daha önce housekeeping ve resepsiyondayım. şimdi cankurtaranım. maaş 32bin tl. 3 öğün açık büfe kule de otururken sınırsız içecek (alkol hariç) çerez. eksiler: sıkıntıdan kafayı yemek. 8 saat boş boş havuzu izlemek hayatı sorgulatıyor. telefona arada bakabiliyorum ama en fazla 1-2 dakika. cctv var izliyorlar. bir kere telefonla konuştum diye azarlandım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cankurtaranım soruları alayım

-
-
Kaç kız tavladın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kız arkadaşım var yine de flört edenler oluyor tabi. bargirl hk garson kızları sürekli gördüğün için samimi oluyorsun.
turistlerden genel de milf abla düşürürsün. utanmaz arlanmaz oluyorlar. bir kere olivia yazılı suluk vardı kule altına bırakmışlar. geldi abla ben olivia yım dedi. suluk sizin olmalı deyip verdim. suluk için gelmedim ki adın ne deyip güldü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
otel havuzunda genelde çocuklar bağrışarak oynarlar. onların arasından boğulan birini anlamak zor olmuyo mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Iyimiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu yüzden 18+ yetişkinlere göre otel de çalışıyorum.
çocuklu otel de elinde düdükle geziyorsun. koşmayın desen de 2 dk sonra koşarlar. çocuklu otel 10k fazla vermeli.
edit: 155cm derinlik çoğunluk rus alman. yani o derinlikte boğulacak biri yok.
aynı anda ortalama 19-20 kişi yüzüyor takip etmesi kolay. otele tek gelip tek yüzen nadir. bişey olsa yanındaki tutuyo benlik hiçbir iş yok diyebilirim. yasa gereği oradayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 3 Haziran 2025; 20:22:33 >
İsteyene sezonluk iş ayarlıyor musun? Arkadaş, kuzen vs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
modhotel.com u açıyorsun her yer eleman arıyor. istediğin departmana tecrübesiz girersin. torpile gerek yok.
ben sertifikayı alırken hocalar hangi oteli istiyorsun dedi. şurası olsun yetişkin oteliymiş dedim. tamam deyip gönderdiler.
şuan otel güvenlik bulamadığı için 3 gün güvenlikte çalışıyorum 4 gün cankurtarandayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 3 Haziran 2025; 20:29:29 >
Her işin zorluğu ayrı gerçekten ya, sürekli aynı yere bakmak çin işkencesi gibi gelir bir süre sonra.
Havuzun tam yanında takılmanız ve insanlarla iletişim kurmanız da yasak galiba.
-
Bütün milfler sana mı sulanıyorlardı da bu şekilde konuşuyorsun anlamadım.....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X