Şimdi Ara

Çap mı Apotemi fasikül mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türev ve integral için hangi yayını önerirsiniz yada başka yayın da olur

• birey a mı karekök mü gibi soru olmuş reis, tabi ki apot.
  • mat için kesinlikle apotemi bitir başka bişey yapma o derece
  • Çapın çözümleri varya aklımı orası karıştırıyor apotemi çözümleri bulsam tereddütsüz alırımda birde apotemi çok mu zordur kolaydan zora doğrumu testleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC5A2117D -- 3 Nisan 2018; 18:47:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birine çözdür cozumleri hicbir kitabının tam yok. adım kısmı kolay, pekistirme testleri orta, guclendirme testleri orta-zor, maraton testleri zor. kolaydan zora ama 0 dan apot ile baslama bence, yine sen bilirsin.
  • Tam sıfır değilim zaten çapıda çok övmüşler 1-2 arkadaşımda aldı ondan merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC5A2117D -- 3 Nisan 2018; 18:54:51 >
  • sen bilirsin, capi hic duymadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apotemi çözümleri varmı bulamadım çap önerir misiniz

• çapın türevini çözdüm sondaki testler dışında bence güzel
  • xlnxeksixartıc X kullanıcısına yanıt
    Seviyesi nedir zor mu orta mı çözümleri güzel mi

• Çap turev bitirdim. Uzman testlerle profesyonel testlerin arasında gözle görülür bi fark göremedim. Zorluk olarak apotemi önde ama çapın video çözümleri ciddi bir avantaj. Çap bitirdikten sonra apotemideki sorulara en azından fikir yurütebiliyorsun yani.

Çap bitir, ama konu anlatımla çok vakit kaybetme zaten her soru çözümlü. Sonra başka kaynak çözmeyince unutma başlıyor onu engellemek için apoteminin testlerini atarsın, zaten konu anlatımına gerek kalmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi başında sürekli sorularını çözebilecek biri varsa, bi testten 7-8 boş çıkarınca moralin bozulmuyorsa apotemi al direk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta hocam çözümleri güzel
  • AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    Sorularını sorcak kimse yok maalesef evde çalışıyorum çaptan sonra soru bankasındaki testlere bakarım olmadı fasikül tercih etmemin nedeni soru bankasında 20şer test olması bu konulardan

• xlnxeksixartıc X kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yorumun için

• Apoteminin kaynaklar çok zor değil maraton hariç adım testlerinde bazen sağlam sorular çıkabiliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.