Şimdi Ara

Canıma tak etti artık [ BIRAKTIM ] ( Güncel ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Main destek duo buluyorsun bi oyun kaybettin diye duo seni bırakıyor ve lig atlamak zor gerçekten bende her sezon silverim daha çok normal oyun oynuyorum keyifli geçtiğide oluyor bende sürekli bırakıp başladım lig çokta umrumda değil.
  • proxy singed oyna takım ister istemez kazanmaya odaklanıyor daha iyi oynuyor. bugün başka ne oynadıysam kaybettim oyuna hiçbir etkim olmamasına rağmen sadece split push singed yaparak oyun kazandım.
  • Oyunu bıraktığımda tr serverı daha açılmamıştı. O zamanlar o kadar güzeldi ki , support hero İle mid , herhangi bir apc İle botta sup, ne bileyim AP sejuani İle mid ... her hero İle her lane e gidilirdi. Jungler 2.den itibaren blue mide bırakırdı. Wardlar ücretliydi, kullanacak Kişiler alırlardı.. her oyun farklı herolara karşı oynanırdı .
    Peki şimdi ? Normal oyunda her oyun zed ve yasuo var. Adc diyor zed alıyor yasuo alır .. adc mi lan bu :) topda gene değişiklik oluyor .. blue salmak yok... lane de minion çoğunluğu kimde , arkadaşında mana can var mı bakan yok.. farm odaklı oynamak yok çünkü Ani ve yüksek hasar veren herolar oynandığı için sürekli kill alma peşinde herkes. Dolayısıyla ani yüksek hasar veren bir hero oynamıyorsan, oyun çok çabuk mide taşındığı için siz geri kalıyorsunuz..
    Tr serverında herkes pro. Hatası yüzünden ölüyor sonra da sağa sola sataşıp rakibi besliyor..
    gene de 1-2 oyun atıp çıkıyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.