Şimdi Ara

Canlı Bomba Nasıl Fark Edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Reklam amaçlı sanmayın, izlemeniz de fayda var, 2Dk lık kısa bir video;

https://www.youtube.com/watch?v=JG--G5hiWk0

• İstiklal'de her gün 1000 sivil polis tetikte geziyor, buna rağmen fark edilemiyorsa sıradan bir vatadaşın bunu tespit etmesi çok güç. Psikolojik olarak algımız değişti, her an her yerde canlı bomba olabilir, bu psikolojiyle kurunun yanında yaş da yanabilir, canlı bomba olduğuna karar verdiğiniz birine karşı fevri hareketlerde bulunulduğunda yanlışlıkla masum bir insanın ölümüne sebep olabilirsiniz. Maalesef ayırt etmek çok zor, keşke ayırt edilecek özellikler olsaydı, belirgin detaylar olsaydı ama yok.

Teknolojiyi kullanmak gerek, sınırsız bir teknoloji çağındayız fakat henüz bir canlı bomba ya da silahlı bir saldırganı özel olarak geliştirilen bir sistemle tespit edemiyoruz. Radar benzeri bir sistemle çalışan, bu tip saldırıları önceden engelleyebilecek bir çalışmanın olmayışı beni tedirgin ediyor. Belki de vardır da bunu bizle paylaşmayan devletler vardır, malum bu da bir savaş.
  • Benimde anlamadigim bu hocam video kaydini izledim bombacinin bombaci cidden tuhaf davraniyor telasli tedirgin gibi cok belli hareketlerinden adim atmasindan belli oluyor neredeyse ama buna ragmen onlarca belki de yuzlerce sivil memur olan istiklal caddesinde polis yuvasi diyebiliriz burada bomba patlayabiliyor bu nasil oluyor nasil farkedilmiyor akil alir gibi degil gercekten ve bombaci kendini kalabalikta degil boslukta patlatiyor cok sacma bu olanlar gercekten Allah sonumuzu hayir etsin ne diyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kajmeran89

Benimde anlamadigim bu hocam video kaydini izledim bombacinin bombaci cidden tuhaf davraniyor telasli tedirgin gibi cok belli hareketlerinden adim atmasindan belli oluyor neredeyse ama buna ragmen onlarca belki de yuzlerce sivil memur olan istiklal caddesinde polis yuvasi diyebiliriz burada bomba patlayabiliyor bu nasil oluyor nasil farkedilmiyor akil alir gibi degil gercekten ve bombaci kendini kalabalikta degil boslukta patlatiyor cok sacma bu olanlar gercekten Allah sonumuzu hayir etsin ne diyim

Telaşlı olan bombacı değildi, patlamadan 2 saniye önce arkasında belirendi bombacı olan.

• Evet hocam simdi agir cekimini izledim videonun arkadan gelen biri var tam kadraja giriyor ve patlatiyor kendini yavas cekim izlediginde cok daha net gorunuyormus

Orijinalden alıntı: kajmeran89

Evet hocam simdi agir cekimini izledim videonun arkadan gelen biri var tam kadraja giriyor ve patlatiyor kendini yavas cekim izlediginde cok daha net gorunuyormus

Videoyu atma şansınız var mı?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.