Bildirim
Canon 500d 1900Tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Garantili ürün derken garantisi 2 yıl ve teknoloji mağazasından mı alıyorsunuz ? Yoksa Hayyam gibi 1 yıl dükkan garantisi mi mevcut ?
Fiyat olarak bana biraz pahalı geldi... -
Merhaba,
Belirttiğiniz bütçeyle 550d ve d90 gibi daha iyi modelleri düşünebilirsiniz.
İyi günler hoşçakalın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: LmfaO
Garantili ürün derken garantisi 2 yıl ve teknoloji mağazasından mı alıyorsunuz ? Yoksa Hayyam gibi 1 yıl dükkan garantisi mi mevcut ?
Fiyat olarak bana biraz pahalı geldi...
dükkan garantili lensler para ediyor zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: c.james
Merhaba,
İyi günler hoşçakalın..
çok düşündüm arkadaşım ama d90 kit ile birlikte pahalı kaçıyor...550d ise bu fiyata anca kit lens ile alabiliyorsyun bildiğim kadarıyla 500d ile arasında fps ve mp farkı var -
Hayyam'da ya da Doğubank'ta 1900 Liraya 500D body ve dükkan garantili lensleri daha ucuza alabilirsiniz. Muhtemelen alacağınız yerdeki para eden unsur lens değil, garantisi -
quote:
Hayyam'da ya da Doğubank'ta 1900 Liraya 500D body ve dükkan garantili lensleri daha ucuza alabilirsiniz. Muhtemelen alacağınız yerdeki para eden unsur lens değil, garantisi
sıfır kutusunda hepsi :) ne gibi aksilik olabilr ki ? -
Herhangi bir aksilik olmayacaktır.. Ben sadece garanti uğruna o kadar para vermemeniz için fikrimi belirttim
Ben de şuan 1700TL olan makineyi 1300TL'ye dükkan garantili buldum fakat taksitli aldığım için 1450 Liraya gelmişti, sıfır kutusunda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LmfaO -- 6 Eylül 2011; 17:20:54 > -
quote:
Herhangi bir aksilik olmayacaktır.. Ben sadece garanti uğruna o kadar para vermemeniz için fikrimi belirttim
Ben de şuan 1700TL olan makineyi 1300TL'ye dükkan garantili buldum fakat taksitli aldığım için 1450 Liraya gelmişti, sıfır kutusunda...
hangi makina belki yardımcı olabilirim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: oGunner
quote:
Merhaba,
İyi günler hoşçakalın..
çok düşündüm arkadaşım ama d90 kit ile birlikte pahalı kaçıyor...550d ise bu fiyata anca kit lens ile alabiliyorsyun bildiğim kadarıyla 500d ile arasında fps ve mp farkı var
Tekrar merhaba,
Ne kadar doğru bilmiyorum ama 500d'nin sensörünün 450d ve 550d kadar iyi olmadığı söyleniyor.Bence d90 veya 550d almanız daha mantıklı olabilir.
Ayrıca bu iki model için bütçeniz oldukça yeterli diyebilirim.Yeterince araştırırsanız,belirttiğiniz bütçeyle 550d'yi 18-55+55-250 gibi set şeklinde bile alabilirsiniz.
İyi günler hoşçakalın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 6 Eylül 2011; 17:32:08 >
-
Pardon ? Ben zaten makineyi aldım - kullanıyorum, size yardımcı olmaya çalışıyordum ama yanlış anlaşılıyorum sanırım...
İyi günler -
quote:
quote:
quote:
Merhaba,
İyi günler hoşçakalın..
çok düşündüm arkadaşım ama d90 kit ile birlikte pahalı kaçıyor...550d ise bu fiyata anca kit lens ile alabiliyorsyun bildiğim kadarıyla 500d ile arasında fps ve mp farkı var
Tekrar merhaba,
Ne kadar doğru bilmiyorum ama 500d'nin sensörünün 450d ve 550d kadar iyi olmadığı söyleniyor.Bence d90 veya 550d almanız daha mantıklı olabilir.
Ayrıca bu iki model için bütçeniz oldukça yeterli diyebilirim.Yeterince araştırırsanız,belirttiğiniz bütçeyle 550d'yi 18-55+55-250 gibi set şeklinde bile alabilirsiniz.
