Şimdi Ara

CANON SX120is yarı prof. fotoğraf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 CANON SX120is yarı prof. fotoğraf makinesi 200TL
    ürünü anlatmaya ihtiyaç duymuyorum zaten canon olması bile yeter...

ANCAK ben ikinci el aldığımdan alım sırasında kargoda en aşşağıdaki fotodaki gibi bir darbe almış. hafif bir çökme ve boyada soyulma var ikinci ve son resimde görülüyor. Fiyat 225tldir. bir adet ekranında ölü piksel vardır ancak sadece gece görülebiliyor. heralde gündüz işini yapıyor gece mesai bitince evine gidiyor
    (550d aldığımdan ve 550d için lens alacağımdan satılıktır.)
    yanındaki çanta 40liradır vatanda %25 indirimle 30tlye satılıyor.

CANON SX120is yarı prof. fotoğraf makinesi CANON SX120is yarı prof. fotoğraf makinesi

CANON SX120is yarı prof. fotoğraf makinesi CANON SX120is yarı prof. fotoğraf makinesi

sx120 ile pil (iki makinede de otomatik modda çekim yapılmıştır)

550d ile pil (iki makinede de otomatik modda çekim yapılmıştır)
    (18-55 is elbette 100mm takarsanız sx120yi 5e katlar yada inşallah katlar diyelim daha 100mm alamadım )

darbe almış kısım

NOT: sahibindendeki ilanlarla alakam yoktur. Güncel Fiyatını öğrenme amacıyla oraya baktım o yüzden fiyat eşit veya aynıdır...
    550dyi görüp kullanan biri olarak size söyleyeceğim tek şey bu alet en az 500 lira eder olacaktır. kompact diye adları çıkmış o yüzden yukardaki resimleri koydum ben 550d ile sx120den daha iyi fotoğraf çekebilmek için gidip 100mm macro lens alacağım fiyatı mı 1100tl. 550d 1400lira yani toplam 2500tl verip bu aletleri geçebiliyorsunuz üstelik sadece makro kısmını tele kısmına gelince sx120deki 60mm*6=360mm (bu aletlerde çarpan 6x 550dde 1,6xdır) lens in dengi 55-250mm is 490tl. siz hesaplayın.

"sx120de ne yapamazsınız?" sorusuna gelirsekde arka planı flu yapamazsınızki benim satma nedenimde budur. ayrıca tüm kompact aletlerde de olduğu gibi mercimek sensör olduğundan geceleri flaşlı çekim yapmanız gerekmektedir. kompact aletlerde lens falanda değişmez yani bunun zoomu az geliyor derseniz arttırmak için bir şey yapamazsınız. ancak makro başarısını arttırmak için büyütece benzer ürünler kullananlar var(mış) sx130 konusunda arkadaş koymuş bilginize..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.