Şimdi Ara

CAPOEİRA SEVENLER VE CAPOEİRİSTALAR BURAYA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
53.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt arkadaşlar capoeira sevenleri ve capoeiristaları biraya toplayalım dedim..hem bilmeyenler capoeira nın güzelliklerini orenir hemde paylaşımla bilinmeyen bişe kalmaz...bakalm sitede benden başka capoeirista varmı=))

• valla ben bi ara öğrenmek istedim ama istanbulda uygun fiyata ders alabileceğim bi yer bulamadım aslında güzel bir spor heme bedensel anlamada atik ve sağlam yaptığına inanaıyorum vücüdu
  • sekil olarak cok hosuma gidyor anlatsana arkadasım sunu merak ediyoruum ama zannedersen bu dövüş diill heralde sade dans mi ama güzel gözüküyorr
  • benimde tek hayalim ögrenmek ama önce capoeira nin ne oldugunu bi ögreneyim
  • arkadaşlar capoeiranın tarihiniwww.caporehber.com da bulabilirsiniz(ste benm diil sadece yararlanın die yazdm)isterseniz ben tarihi kısaca ozetliim siz detayı ordan alın..eskiden brezilyadaki afrika kokenli koleler kendilerini efendilerine karşı savunmak için bi dovuş geliştiriolar ..bu tabi müzik eşliinde yapıldıı ve dansa benzedii için kimse annamıo..ve bolece gelişmeye başlıo..capoeira brezilyada resmi dans seçildiinde bu dansı en ii yapan kişi(adını şuan hatırlayamıorm) bi festivalde ülkenin en ii dovuşçülerine kafa tutuo capoeirayı tanıtmak için..fakat ülkenin en ii dovuşçüsü bile onun karşısında sadece bi buçuk dakka gibi kısa bi süre dayanabilio..sora 2.80:D

hernese capoeira günümüzde artık dovuş diil dans olarak yapılıo ve hiçbirişekilde kavgayı desteklemio..!müzik eşliinde yapılmasıda onu dier tüm sanatlardan ayırıo..çok eelenceli ve güzel bi spor keşke bu dansa gonul weren daha çok insan olsada ortalıkta capoeira yapttıımısda millet ahaha maymunlara bak ordan oraya atlıo demese

bi arkadaş uygun fiyata bulamadım demiş..üsküdar da üsküdar spor salonu bu dansın eğitimini ayda sadece 35 milyon gibi komik bi rakama werio..üstelik haftada 3 gün ..yerini orenmek isteyenler bana mesaj atabilir;)

• BEN ÜSKÜDARDAYIM NEREDE ACABA ADRES VEYA TEL VARSA İYİ OLUR BİDE NERECEDE BİLİYOR ÖĞRETENLER ODA ÖNMELİ RAKAM GERÇEKTEN DÜŞÜK İLGİ GÖRMEDİĞİ İÇİN SANRIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilecom

BEN ÜSKÜDARDAYIM NEREDE ACABA ADRES VEYA TEL VARSA İYİ OLUR BİDE NERECEDE BİLİYOR ÖĞRETENLER ODA ÖNMELİ RAKAM GERÇEKTEN DÜŞÜK İLGİ GÖRMEDİĞİ İÇİN SANRIM

bole düşünmen oldukça doal arkadaşım bnde ole düşünmüştüm ilk başta ama ortama girdiimde gerçekten herşein olması gereknden daa ii olduunu gordm..hocanın ismi emre gerçekten herbi orencisiyle ayrı ayrı ilgilenen çok ii biri onun dışında yerçekimine karşı gelen bi arkadaş warki onu gorunce direk ya ben yapmam abi yapamam bırakıorm diosnz:D:Dbu arada dün aldıım bilgiye gore capo-ist yani solediim grup eski yerile annaşamayıp yer deişrtrmş..şimdiki yeri bağlarbaşında yeni açılan spor salonu...salon oldukça güzelmiş acaip genişmiş ve yerlerde de sakatlıı engelleyn minderler warmışş..+ hocamla goruştuumde sordum işte arkadaşlar napıo die ..ohoo sizinle başlayanlar şimdi havada taklalar atıo dedi bende tabi orda bi şok haliyle yaa ii ne güzel dierrek iç çektim:D:Dhernese benden buı kdr bi soru olrsa yantlarım yine;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım arkadaşım ama ben istiklalde ders veren bi yerle görüştüm 80 ytl istediler senin bağlarbaşındaki yerin telefonu adresi varmı ben zaten bağlarbaşındayım bide eğitim verenlein lisansı veya ustalığını gösteren bir belge varmı yani her 3-4 takla atan hocamı oluyor bu sporda
  • quote:

