Şimdi Ara

Canon EOS 200D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çevre fotoğrafları vb. türü fotoğraflar çekmeyi seviyorum bi önceki makinem dijitaldi ve artık bana yatmiyordu daha profesyonel bir makine almaya karar verdim Canon EOS 200D başlangıç seviyesinde ban yardımcı olabilecek bir makine midir? Kullanım alanları nereleridir ? Sorularıma açıklık getirebilirseniz memnun olurum iyi forumlar.



  • Önceki makinanız ne idi ?
    Canon 200D güzel makina. Kullanım alanı buna takacağınız lenslere ve kullanacak kişinin bilgi+becerisine göre sınırsızdır. Buna en güzel örnek de şu elemanın ekipmanı ve çektiği fotoğraflardır bence,

    https://chaoticmind75.blogspot.com/2013/08/my-technique-for-snowflakes-shooting.html

    Bizler de 3-5-10 bin TL. ekipmana para öderiz şöyle yakınından geçen kazara 1 fotoğraf çekersek belki hani o kadar.
  • Ben de sizinle aynı durumdaydım, daha önceden kompakt bir makinem vardı ve uzun süredir 200Dyi takip ediyordum. Henüz yeni bir model olduğu için kullanıcı yorumu göremedim ama araştırıp karşılaştırmalarım neticesinde dün gece n11'den güzel bir indirim kuponuyla beraber 2339 liraya sipariş ettim. Hafta içi elimde olur muhtemelen, ilk izlenimlerimi burdan size yazarım. Ve kullanım alanı üstteki yorumda da söylendiği gibi alınacak lens ve yöneleceğiniz alana göre değişir, şahsen ben başlangıç olarak 50mm f1.8 gibi bir lens aldım yanında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.