Şimdi Ara

Canon PowerShot Sx 150 is | Fotoğraf kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. bu sitede benim kameranın ana konusunu google'da bulamadım sanırım yok. canon powershot sx150 is fotoğraf makinesi aldım ve kullananlar var ise memnun olup olmadıklarını ve ne eksiği olduğunu ne avantajlarını olduğunu buradan söyleyebilir.

Ben şu anda hoşuma gitmeyen bir durum ile karşılaşmadım. sadece hafıza kartı çıkmadı kutu içeriğinde onuda kendim telafi ettim şimdilik 2 GB taktım.

Kargo bana az önce geldi dışarı çıkıp fotoğraf çekme fırsatım olmadı. 1 tane resmim var ve onu sizinle paylaşmak istiyorum.

Canon PowerShot Sx 150 is | Fotoğraf kalitesi

Orjinal resim indirme linki:http://www.mediafire.com/?y476qdi3iqil9z9

NOT : Tnypic upload ettikten sonra resim çözünürlüğü 1600*899 olarak değişmiştir. Orjinal boyutu 3744*2104 dür. indirme linkinden indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiJoN -- 10 Eylül 2012; 14:29:38 >

Test ve inceleme amacıyla maximum boyutta fotoğraflar paylaşabilirsiniz. Diğer yandan amaç çekilen sahneyi, kareyi, içeriği paylaşmak ise bence çok büyük boyutta fotoğraf paylaşmak iyi değil. Bugün için 1920x1080, 1600x1200 gibi çözünürlüklerde fotoğraf paylaşmak bence gayet yeterlidir.

Orijinalden alıntı: jiddi

Sx130 konusunda yazabilirsiniz bence. O konuyu da bence Sx serisi olarak değiştirseler iyi olur. Her makina modeli için bölünüp başlıklar açmaktansa...
    -
    Test ve inceleme amacıyla maximum boyutta fotoğraflar paylaşabilirsiniz. Diğer yandan amaç çekilen sahneyi, kareyi, içeriği paylaşmak ise bence çok büyük boyutta fotoğraf paylaşmak iyi değil. Bugün için 1920x1080, 1600x1200 gibi çözünürlüklerde fotoğraf paylaşmak bence gayet yeterlidir.

fotoğraf makinesinin max çözünürlüğü 4 biin küsürlerden başlıyordu. fakat ben kare resimler hiç sevmiyorum. geniş ekran sevdiğimden biraz düşürdüm. -Bu arada dediğin gbi SX serisinin ana konusu olsaydı çok iyi olurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.