Şimdi Ara

CAPCOM UN KARARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar capkom yaptığı açıklama ile önümüzdeki yıl ana platform olarak pc yi belirlediğini ve oyunlarının pc tabanlı çıkacağını açıkladı.EEEE bu artık bazılarına cevap olabilir......
    http://www.thebitbag.com/2009/09/05/pc-gaming-not-dieing-capcom-working-on-pc-lead-projects/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 8 Eylül 2009; 10:16:39 >

• Oh be.. Sonunda anladılar şu gerçeği. Zaten ben Capcom'u çok taktir ediyorum. Neden derseniz oyunları çok iyi optimize ediyorlar. Artık Devil May Cry 5 ile daha da geliştirilir.
  • Street Fighter. Daha da iyi olacak desenize PC'de.
  • pc forever
  • iyi haber.adam gibi tuş kombinasyonu olsun bari.
  • Eee ne demişler : "Tilkinin dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır."
  • quote:

Orijinalden alıntı: aigdeli

Eee ne demişler : "Tilkinin dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır."

katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 7 Eylül 2009; 21:34:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi yapmışlar.
  • konsolcu pcci diye bişey mi var ya hala bunun tartışması içindesiniz ikisinin de artı yönleri var eksi yönleri var isteyen istediğini alıyo neyi tartışırsınız hala bilmiyorum pc daha iyidir konsol daha iyidir diye bişey YOK
  • Pc ölmez ama konsolda ölmez pc için çıkaracak oldukları oyunları daha sonra konsolada çıkartırlar eminim sonuçta amaç daha fazla kar elde etmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

konsolcu pcci diye bişey mi var ya hala bunun tartışması içindesiniz ikisinin de artı yönleri var eksi yönleri var isteyen istediğini alıyo neyi tartışırsınız hala bilmiyorum pc daha iyidir konsol daha iyidir diye bişey YOK

+1
    Ne zaman kurtulacaz bu ''FanBoi''lerden bilmiyorum
  • konsol oyunculuğu ölmez. wii gibi 3. sınıf konsolarla yaşamaya devam eder. hardcore oyuncular, oyun platformu olarak pc yi tercih etmeye devam edeceklerdir
  • Her 3-5 evden birinde pc var ve doğal olarak bu pazara yönelmek normal bişey.Pc sahiplerinin % 5 lik kısmı bile orjinal oyun alsa (ki alan alıyor) dönecek parayı hesaplamaya akıl yetmez.Ayrıca bu PC vs KONSOL olayıda artık sıktı gerçekten.Ben hem pc hem konsol kullandım ikisininde yeri bambaşka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerolife -- 8 Eylül 2009; 1:50:19 >
  • Tüm platformlara aynı anda aynı kalitede çıktığı sürece sorun yok. Diğer türlü birine önce çıkarıp diğerini yabana atması taa sonra çıkarması ne yazıkki fanboyluk düzeyini arttırıyor. Ve insanları belli bir yöne kaymasına neden oluyor.
  • muhtemelen yine pc ye oyun çıkartıp konsola göre ayarlar konsolda çok fazla kar var kimse bunu red edemez... tabi oyunlar farklı farklı geliştirecekse süper olur... crysis ten sonra pc ye oyun gelmedi be
  • süper haber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: deliyimbiraz

tüm dünyanın kabul ettiği fakat bizim konsol.cuların anlamamakta ısrar ettiği gerçeklerden birini dile getirmiş capcom. pc gümbür gümbür geliyor. konsol devri bitti gitti artık. inş. birgün bizim konsol.cu kardeşlerimizde ite kaka da olsa öğrenirler bunları

pc bana göre de gümbür gümbür geliyor fakat konsolların bitmesi imkansız birşey

Ben hâlâ arada bir atari,ps one v.s oynuyorum.Eminim benim gibiler olduğu sürece konsol devri bitmez .

• Lütfen "PC mi döver, Konsol mu?" tartışmasına sokmayalım konuyu. Bunlar sayısız defa tartışıldı, mevcut konuları inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=28620190

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=29193027
  • pek anlıyamadım olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAVMAN

muhtemelen yine pc ye oyun çıkartıp konsola göre ayarlar konsolda çok fazla kar var kimse bunu red edemez... tabi oyunlar farklı farklı geliştirecekse süper olur... crysis ten sonra pc ye oyun gelmedi be

Hocam ne yaptın sen ya?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.