İyi günler hoşçakalın..
öyleyse biraz daha araştırayım
-
quote:
Pardon ? Ben zaten makineyi aldım - kullanıyorum, size yardımcı olmaya çalışıyordum ama yanlış anlaşılıyorum sanırım...
İyi günler
k.bakmayın yanlış anlamışım teşekkür ederim -
quote:
quote:
quote:
quote:
Merhaba,
İyi günler hoşçakalın..
Tekrar merhaba,
İyi günler hoşçakalın..
hocam dediğin gibi 550d 18-55+55-250 buldum fiyat 2000Tl garantisi mevcut birde kiss x4 var yine 2 lens ve garanti mevcut 1850 lira hangisni önerirsiniz
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Merhaba,
İyi günler hoşçakalın..
Tekrar merhaba,
İyi günler hoşçakalın..
hocam dediğin gibi 550d 18-55+55-250 buldum fiyat 2000Tl garantisi mevcut birde kiss x4 var yine 2 lens ve garanti mevcut 1850 lira hangisni önerirsiniz
Merhaba,
Hangisini alırsanız alın farketmez.Çünkü bu makinenin Avrupa versiyonu 550d,Amerika versiyonu Rebel T2i ve Japonya versiyonu da Kiss X4 model isimleriyle üretiliyor.
Arada menü dili seçenekleri dışında hiç bir fark yok.Eğer menüyü Türkçe kullanmak istiyorsanız 550d versiyonunu tercih edebilirsiniz.
İyi akşamlar hoşçakalın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 7 Eylül 2011; 3:35:30 >
-
Önemsiz bir ayrıntı ancak kiss x4 veya rebel t2 alırsan ileride bir gün satmaya çalışırsan sırf ismi için bile 550d yi tercih edecek insanlar olabilir, en azından ben 2. el alıyor olsam gerçekten çok saçmada olsa 550D yazanı isterim :) hele ki anlamayan insanları düşün......tabi sadece fazla önemli olmayan bir ayrıntı... -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Merhaba,
İyi günler hoşçakalın..
Tekrar merhaba,
İyi günler hoşçakalın..
Merhaba,
Hangisini alırsanız alın farketmez.Çünkü bu makinenin Avrupa versiyonu 550d,Amerika versiyonu Rebel T2i ve Japonya versiyonu da Kiss X4 model isimleriyle üretiliyor.
Arada menü dili seçenekleri dışında hiç bir fark yok.Eğer menüyü Türkçe kullanmak istiyorsanız 550d versiyonunu tercih edebilirsiniz.
İyi akşamlar hoşçakalın..
teşekkürler hocam akşamına alıyorum kiss x4 ü
Saygılar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: okaaaaaan
Önemsiz bir ayrıntı ancak kiss x4 veya rebel t2 alırsan ileride bir gün satmaya çalışırsan sırf ismi için bile 550d yi tercih edecek insanlar olabilir, en azından ben 2. el alıyor olsam gerçekten çok saçmada olsa 550D yazanı isterim :) hele ki anlamayan insanları düşün......tabi sadece fazla önemli olmayan bir ayrıntı...
satmayı düşünmüyorum,teşekkür ederim :) -
quote:
teşekkürler hocam akşamına alıyorum kiss x4 ü
Saygılar...
Merhaba,
Rica ederim,şimdiden hayırlı olsun.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.. -
Tabi ki hiçbirimiz satmayı düşünmüyoruz ancak ileride ne olacağını bilemezsin, hobinin senin sarma derecesine bağlı :) önemsiz bir konu zaten geçelim gitsin....
Bu arada makinen hayırlı olsun, şu andaki en iyi makinelerden birini aldın, iyi günlerde kullanman dileğiyle..
Benzer içerikler
- dc 5v ne demek
- instax mini 11 turuncu ışık yanıp sönüyor
- keysmart kimin
- basılı bir belgeyi dijital ortama aktarmak için neler yapabiliriz
- havalı stüdyo isimleri
- hdr ne işe yarar
- çocuk fotoğraf makinesi tavsiye
- photoshop yapay zeka
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X