Şimdi Ara

CANON MU HP Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
26.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @ Fennezs kardeş, Fotoğraf kağıdında en ucuz HP, ama mürekkep miktarına göre en uygun fiyatlı kartuşlar Canonda

    Canon HP için sadece monolazer (P serisi) yazıcı üretiyor. Mürekkep püskürtmeli yazıcıları HP kendi üretiyor.
  • Teşekkürler joe_black, bunu alacağım. Bugün Media Markst'ta 295 ytl filandı almadım zira 275'e var bir yerlerde. Media Markt'ta herşey 3-5 daha fazlaydı, kızdım ben de. Ancak kurlar herkesi aptala çevirdi o yüzden suçlayamıyorum da. Kar mı zarar mı ettiklerini onlar bile bilemiyorlar henüz. 20 ytl fazla eksik alacağım sonunda.
  • Hocam eğer kartuşları dolum yaparak kullanacaksan Canon'un birçok modelinde kartuşlar resetlenmiyor.Ben HP J5780 ve HP 6310 kullanıyorum iki yıldır ve çok çok memnunum.Zira kartuş resetlenmesi diye bir şey yok bu yazıcılarda.Baskı kaliteside kullandığın mürekkebe göre değişiyor ben AYAZ'ın mürekkeplerini kullanıyorum sonuç mükemmel.
  • HP, Samsung ve Canon, Epson yazıcıların her birinin birkaç modelini kullanan biri olarak değerlendirmelerimi paylaşıyorum.
    Epson (kartuşlu)... Mükemmel baskı. Özellikle fotoğraf kalitelerinde. Ancak kartuşları dolduramıyorsunuz.

    Samsung (çok fonksiyonlu,laser). ..Baskı, tarama, pdf özellikleri tatmin edici. ancak telefonun 3. çalışında faks devreye giriyor, zil süresini uzatamıyorsunuz. Toner azaldığında faks'ı almıyor ama daha en az 50 sayfa baskı yapabiliyorsunuz. Toner zor bulunuyor ama doldurabiliyorsunuz. Tonerlerinde sigorta var. Her dolduruşta o sigortayı yenilemeniz gerek. Elektronik tamircilerinde 25 ykr'a bulunuyor. Sigortayı yenilemezseniz, gelen ve basılmamış olup, hafızada kalan fakslara elveda demeniz gerekir.
    Sadece laser baskı yapan samsung modeli ise nedense aşırı ısınıyor çalışırken.

    HP kartuşlu çok fonksiyonlular... pratik ama fotoğraf kalitesi konusunda fazla şey beklemeyin. Tarama ve faks konularında çok başarılılar. Bir de uzun ömürlü değiller. Garanti süresi dolduktan sonra her an elinizde kalma ihtimali çok fazla. Garantisi dolmuş ürünlerin servis ücretleri yeni makine fiyatına yakın.
    HP laser... Ekonomik toner kullanımıyla sizi memnun edecektir.

    Canon laser... Baskı, tarama, pdf, fotokopi konularında sizi memnun edecktir. Pekçok modelinin tonerleri doldurulabilmektedir. Almadan önce alacağınız modelin tonerinin doldurulup doldurulamayacağını işi bilen kartuş doldurma merkezlerinden öğrenin.

    Evimde ise HP 610C kartuşlu yazıcı kullanıyorum, artık miadı doldu. Piyasaya yeni çıktığında almıştım.
    Bu hafta Canon MF4010 çok fonksiyonlu laser aldım. Fiyatı İzmir/bilkombilişim'de 12 taksit toplam 287 ytl. Hem daha önce Canon kullandığım için hem de forumlarda edindiğim fikirler sonucu tercih ettim.




  • HP DENEN PAZARMALAM FİRMASININ
    PRİNTERLARINI
    CANON ÜRETMEKTE
    BAŞKA MARKA İLE KIYASLAMA YAPIN
  • konu iyi hortlamış
  • tabiki de canon hp kartuş başlarını bile canon dan alır tamamen amerikan tarzı bol reklamla satış yapıyor..

