Şimdi Ara

Captain Toad: Treasure Tracker Switch ve 3DS Demosu Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Captain Toad: Treasure Tracker'ın demosu şu anda Nintendo eShop aracılığıyla Switch ve 3DS üzerinde ulaşılabilir durumda.
     
       Captain Toad: Treasure Tracker, Super Mario Odyssey temalı minyatür bölümler dahil olmak üzere toplamda 70'ten fazla bölüm içeriyor ve Switch'te iki oyunculu Joy-Con co-op oynanışını destekliyor.

       Captain Toad: Treasure Tracker 13 Temmuz'da dünya genelinde Switch ve 3DS için çıkacak.




  • Yahu şirinlik abidesi şu oyun, WiiU'da az oynamadım, 3DS'de de oynarız çıkınca...
  • Demo'da 3 bölüm olsa da çok keyifliydi. Ufak mekan bazlı bulmacalar var. Düşmanları aynı 1988 yılında çıkmış olan Super Mario Bros. 2'de olduğu gibi yerden çıkardığınız sayılı sebzeler ile vuruyorsunuz. El modunda dokunmatik olarak yaptığınız tüm işlemleri ise TV modun da sürekli ekranda görünen ve dikkat dağıtan o hedef imleci eşliğinde yapıyorsunuz bunu ise pek beğenmedim, bir fps oyunu değil ki bu. Bir tuş ata biz basınca ortaya çıksın sonra kaybolsun. Belki tam oyunda alternatifler koymuşlardır bu iş için bakacağız. Oyun 60 fps ve son bölüm dışında çözünürlük gayet yüksek. Nintendo'nun çıkardığı port oyunlarda çözünürlük nerdeyse her oyunda arttı ama bunda en azından o bölüm için bunu göremiyoruz. Tabi ki oyun daha çıkmadı bekleyelim bakalım. Oyun öyle çok büyük değil 70+ bölüm sayısı var. 40 dolar da çıkış fiyatı. ister çıkışında alın oynayın ister indirim bekleyin ancak Mario evreni ile alakalı kaliteli hazırlanmış oyunları seviyorsanız bir ara göz atın derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 21 Haziran 2018; 16:0:14 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.