Şimdi Ara

Canon PowerShot A530 + 1GB SD Kart+Şarj Aleti (Ankara) 50TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Emektar fotoğraf makinemi satıyorum. Ürün sorunsuz ve kullanılabilir durumda.5 Mega Pixel yanında 1 GB SD kart ve Uniross X-Press Ultra Compact batarya şarj cihazı ile birlikte verilecektir.+2 adet 2100mah pil ve USB kablosu verilecektir. fakat pillerin ömrü çok iyi durumda değildir. Yeni pil alınması gerekebilir. Ürünün üzerinde bazı cizikler mevcut aşağıda resimleri bulunmaktadır. Fiyat 55 liradır. Pazarlık yoktur.Kargo bana ait olduğunda 60 liradır. Ankara içindeki alıcılara elden teslim edebilirim.

Not: Kitapçıkları + Garanti Belgesi + CD ve Faturayıda Buldum. Şunuda belirteyim.Kitapçıkalrın olduğu fotoda görüldüğü gibi zoom un içindeki ince kapak açılıp kapanmıyor fotograf çekme açısından bir sıkıntısı yok muhtemelen yayı fln çıkmıs olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak. -- 6 Eylül 2012; 9:13:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu fiyata Manuel çekime izin veren bir makinaya sahip olacak alan arkadaş. Bunun bir üst modeli olan A540'ı 4 sene kullandım, şimdi kız arkadaşım kullanıyor hala taş gibi sapasağlam. Hatta ondan kalan kutu, kablo, kılavuz, cd'yı de bayadır forumda ilan açıyorum birine ücretsiz verebilmek için. Bunu alan arkadaşa, ben de kutusunu veririm (ikimiz de Ankarada'yız, satıcı arkadaş da uygun görürse). Böylece satıcı arkadaş kutusunda kargolamış olur, alıcı da kutulu ürün sahibi olur.

İyi satışlar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_40385416/f_//tm.htm#40385416

KESİNLİKLE UZAK DURULMASI GEREKEN:
    1) vBuuren
    2) shanke
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

Bu fiyata Manuel çekime izin veren bir makinaya sahip olacak alan arkadaş. Bunun bir üst modeli olan A540'ı 4 sene kullandım, şimdi kız arkadaşım kullanıyor hala taş gibi sapasağlam. Hatta ondan kalan kutu, kablo, kılavuz, cd'yı de bayadır forumda ilan açıyorum birine ücretsiz verebilmek için. Bunu alan arkadaşa, ben de kutusunu veririm (ikimiz de Ankarada'yız, satıcı arkadaş da uygun görürse). Böylece satıcı arkadaş kutusunda kargolamış olur, alıcı da kutulu ürün sahibi olur.

İyi satışlar.

Güzel düşüncelerin için teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Burak.

Emektar fotoğraf makinemi satıyorum. Ürün sorunsuz ve kullanılabilir durumda.5 Mega Pixel yanında 1 GB SD kart ve Uniross X-Press Ultra Compact batarya şarj cihazı ile birlikte verilecektir.+2 adet 2100mah pil ve USB kablosu verilecektir. fakat pillerin ömrü çok iyi durumda değildir. Yeni pil alınması gerekebilir. Ürünün üzerinde bazı cizikler mevcut aşağıda resimleri bulunmaktadır. Fiyat 55 liradır. Pazarlık yoktur.Kargo bana ait olduğunda 60 liradır. Ankara içindeki alıcılara elden teslim edebilirim.

Not: Kitapçıkları + Garanti Belgesi + CD ve Faturayıda Buldum. Şunuda belirteyim.Kitapçıkalrın olduğu fotoda görüldüğü gibi zoom un içindeki ince kapak açılıp kapanmıyor fotograf çekme açısından bir sıkıntısı yok muhtemelen yayı fln çıkmıs olabilir.

bu açılıp kapanmayan kapağın yerini göremedim

bide sıkıntı çıkartır mı

• Fotoğraf çekme açısından bir problemi yok. Bahsettim açılan kapak zoom lensinin önündeki lensin kirlenmemesi için olan kapak yani dış yüzeyde. muhtemelen çok basit yapılabilcek birşey yayın fln çıktığını düşünüyorum. Temiz cihaz. Şarj aleti + pili ve SD kartını bu fiyata alamazsınız.

ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM
    Thundere//Maerd//Science46//Evrenersoy79//kahraman_turk12//
    İnfernox//Gimli06//Acizim//Arsoy//Djfat83//pininfarina//goofyitu//Jöntürkler//akgolo//marikanwap
    ceviren//raalem1//ndursun//garuda//Serkaner7//tamtamam//LSG//Elvis//
  • Ürün "sonjest" nickli arkadaşa satılmıştır. İyi günlerde kullanması dileğiyle.

Herkese iyi forumlar.

22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.