anladım arkadaşım ama ben istiklalde ders veren bi yerle görüştüm 80 ytl istediler senin bağlarbaşındaki yerin telefonu adresi varmı ben zaten bağlarbaşındayım bide eğitim verenlein lisansı veya ustalığını gösteren bir belge varmı yani her 3-4 takla atan hocamı oluyor bu sporda

wala belgesi warmı bilmorm ama sadece havada taklalar atan biri diil çok daa fazlasını yapıo:Dtel fln yok çünkü dediim gibi yerleri deişti yeni yerlerinin teli yok bende..bu arada senin adın ne bende b.başında oturuormda:D
  • ben çiçekçide çalışıyorum tanışıcağımızı sanmam adım serkan adresi bulursan verirmisin
  • ARKADAŞLAR BANA ANADOLU YAKASINDA CAPOEİRA DERSİ VEREN KURS TELİ YADA ADRESİNİ BİLEN VARSA YOLLAYABİLİRMİ... YARDIMCI OLURMUSUNUZ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: winap

ARKADAŞLAR BANA ANADOLU YAKASINDA CAPOEİRA DERSİ VEREN KURS TELİ YADA ADRESİNİ BİLEN VARSA YOLLAYABİLİRMİ... YARDIMCI OLURMUSUNUZ..

anadolu yakasında en iisi bence capo-ist grubudur yani benim gittim grupgrup üsküdar bağlarbaşında eğitim verio yerini bulmak çok kolay direk yeni kurulan adliye binasının yanı yani capitolun biraz aşşağası
  • [curtis jackson] TEŞEKKÜRLER CEVAP VERDİĞİN İÇİN İNŞALLAH ORDA GÖRÜŞÜRÜZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winap -- 27 Mart 2006; 11:40:29 >
  • quote:

[curtis jackson] TEŞEKKÜRLER CEVAP VERDİĞİN İÇİN İNŞALLAH ORDA GÖRÜŞÜRÜZ..

onemli diil kardeşim .. şu oss donemi bi geçsin hemen oraya damlıcam ztn:Dbu arada oraya yazılırsan emre hocaya ardanın selamı war size dersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: curtis jackson

arkadaşlar capoeiranın tarihiniwww.caporehber.com da bulabilirsiniz(ste benm diil sadece yararlanın die yazdm)isterseniz ben tarihi kısaca ozetliim siz detayı ordan alın..eskiden brezilyadaki afrika kokenli koleler kendilerini efendilerine karşı savunmak için bi dovuş geliştiriolar ..bu tabi müzik eşliinde yapıldıı ve dansa benzedii için kimse annamıo..ve bolece gelişmeye başlıo..capoeira brezilyada resmi dans seçildiinde bu dansı en ii yapan kişi(adını şuan hatırlayamıorm) bi festivalde ülkenin en ii dovuşçülerine kafa tutuo capoeirayı tanıtmak için..fakat ülkenin en ii dovuşçüsü bile onun karşısında sadece bi buçuk dakka gibi kısa bi süre dayanabilio..sora 2.80:D

hernese capoeira günümüzde artık dovuş diil dans olarak yapılıo ve hiçbirişekilde kavgayı desteklemio..!müzik eşliinde yapılmasıda onu dier tüm sanatlardan ayırıo..çok eelenceli ve güzel bi spor keşke bu dansa gonul weren daha çok insan olsada ortalıkta capoeira yapttıımısda millet ahaha maymunlara bak ordan oraya atlıo demese

bi arkadaş uygun fiyata bulamadım demiş..üsküdar da üsküdar spor salonu bu dansın eğitimini ayda sadece 35 milyon gibi komik bi rakama werio..üstelik haftada 3 gün ..yerini orenmek isteyenler bana mesaj atabilir;)

arkadaşım tamam capoeirayı seviyosun ve yapıyosun buna bişey demiyorum öncelikle öğrenmen gereken şeyler var

1. her capoeira yapana capoerista denmez bunu asla unutma

2.bu dansı en ii yapan kişi(adını şuan hatırlayamıorm) diye yazmışsın o kişi MESTRE BİMBA capoeiranın babası diye bilinir capoeira yapıp mestre bimbayı unutuyosan,tanımıyosan yazık...