    AMA canon alıcaksanız özellikle öğrenciler için kartuş dolumu olanları alın veya pelikan toner kartuş olabilenleri alın pelikanda sonuçta orjinal kartuştur doldurucagınıza 3-4 lira fazla verip alabilirsiniz ..hiç değilse makineye zarar verme durumları birazcık azalır..
    mp640 mükemmeldir canon da

    mp620 yi her yerde bulabilirsiniz fiyatı 210 lira ethernet ve wifi si var 540 a göre avantajları almışken onlarda olsun sonuçta :D
  • en iyisi MP630 alin bari varsa 100TL daha:) ben cok memnunum..
    Canon yada hp yada x firmasi farketmez.. bence model onemli! ihtiyacimiz olan cihazi dogru secersek marka soru olmayabilir..

    BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cool111

    konu iyi hortlamış



    hakketen:) ama herzamanki kavga...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SMaN


    quote:

    Orijinalden alıntı: cool111

    konu iyi hortlamış



    hakketen:) ama herzamanki kavga...

    bırakın hortasın konu arkadaşlar.2008 yılında da yazıcı alacak olanlar vardı 2009 yılındada oldu,2010 da da olacak .bana baya faydalı oldu dogrusu hp alacaktım vaz geçtim yorumlardan sonra .yorumların yüzde 99 u canon diyor(kartuş doldurmalı)saygılar canon a devam demekki
  • canon
  • peki ya tarayıcılarda?
  • bencede canon hocam bende mp 630 var mukummel resimler aldım zamanında.şimdi neden alamıyorum dersen kartuslar bitti.bendede para yok butun parayı ona vermiştim zamanında:Dartık tek işlevi var kitaplarımı ustune koyuyorum guzel duruyorrr :D:D
  • canon mp540 4ever
  • kartuşlar çok mu pahalı, hp dekiler gibi doldurulamıyor mu? Gold da bir çalışan bazı modellere ucuz bir markadan bahsetmişti o uyyuyor demişti araştırın derim.

    Benim sromak istediğim şu siz çok fonksiyonel cihaz adları vermişsinizİ; ancak söylenen doğruysa tarayıcıdan ii verim almak istiyorsam öok fonksiyonel olanlardan değil sadece tarayıcı olanlardan almam tavsiye edilmişti. Bu doğru değil mi. Bir de negativ dialardan yani taarama yaptığımızda ii görüntü elde edilebiliyor mu?
    Bir de tarattığımız metinler üzerinde oynama yaparken türkçe karakterlerde sorun yaşanıyor mu, ayrı bir program almak mı gerekiyor? Hangi marka ve modellerde gerekmiyor acaba?
  • bütün yazılanları okumadım açıkçası ama ben sadece kendi fikrimi yazayım..ne canon ne hp hangi markanın kolay dolum kartuşu varsa ve ucuzsa birde ihtiyaçlarınıza uygunsa onu alın..markaya takılmak anlamsız
  • slm bende bu hafta sonu yazıcı alıcam bu yazıcı CANON PIXMA MG-3250 sorun cıkarırmı bilgilendirrseniz sevinirim
    tşkr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 23 Mayıs 2013; 22:48:37 >
  • 3 tane hp yazıcı aldım 1 tanesi fax lı model kaliteli yani, üçüde bozuldu sebebi mürekkebi kendim basmam olabilir. fakat şu söyleyebilirm ki hiçbiri 1 sene dayanmadı. kartuşları 40 lira zaten son aldığım iki model 80 liraydı 10 kere mürekkep bastım düşünsenize kartuş parasını 400 lira :(

    şimdi bitmeyen kartuşlu canon söyledim bakalım bu nasıl çıkacak ama hp den vazgeçtim artık işe yaramaz bence.
  • Keşke Epson modelleriniden birine yönelseydiniz. Canon yazıcılarda bitmeyen kartuş sistemleri orijinal kartuş üzerine yapılan bir işlem olduğundan dolayı, orijinal kartuşlara mahkum kalıyorsunuz. Tabii bu söylediklerim Canon'un 2 kartuşlu modelleri için geçerli. Epson bir yazıcı tercih etseydiniz; uyumlu dolum kartuşu ve bitmeyen kartuş sistemi ile en azından orijinal kartuş kullanma zorunluluğunuz ortadan kalkmış olurdu... Alınmış alınmıştır. İnşallah hayırlısı ile sorunsuz kullanırsınız...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.