Şimdi Ara

Captain Tsubasa (2018) (AnimeSeverler) Türkçe Altyazı İndir!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
1
Favori
9.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ajerman21 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Maalesef şu an için 2.Sezon dair herhangi bir duyuru yoktur. Yapımcı firma herhangi bir açıklama yaptığında duyurusunu yapıyor olacağız.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Animeseverlerrr -- 17 Ağustos 2020; 21:10:9 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Animeseverlerrr -- 1 Eylül 2020; 14:19:52 >
  • Tsubasa ile alakasız olacak ama bu zamana kadar kimsenin emeğine laf etmedim etmek istemem de ama aot 3. sezonunun çevirisini gördükten sonra dayanamadım yazmak istedim. Bu kadar popüler bir anime olmasa gene bir şey demezdim en azından çevirmeye çalışmışlar diye ama popülerlikte 2. sırada olan bir animenin belki de en önemli sezonlarından biri olan 3. sezonu bu kadar kötü çevirmek olmadı. En azından çevirmeseydiniz de başkası daha düzgün çevirseydi. Kullanılan kelimeler yanlış üstüne google translate seviyesinde bir altyazı kalitesi yakışmadı. Bildiğiniz animeden soğudum. Umarım diğer animeleri de bu seviyede çevirmiyorsunuzdur. Altyazı çevirmeye yeni başladıysanız da gelişmenizi diliyorum. Buraya toksik bir şekilde mesaj atıp tartışmaya gelmedim. Sadece sizi başkası uyarmadıysa ben uyarmak istedim. İyi anime izlemeler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 13 Eylül 2020; 15:18:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: defaulticus

    Tsubasa ile alakasız olacak ama bu zamana kadar kimsenin emeğine laf etmedim etmek istemem de ama aot 3. sezonunun çevirisini gördükten sonra dayanamadım yazmak istedim. Bu kadar popüler bir anime olmasa gene bir şey demezdim en azından çevirmeye çalışmışlar diye ama popülerlikte 2. sırada olan bir animenin belki de en önemli sezonlarından biri olan 3. sezonu bu kadar kötü çevirmek olmadı. En azından çevirmeseydiniz de başkası daha düzgün çevirseydi. Kullanılan kelimeler yanlış üstüne google translate seviyesinde bir altyazı kalitesi yakışmadı. Bildiğiniz animeden soğudum. Umarım diğer animeleri de bu seviyede çevirmiyorsunuzdur. Altyazı çevirmeye yeni başladıysanız da gelişmenizi diliyorum. Buraya toksik bir şekilde mesaj atıp tartışmaya gelmedim. Sadece sizi başkası uyarmadıysa ben uyarmak istedim. İyi anime izlemeler dilerim.
    Merhabalar, öncelikle "SNK" altyazımızı online izlediyseniz, maalesef yanlış yükleyenler çok oluyor. Altyazıyı indirip izleyenlerden çok olumlu reaksiyon aldık. Ayrıca V2 versiyonunu yayınlayarak, epey düzenlemeler yapılmıştır.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.