Şimdi Ara

Çanak anten kurulumu ve Avrupa kanallarını görüntülemek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, öss dalgasını atlattık rahatladık.. Odama tv aldım ve çanak anten alıp kurmak istiyorum mâlum, avrupa maçlarını yakından takip edebilmek için Anten nasıl kurulur hangi firmayı önerirsiniz ve maliyeti ortalama kaç kuruş tutar aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler, saygılar...

• öncelikle geçmiş olsun diyelim ozaman.. firma olarak tabiki next and nextstarı kullanmanı tavsiye ederim ve bu firmanında Next 2000 CX Süper Plus serisi sana yeticektir bölelilkle usb li oludu için rahatça yazılımda atabilirisin tabi o ayrı konu şimdilik kafanı yorma avrupadaki maçları izlemek istiyorsan ki elde şuan tek thor kaldı iki çanak alıcaksın ve buraya döndürceksin...biride türksat için.. hepsinin sana toplamı 250-60 civarında bişey olur. saygılar.

Valla uydulardan çok anlamam ama uydu alacaksan modülü olan bir uydu alman ona bir takım kartlar takabilmeni de sağladığından avantajına olur.

Çanak olayı da yanlış bilmiyorsam avrupa liglerini filan sorunsuz izlemek istiyorsan tek çanak yetmeyebilir, farklı uyduları çeken bir kaç çanak veya duyduğuma göre otomatik olarak uyduları bulabilen çanaklardan almak gerekiyor.

Fiyat da tahmini olarak 300-350 lira olur diye düşünüyorum.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.