3. festivalde değil 1931 yılında Praça de Sô'deki Odeon Parkı'nın açılışındameydan okuyo ve karşısına başka dövüş sporlarından 3 kişi çıkıyo ve karşısında en fazla durabilen 1.40 saniye durabiliyo sadece

4.resmi dans fln seçilmedi brezilyada yasaktı capoeira yapmak. Gerûlio Vergas'ın 1930 yılında Capoeira'yı yasal hale getirdi.1930'lu yıllarda, Gerûilo Vergas yönetime geçmişti ve halktan politikası için destek arıyordu. Bunun bir etkisi olarak, polislerin ve güvenlik kuvvetlerinin kontrolü altında, kapalı alanlarda Capoeira'nın çalışılmasına izin verildi

5.günümüzde capoeira sadece dans olarak yapılıyo diye bişey yok capoeira da dövüş var dans var müzik var akrobasi var capoeira bunlarnı hepsini kendi içinde hala barındırıyo ve hiç bir şekilde yıpranma olmadan günümüzde öğretilmeye devam ediyo

niyetim seni yermek fln değil sadece brz daha saygı bilmeyenlere bilgi verirken yanlış bilgi vermemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recireci -- 29 Mart 2006; 23:02:51 >

• quote:

anladım arkadaşım ama ben istiklalde ders veren bi yerle görüştüm 80 ytl istediler senin bağlarbaşındaki yerin telefonu adresi varmı ben zaten bağlarbaşındayım bide eğitim verenlein lisansı veya ustalığını gösteren bir belge varmı yani her 3-4 takla atan hocamı oluyor bu sporda

tabiki genelinde vardır ztn nereye ders almaya gidersen git öncelikle sor bu senin hakkın sertifikası varmı elinde diye eğitmenin yoksa sertifikası bence o kişiden ders alma

ben koşuyolunda(özelden msj atana tel numarasını ve adresini verbilirim veririm) formada dragao dan ders alıyorum istersen gel görüş yada dersimize girip de izleyebilirsin hocamızın sertifikasıda var bi kaç yeri gez böle bence derslerine gir bi kaç kere öle kara ver derim ben
  • quote:

quote:

ARKADAŞLAR BANA ANADOLU YAKASINDA CAPOEİRA DERSİ VEREN KURS TELİ YADA ADRESİNİ BİLEN VARSA YOLLAYABİLİRMİ... YARDIMCI OLURMUSUNUZ..

anadolu yakasında en iisi bence capo-ist grubudur yani benim gittim grupgrup üsküdar bağlarbaşında eğitim verio yerini bulmak çok kolay direk yeni kurulan adliye binasının yanı yani capitolun biraz aşşağası

ya arkadaşım her şeyi kendine çevirme en iyi grup diye bişey yokdur o senin fikrin sadece her grubun kendine göre bi iyiliği bi güzelliği vardır
    onun için şu grup daha iyi falan deyip arkadaşlara etki etme

senin eğitmenin sana bölemi öğretiyo en iyi grup biziz falan diye sanmıyorum bi eğitmenin öle bişey diğeceğini ama

sen hiç duymadınmı bu atasözünü :"Kendini met eden mat eder",

• quote:

tamam arkdaşım anadolu yakasında bir çok yer var aslında ben sana vereyim bi tane koşuyolunda aytunç bentürk dance academy sinde ders veriliyo cumartesi ve pazar günleri saat 12:30 ile 2 arası fiyatıda uygun istersen özelden msj at sana tel numarası veriyim bu konularla ilgilene kişi hakkında ondan daha iyi bilgi alabilirsin

