Şimdi Ara

Canon 20D Kutu+Çanta+50mm Lens+4gb Kart+ 250TL 'lik Hediyele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Makineyi siyah beyaz film fotoğrafçılığına geçtiğim için satıyorum. Setin orjinal fotoğrafları bir kaç gün içinde yüklenecektir. Seti en fazla 2 gün rezerve ederim.

Makineyi Babataş Fotoğraf garantisiyle çok titiz bir amatörden 8000 Shutter çekim sayının altında aldım. Makineyi 3 yıldır ayda bir iki kere kullanma fırsatım oldu. Arşivimdeki hiçbir fotoğrafı silmedim; mevcut makineyle yapılmış çekim sayısı; 16.400 küsürdür. 20D gövdenin fabrika çıkış garantisi 50.000'dir, 100.000'i çok rahat görebilirler.

Gövde Kozmetik: 10/*9

Mekanik ve Elektronik: 10/10

Gövdenin hiç bir yerinde çizik, aşınma, soyulma, fazla kullanımdan kaynaklanan magnezyum alaşım kasa parlaması kesinlikle yoktur. Gövde el tutma yeri lastikleri ilk günkü gibidir. Makine her kullanımdan sonra Micro-fiber bezle temizlenerek nem alıcılarını sürekli değiştirdiğim çanta içerisinde pili çıkarılarak saklanmıştır.) Vizörü temiz, aynası lekesizdir. Açık havada lens değiştirilmemiş, sadece 1 kez yetkili serviste temizletilmiştir. Sensörü çiziksiz ilk günkü gibir. Genellikle portre ve Manzara çektiğimden cihazı seri çekim modunda hiç kullanmadım diyebilirim.

*(Flaş takılan metalin siyah boyasındaki çantaya sürtmeyle oluşan hafif soyulma dışında çiziksiz, lekesiz, aşınmasız kozmetiği mükemmel bir gövde)

Canon EOS 20D Kutu içeriği ve Akseuarlar

1) Canon Eos Digital orjinal makine askısı
    2) Orjinal şarj aleti ve kablosu (Prize tam oturmayan Amerikan fiş adaptörlüsü değil dikkat)
    3) Orjinal Kutusu, kullanma kılavuzu, CD'leri, (Dijital Negatif RAW işlerken kullanacağınız DPP ve ek programlarIN son sürümleri özel olarak bir DVD'ye yazdırılacaktır.)
    4) Orijinal BP-511A lityum pil. (Tek şarjla 500 fotoğraf çekiyor)
    5)Orjinal USB kablosu IFC-400PCU - TV bağlantı kablosu VC-100
    6) Orjinal gövde kapağı.

*Hediyeler

1) Lowepro Nova AW4
    Su geçirmez yağmurluklu profesyonel D-SLR çantası Gövde+2 Büyük lensi çok rahat alır. 10/9 temizlikte ( 100 TL değerinde)

2) JJC HS-A DSLR Hand Strap
    Gerçek Deri Bliek Makine Askısı. Orijinal paketinde 10/9 temizlikte. (40 TL değerinde)

3) Transcend 4GB CF Card Ultra Hızlı 133x Orijinal paketinde (30 TL değerinde)

4) M42 Lens/Canon Eos AF Confirm (Onay) Chipli Adaptör Siyah Anodize Metalden (40 TL değerinde)

5) Industar 50mm f/3,5 Pancake Lens (Zeiss Tessar Tasarımı) Bu lens ile makinenizi her yere götürebilir harika portreler çekebilirsiniz 10/9 Temizlikte (50 TL değerinde)

*Gövdeyle birlkite başka bir ilanımda listediğim Canon 18-55mm titreşim önleyicili lensi 680 TL'ye alabilirsiniz.
    Lens ile birlikte alındığından beri üzerinde olan Tiffen Marka 58mm Multi Coated UV filtre kutusunda hediyedir.(50 TL değerinde)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-20d-kutu-canta-50mm-lens-4gb-kart-250tl-lik-hediyeler-95496636/detay/

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.