Şimdi Ara

Capri-Sun nickli kisi dolandirici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun anlastik iphone satisi icin 700 lira eft yaptim smdi profilini kapatmis mesajlara yanit vermiyor ne yapmam lazim resmen hirsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forumda düzgün satıcılarla oyun oynayanlar bir okusunlar empati herzaman iyidir...hırs adamı yakar koca istanbul kurududa meydan capri sun a mı kaldı..hee valla öyle..500 e satılık i phone güzel mi inanmayın...elden görde al hırs yanıltır...dürüst adamla oyun oynayan ergeç o adamın eline kalır..forumda üç kuruşluk tekliflere mal arayan var..aldanma ucuz mala meydan kalır kapri sana..
    SADECE MEMNUN KALDIĞIM ALIŞVERİŞLERİM :)engenius ,ozgur 3380, aykhut ,nintendokup, ,bigking,secospacos,pspizmir,selim demirci,khalkedon,ozkano,windu,ummount,geyik20,maraton,elvis,siyau,xsunshinex,end,pudinkk,efekan candan.magborat.tirazlı.cankut90,bornovaaltay.33baba.adaroz.anubisath.cengizermiş.falaze1.mj_pelit.sinano.activ.erccn.lionhearth.fenafilnet.emrahray.erdinçb.timurkucuk.zukape.mikail13.uzmanbiyolog.jeseskane.kabatay.kilikli.cukleski.durukk96.altug_unver.makedonest.crowded.devilxtunax.oreed.witchhunter.oreed.x3x.oscartiger.a.ihsan.cava
    dor.kuafortr.recoo.barışcan.güren.uacellat-62.erha-n.hotenergy.asisvenia.EMCnichotin.scalper.OR-CHAN karsiliksiz yardimci olan...gabrielvanhelsing...TONLA KİŞİ DAHA... psp,pc,wii,xbox,drea
    mcast,gamecube,ps2,saturn,emulator.DIKKAT .DONANIMHABER DISINDA HIC BIR SITE YA DA GRUPTA YOKUM..ARTIK IKINCI EL SATIS ASLA YAPMIYORUM DONANIMHABER DISINDA HIC BIR SITEDE FAALIYETIM OLAMAZ BILGINIZE.
  • ya şimdi baktım adam er 11 mesajı var ve elazığ yazıyor..izmir de yokta...amatörce...11.mesajlı adama güvenip 700 tl yollamak..kusura bakma ama öyle üzgünüm..böyle adamlar böyle cesaretleniyor..düzgün adamlar forumda laf yerken kapri sanlar ihya oluyor yazık
    SADECE MEMNUN KALDIĞIM ALIŞVERİŞLERİM :)engenius ,ozgur 3380, aykhut ,nintendokup, ,bigking,secospacos,pspizmir,selim demirci,khalkedon,ozkano,windu,ummount,geyik20,maraton,elvis,siyau,xsunshinex,end,pudinkk,efekan candan.magborat.tirazlı.cankut90,bornovaaltay.33baba.adaroz.anubisath.cengizermiş.falaze1.mj_pelit.sinano.activ.erccn.lionhearth.fenafilnet.emrahray.erdinçb.timurkucuk.zukape.mikail13.uzmanbiyolog.jeseskane.kabatay.kilikli.cukleski.durukk96.altug_unver.makedonest.crowded.devilxtunax.oreed.witchhunter.oreed.x3x.oscartiger.a.ihsan.cava
    dor.kuafortr.recoo.barışcan.güren.uacellat-62.erha-n.hotenergy.asisvenia.EMCnichotin.scalper.OR-CHAN karsiliksiz yardimci olan...gabrielvanhelsing...TONLA KİŞİ DAHA... psp,pc,wii,xbox,drea
    mcast,gamecube,ps2,saturn,emulator.DIKKAT .DONANIMHABER DISINDA HIC BIR SITE YA DA GRUPTA YOKUM..ARTIK IKINCI EL SATIS ASLA YAPMIYORUM DONANIMHABER DISINDA HIC BIR SITEDE FAALIYETIM OLAMAZ BILGINIZE.
  • Geçmiş olsun savcılığa başvurun hesap numarası ve varsa diğer iletişim bilgileriyle. İnşallah sonuç alabilirsiniz.

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Geçmiş olsun. İzmirdemiydin hocam? Bende başka bi şerefsize 300lira dolandırıldım. Savcılığa beraber gidelim istersen.

Cuma gunu gdicem karsikaya adliyesine islerim var biraz.. Hesap no iban no telefon numarasi ad soyad banka adi var elimde

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Geçmiş olsun. İzmirdemiydin hocam? Bende başka bi şerefsize 300lira dolandırıldım. Savcılığa beraber gidelim istersen.

Cuma gunu gdicem karsikaya adliyesine islerim var biraz.. Hesap no iban no telefon numarasi ad soyad banka adi var elimde

Savcılığa gidebildiniz mi acaba? Olayı aşamalarıyla buraya yazarsanız insanlara faydalı olur.

Orijinalden alıntı: scan

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Savcılığa gidebildiniz mi acaba? Olayı aşamalarıyla buraya yazarsanız insanlara faydalı olur.

gidemedim dostum işlerim vardı adliyeye mi gitmem gerekior? polis işe yaramaz sanırım?

• Polise de gidebilirsiniz ama onlar da olayı savcılığa intikal ettirecekler. İnşallah sonuç alırsınız kısa sürede.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.