fazlası şu an için yok. Şu an yine bu sınıfta bir araç alacak olsam tercihim yine captur olurdu muhtemelen. Ama öncelikli olarak kendi kullanım amacım ve şu anki gereksinimlerim dahilinde göre sanıyorum sıfır b suv yerine biraz daha zorlayıp 2.el de olsa c sınıfı düşünürdüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şey soracağım aracı ikinci el aldım 16000km de aracın sağ yolcu koltuğu altında kabak gibi akü var yazılanlardan anladığım hybrid ama ruhsata benzin ve 130bg işlenmiş ne yapmam lazım trafiğe çıkışı ocak 2021ama 2020model geçiyor engin bilgilerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exempt E kullanıcısına yanıt
    Benim ruhsatta yakıt tipi benzin ve elektrik olarak yazıyor. Bence servise sor şase numarasıyla. En doğru cevabı onlar verecektir. Koltuk altında akü varsa ruhsata yanlış işlenmiş olabilir. Ben de merak ettim bu durumu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yarın arayacağım bilgi veririm. Şase no:VF1RJB00466730.....


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.