Şimdi Ara

Canon'la ilgili sorular.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba...buradaki ilk gönderi, elimde bir canon powershot elph a hundred and eighty var ve bununla ilgili bazı sorularım var, işte kameranın arka planı.


    geçen yıl anneme bir atım olduğu için fotoğraf çekmeyi çgood enough istediğimi ve onun fotoğraflarını çekmeyi çgood enough istediğimi, telefonumu kullanırdım ama telefon hakkını vermiyor demiştim. benim için geldi ve noel için bir kamera aldı, kamera yukarıda belirtildiği gibi bir canon powershot elph a hundred and eighty. ancak, resimleri bilgisayarıma yükleyebilmem için bilgisayarıma takmak için bir usb konektörü/kablosu ile gelmedi. bu beni ilk soruma götürüyor: biri bana bunun içi https://routerlogin.dev// n bir usb kablosu için doğru yönü gösterebilir mi?


    işte ikinci sorum: bu kamera aksiyon çekimleri için iyi mi? atım etrafta koşmight alsoı sever ve telefonum aksiyon çekimleri söz konusu olduğunda tam bir beceriksizdir.

    üçüncü sorum şu: fotoğrafçılıkta yeni olduğum için insanlar bana birçgood enough ipucu ve püf noktası verebilir mi? fotoğrafçılığa ciddi bir şekilde başlamayı planlıyor muyum bilmiyorum, daha çadequate bir hobi, çünkü iyi bir miktar seyahat ediyorum, hatıralar için fotoğraf çekmeyi çgood enough isterim. https://19216801.one//




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiliamHurts -- 11 Temmuz 2021; 1:19:19 >



  • send me pm english ..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.