Şimdi Ara

Captain Marvel ilk haftasında gişe rekorlarını altüst etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Brie Larson çok iyi bir seçim olmuş. Karakteri tanıtma filmiydi. Bir karakteri önce geçmişiyle tanımak ve kronolojik izlemek hoşuma gider. Geri dönüşler olmasından dhaa iyi bence. Güzel film.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.biceps

    Filmin son yarım saate kadar çok sıkıcıydı ve hep diyalog, anı, duygusal anlarla geçti. Son yarım saatte biraz uzay aksiyonu oldu sonrada bitti. İzlediğim en sıkıcı marvel filmi diyebilirim.
    Filmin sıkıntısı buydu bence ama diyalog kısımları sıkmadi
    skrullar ile olan diyaloglar keyifliydi.fury ve carol arasindaki muhabbette öyleydi. Tek sknti nokta fragmanda gördüğümüz uzay aksiyonu dedigin sahnelerin ötesini göremedik cok etkisiz kaldılar captain marvelin karsisinda. Ana düşman zaten kreelerdeki adamdi ismini unuttum psikolojik üstünlük kurmaya calisan bir düşmandı çünkü carol guclerini kullanirsa durdurulamayacagini biliyordu bu şekilde aralarındaki savaşın bitmesi güzel oldu. Bu feminist muhabbetini bilmiyordum filmde bazi kisimlarda fark ediliyor ama cok siritmadi iyiki hic takip etmiyorum böyle seyleri ki izlediğim şeyden keyif aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Büyük beklentiyle gittim post credits sahnesi filmden daha heyecan vericiydi. Sıkıcı değil evet ama sadece o kadar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Imdb linçi gişeyede yansır diye bekliyordum ama tam tersi olmuş sevindim açıkçası. Filmi gelirsek solo filmler içinde seyir zevki en yüksek olanlardan biriydi. Evet Winter soldier, Iron Man 1 kalitesinde değildi ancak Thor ve Ant-man serilerinden kesinlikle daha iyidi.

    Sıkıldım falan diyenler nasıl bir beklentiyle gitti merak ediyorum. Full aksiyon yıkılma patlama ve meme popo görmeyi bekliyorlardı sanırım bunları görememek rahatsız etti belli ki. Michael Bay'in Transformers'ını izleyin bol bol aksiyon ve meme popo mevcut.

    Filmi övdük, peki hiç eksikleri yok muydu elbette vardı. Solo film olmasına rağmen kısmen solo demek daha doğru (izlemeyen için burdan sonrası spoiler içerir) aslında Krieler ve Skrullar'ın hikayesi içinde Captain Marvel izledik . Geçmişi flashbacklerle çok kısa kısa gösterildi. Patlamadan sonra güçlerini kazanıp Krieler ile birlikte geçirdiği 5 senelik süreci ise neredeyse hiç görmedik filmde o süreçte ne oldu bilmiyoruz, keşke daha fazla görebilseydik. 2 saatlik filmde de ancak bu kadar olur senaristlerde hata bulmuyorum Endgame önce hem Captain Marvel'ı tanıtmaları hemde Krieler ve Skrullar ile ilgili bilinmeye açıklık getirmeleri gerekiyordu. Özetle Marvel'ın en iyi filmi olmasada güzeldi.




  • kötü film. samuel jackson olmasa 5 puan verirdim. onun hatrına 6.5 puan. Marvel fanatiğiyim. filmi de çok hevesli bekliyordum. ancak oyunculuklar, senaryo vs herşey çok kötü.