ümraniyede de var ama oranın tam adresini bilmiyorum
  • avrupa yakasındanda arkadaşlar istiyorsa yer bi tane orası için adres vereyim şişli caminin karşısında boyner in yanında viadans var orada veriliyo eğitmeni formada dragao alegria combat grubu eğitmeninin de sertifikası var isteyen sorabilir bu herkesin hakkı cumartesi pazarları 17:30 ile 19:00 arası

arkadaşlar ben size illa benim dediğim yerlere gidin demiyorum sadece dikkatli olun her capoeira eğitimi verenden gidip ders almayın capoeira eğitimi adı altında break dance eğitimi verenler oluyo

önce bi derslerine girin bi kaç grubun izleyin aklınıza en yatanı hangisi ise onda başlatın capoeira eğitiminize

en önemlisi setifika yı sorun...

capoeiraya başlayacak olanlara şimdiden başarılar diliyorum ilk zamanlar biraz zordur ama sonra sı çok güzel hemen yılmayın biraz zorluklara göğüs gerin ulaşılması zor olan şey güzeldir
    bi kaç ay yaptıktan sonra siz bile inanamıyacaksınız neler öğrendiğiniz karşısında inanıyorum ki o zmn capoeirayı çok seviceksiniz o zmn daha iyi anlıyacakasınız benim neden capoeirayı neden bu kadar çok korumaya çalıştığımı kendini bilmezlerden

• quote:

Orjinalden alıntı: recireci

quote:

arkadaşlar capoeiranın tarihiniwww.caporehber.com da bulabilirsiniz(ste benm diil sadece yararlanın die yazdm)isterseniz ben tarihi kısaca ozetliim siz detayı ordan alın..eskiden brezilyadaki afrika kokenli koleler kendilerini efendilerine karşı savunmak için bi dovuş geliştiriolar ..bu tabi müzik eşliinde yapıldıı ve dansa benzedii için kimse annamıo..ve bolece gelişmeye başlıo..capoeira brezilyada resmi dans seçildiinde bu dansı en ii yapan kişi(adını şuan hatırlayamıorm) bi festivalde ülkenin en ii dovuşçülerine kafa tutuo capoeirayı tanıtmak için..fakat ülkenin en ii dovuşçüsü bile onun karşısında sadece bi buçuk dakka gibi kısa bi süre dayanabilio..sora 2.80:D

arkadaşım tamam capoeirayı seviyosun ve yapıyosun buna bişey demiyorum öncelikle öğrenmen gereken şeyler var

1. her capoeira yapana capoerista denmez bunu asla unutma

2.bu dansı en ii yapan kişi(adını şuan hatırlayamıorm) diye yazmışsın o kişi MESTRE BİMBA capoeiranın babası diye bilinir capoeira yapıp mestre bimbayı unutuyosan,tanımıyosan yazık...

3. festivalde değil 1931 yılında Praça de Sô'deki Odeon Parkı'nın açılışındameydan okuyo ve karşısına başka dövüş sporlarından 3 kişi çıkıyo ve karşısında en fazla durabilen 1.40 saniye durabiliyo sadece

4.resmi dans fln seçilmedi brezilyada yasaktı capoeira yapmak. Gerûlio Vergas'ın 1930 yılında Capoeira'yı yasal hale getirdi.1930'lu yıllarda, Gerûilo Vergas yönetime geçmişti ve halktan politikası için destek arıyordu. Bunun bir etkisi olarak, polislerin ve güvenlik kuvvetlerinin kontrolü altında, kapalı alanlarda Capoeira'nın çalışılmasına izin verildi

5.günümüzde capoeira sadece dans olarak yapılıyo diye bişey yok capoeira da dövüş var dans var müzik var akrobasi var capoeira bunlarnı hepsini kendi içinde hala barındırıyo ve hiç bir şekilde yıpranma olmadan günümüzde öğretilmeye devam ediyo

niyetim seni yermek fln değil sadece brz daha saygı bilmeyenlere bilgi verirken yanlış bilgi vermemen

altına bide alıntı yaptıın yeri yazsaydında herşey kılıfında olsaydı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.