Şimdi Ara

Canaydın'dan stad ve Riva müjdesi (Versiyon 338)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Mehmet Helvacı ile birlikte gündemdeki konularla ilgili açıklama yaptı

    Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, kulübün borçları yüzünden kendisine ait fabrikaya haciz geldiğine dair haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Canaydın, kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Mehmet Helvacı ile birlikte Galatasaray A.Ş.'nin Mecidiyeköy'deki merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray'ın gündemindeki konular hakkında bilgi verdi.

    Galatasaray Kulübü'nün, 4 banka ile kredi sözleşmesi bulunduğunu belirten Canaydın, hepsiyle sözleşmeleri yeniden yapılandırıp, borçları en kısa zamanda ödemek için çalıştıklarını kaydetti. Canaydın şöyle konuştu: ''Fortis'le de herhangi bir problemimiz yok. Zaten yeni bir anlaşma içindeyiz. Yanlış anlaşılmadan dolayı, fabrikama haciz gittiğine dair haberler çıktı. Öyle bir şey yok. Banka ile görüştük, böyle bir şeyin olmadığını belirttiler. Bu haber hem ticari, hem şahsi prestijimi zedelemiştir. İnşallah tüm banka borçlarından kurtulacağız.''

    Banka kredilerini kapatmak için ciddi projeler üzerinde durduklarını, ellerinde 2 önemli proje bulunduğunu vurgulayan Canaydın, ''Biri Riva arazisi ile ilgili proje. Bu konuda genel kurulda aldığımız yetkiler doğrultusunda önemli adımlar atıyoruz. Riva arazisiyle ilgili 2 ciddi teklifle ilgileniyoruz. Hangisi Galatasaray'ın çıkarına ise onu değerlendireceğiz ve bu çok kısa zaman içinde sonuçlanacak'' dedi.

    SEYRANTEPE STADI

    Özhan Canaydın, Seyrantepe Stadı'nın inşaatını, gelecek yılın ilk aylarında başlatacaklarını söyledi. Kayseri'de yapılacak stadın, kendi modelleri olduğunu ifade eden Canaydın, ''Bu model tüm Türkiye'de yayılmakta. Kayseri'den sonra Antalya, Bursa ve Trabzon da bu modeli düşünüyor. Bu model, şehir içindeki arazilerimiz karşılığında, stat yapılması modelidir. Tabii bu yeni statları da Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün bize sağladığı statü biçiminde kullanacağız. İnşallah gelecek yılın ilk aylarında stadın temelini atacağız. Kayserispor'un stadından daha büyük olacak. Bu yüzden, 24 ay içinde bitireceğiz'' diye konuştu.
    .....................

    UNIT GROUP İLE YAPILAN ANLAŞMA

    Özhan Canaydın, Ünal Aysal'ın üst yöneticisi olduğu UNIT Group ile Ali Sami Yen Stadı'nın yenilenmesi için yapılan anlaşmanın iptaliyle ilgili eleştiriler üzerine de açıklama yaptı. Daha önce UNIT Group ile yapılan anlaşmaya göre stadın 45-55 milyon dolara mal olacağını, işletmesini de 15 yıl süreyle Ünal Aysala'ın yapacağını ifade eden Canaydın, ''Geliri de yüzde 51'e yüzde 49 paylaşacaktık. 15 yıl işletme karı bölüşülecek, ancak kendisine ana para ve faizini 8 yılda ödeyecektik. Hem ana para ve faizi 8 yılda ödemek, hem de karı paylaşmak bize ters geldi. Ayrıca, yaptığımız değişiklikler sonucu, zaten stattan yıllık 8 milyon dolar alacağımızı anladık. Mevcut stattan 8 milyon dolar alırken, yeni stat yapıp, 20 yıl hala 8 milyon dolar almamız, kulübümüzün menfaatine olmazdı. Bu yüzden, o zaman yeni arayışlara girdik'' diye konuştu.

    **************************************************************************
    şu stadyum inşaatı bir başlasın bizon keseceğim, bıktım artık bu haberlerden







  • Biz bu stadı yapacagızda artık nasıl ve ne zaman olur toki bilir


    kayseri stad yapımı için dügmeye harbiden basmış...


    (http://forum.donanimhaber.com/m_7115974/mpage_295/key_/tm.htm topic sonunda konu ile ilgili yazı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.