  • Adamların neredeyse her filmi 1 milyar doları görüyor. Kadınlar günü haftasında vizyona girmeside akıllıcaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film güzeldi ve imax ile ayrı bir tat verdi.Zaten bu filme gidenlerin büyük çoğunluğu end game e bağlantılı olduğundan gitmiştir.Filmin yıldızı aşırı tatlı tüy yumağı kediydi kesinlike : )
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Ciddi misin? ben game of thrones daki tüm cinsel sahneleri atlayarak izleyen biriyim. Şimdi sen captan amerikayı şişman biri oynasa kabul mu edeceksin? kadını kadın yapan etkenler eksik olunca ben bunları eleştirince rezil mi oluyorum? hayatımda bir kadına yan gözle bakmamış arkasından söz söylememiş biriyim, sırf gerçek bir şey söyledim diye kadınlara hakaret ettiğimi söylemek senin ön yargılarının suçu. Ben zaten başrol oyuncusunun feminist söylemlerine kızgınım zira film izliyoruz kadın erkek savaşını değil. Kızgınım çünkü thanos'u yeneceği söyleniyor, kızgınım çünkü tüm ekibin başaramadığını bir kişi başarabilir. kızgınım çünkü 10 yıllık evren bu şekilde bitmemeli. Ayrıca filmin iyi olmadığını tarafsız olarak söyledim kötü olduğunuda iddia etmiyorum... saygılarımla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Erdem abidesi mükemmel insan,süperman eğer göbekli ,kambur, çopur ve kel olsa ona sen süper kahraman dermisin.Neden süperman rolünü oynayan erkekler yakışıklı oluyor?Acaba onlarda mı cinsel obje.O rezil diye hakaret ettiğin kişi , Süper kahramanın görünüm olarakta etkileyici olaması gerektiğini düşünmüş olabilir.Ne var bunda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligatorX1979 -- 11 Mart 2019; 15:38:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Hayatin kendi dogalligindandir cinsellik vardir yadirgamamak gerekir elbette yasiniz musaitse ( genel manada ) O kisimlari atlaman da ilginc geliyor bana :) .

    Sismanlik bana gore saglikli bir beden degildir sisman beden de kahraman ozellikle kadin karakteri pek olmaz. Bircok kadin oyuncu hafif kilolu olsa dahi sart kosulmasi ile red etmistir ozellikle kahramanlik filmlerinde ...

    Kaptan Marvel icin aramizda bazilari kalca fetisi anlasilan kalcasi yok demis :)


    Lakin bu kadin gercekten sade ve guzel . Eminim 90 60 90 civari bir suru aday vardi.

    Yonetmenlerden biri de kadin olunca emin ol kadini cinsel seksapelligi on planda olmayan biri secilmesi cok dogaldir.

    Kadina yan gozle bakma veya bakmama meselesi degildir.


    Bazi kadinlar rol kabiliyetindne cok bedeni ile one cikiyorsa ki filmin konusu da super kahraman olunca elbette abartili olamaz.

    Cizgi romanlardaki tasvirlerine bakinca hatlari dolgun ince belli kasli cizimlere sahip bu da bir beklenti olusturabilir ama genelde bu tur birebir karakterler hatta kostumler pek uygulanmiyor ornekleri de coktur.

    Thanos u bu filme yenmesi beklenemez Nisan da gorecegiz :)


    Savasmak tan cok savasi bitirme niyeti feminen bir durus olsa gerek ...

    Cizgi romanlardaki sure kaygisi ve konu icerigi roman misali de olabiliyorken herseyi de bir filme sigdirmak zordur .

    Beklentilerimiz vardir ama makul olmali.


    Iyi olmasinin kriterleri senin icin farkli anlasilan .




  • aligatorX1979 A kullanıcısına yanıt
    Ifade ettim. Bundan sonrasi bos seylerdir.

    Super kahramanlar yakisikli mi bilmem ama vucutlari ya dogal yapili olmali yada celimsiz ama kostumle veya CGI filan ile birseyler yapilmali ve yapiliyorda.

    Elestirin varsa once sen git hepsinin atasi ilham kaynagi olan cizgi romanlardaki kahraman betimlemelerine elestirmekle basla. Sinemadakiler harbiden sade her konuda. Ac bir cizgi roman bak ...


    Kel kahramanlar da vardir ...

    Sanirim sallama laf olsun diye cevap vermissin.

    Hadi nas nas ...
  • Black Panther ile zenci duyarı kasıldıktan sonra sıra feministlere geldi. Bu mesaj bir kenarda dursun gelecek yılın oscar adaylarından olacaktır bu film.

    Güzel olduğundan falan değil, Hollywood'un son zamanlarda zencilere, feministlere ve eşcinsellere ayrı bir ilgisi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 üzerinden 5 daha fazlası bu filme haram

  • Ya bu marvelcılarda iyice hababam sınıfına döndürdü olayı boyayıp boyayıp yeni film çıkartıyolar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her yeni çıkan marvel filmine aynı başlık

  • güzel avrat

  • Endgame çıkınca görün o zaman gişe falan kalmayacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.