Şimdi Ara

canı sıkılan bu sarkıyı acsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

El Roman Müzikyoutube
    Söz: Halit Çelikoğlu (Editör: Median Müzik Yapım) Müzik: Cengiz Tekin Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Styling : Soner Gerçeker Yardımcı Yönetmen: Doğukan Yaşar Görüntü Yönetmeni: Can Felsen Kamera Operatörü: Muhammet Devecioğlu Set Amiri:Ömer Saydan Kurgu: Kerem Mutlu Make up: Esma Kalaycı Color:Sofa Post Klip Yapım: Sofa Sanat Kapak Tasarımı: Hasan Yılmaz Ne kadar yaşasan doymazsın dünyaya Düşün taşın bir kere hayat benzer rüyaya Umduklarım olmuyor dalma derin hülyaya Üzgün olsan ağlasan bu günler yaşanacak Ne kadar yaşasan doymazsın dünyaya Düşün taşın bir kere hayat benzer rüyaya Umduklarım olmuyor dalma derin hülyaya Üzgün olsan ağlasan bu günler yaşanacak Ben ne günler yaşadım çok iyi biliyorum Hakikatler gizlenmez gerçeği söylüyorum Son günlerimde yine hayatı seviyorum Üzgün olsan ağlasan bu günler yaşanacak Ben ne günler yaşadım çok iyi biliyorum Hakikatler gizlenmez gerçeği söylüyorum Son günlerimde yine hayatı seviyorum Üzgün olsan ağlasan bu günler yaşanacak Bazen hayatın yükü ağırdır çekeceksin Bu benim son nasibim kaderim diyeceksin Yarın nasıl geçecek nereden bileceksin Üzgün olsan ağlasan bu günler yaşanacak Ben ne günler yaşadım çok iyi biliyorum Hakikatler gizlenmez gerçeği söylüyorum Son günlerimde yine hayatı seviyorum Üzgün olsan ağlasan bu günler yaşanacak #RafetElRoman #FerdiTayfur
    https://www.youtube.com/watch?v=9yewHkIWf2A

• Hergun bi doz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.