Şimdi Ara

Cambly vs Engoo vs English Ninjas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,İngilizce de okuma,yazma,dinlemede B1-B2 seviyelerindeyim ancak konuşmamın gelişmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha önce discord kanallarına da girdim fakat konuşma çok tıkanıyor ve faydasız oluyor. Cambly,Engoo ve english ninjas sitelerinden birine üye olmayı düşünüyorum, hangisini önerirsiniz,bir türlü karar veremedim. f/p oranı ve ingilizce seviyemi düşünürsek hangisi en faydalı olur?




  • Cambly hakkında iyi şeyler duymuştum ama ücretli olduğunu belirtmek isterim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben de araştırıyorum şuan, english ninjas fiyatı uygun gibi

  • İtalki hem daha kaliteli hem de istediğiniz zaman kafanıza göre ders alabiliyorsunuz bu açıdan çok iyi.


    Cambly vs Engoo vs English Ninjas
    Cambly vs Engoo vs English Ninjasitalki
    italki'de öğrenmeye başladığında 25$'a kadar kazan!
    https://www.italki.com/i/ref/FF6FcH?hl=tr
  • Çok teşekkürler, geçen ay 2. el cambly hesabı almıştım 6 aylık ancah cambly bittiğinde buna bakabilirim. preply hakkında ne düşünüyorsunuz,o da italkiye benzer güzel bir site bildiğim kadarıyla?

  • shadow123. S kullanıcısına yanıt

    biraz zaman geçmiş ama sorunuza cevap vermek isterim

  • cambly den bir sene önce 2 defa paket satın aldım. ama sonrasında farklı platformlara yönelme kararı aldım.

    Cambly başta olmak üzere birçok platform denedim. preply'yi denemenizi kesinlikle öneririm. bence çok daha iyi bir sistem. Sizi cambly gibi uzun süreli abonelikler için zorlamıyor. Alabileceğiniz en düşük paket 4 saatlik. Diyelimki birinci saatten sonra memnun kalmadınız geri ödeme talep ettiğinizde hiç itiraz etmiyorlar. Veya bu krediyi başka bir öğretmen için de kullanabiliyorsunuz. herhangi bir konuda problem yaşadığınızda destek ekibi 7/24 mutlaka size yardımcı oluyor. Ayrıca internet sitesinin kullanımı çok kolay. Kullanıcı dostu bir arayüzü var.

    Preply'nin en çok sevdiğim yönlerinden biri de müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor olmaları. Bir deneme dersi aldınız ama öğretmenden memnun kalmadınız. Derslerim sayfasındaki soru işaretine ardından bize yazın seçeneği ile müşteri desteğe ulaşıp öğretmenden memnun kalmadığınızı ilettiğinizde size mutlaka istediğiniz herhangi bir öğretmende kullanabileceğiniz yüzde 100 indirim tanımlıyorlar.

    Bir öğretmenden ders paketi satın almak sistemin bir kuralı olarak mutlaka deneme dersi almanız gerekiyor. Deneme dersi ardından 4-8-12-16 saatlik şeklinde paketler satın alabiliyorsunuz. Paket saati arttıkça ders ücretinde bir miktar indirim yapıyorlar. 4 saatlik paket satın aldınız diyelim bu paketi istediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz. Isterseniz 1 haftada biterebilirsiniz isterseniz 1 aya yayabilirsiniz. Aşağıda 15 dolarlık bir öğretmenin paket seçeneklerini gösteren ekran görüntüsünü ekledim.


    Cambly vs Engoo vs English Ninjas



    Ingilizce başta olmak üzere birçok dilde fazla sayıda öğretmen mevcut. Düşük ücretlerde çok iyi öğretmenlerden ders alabiliyorsunuz. size uygun bir öğretmen bulabilmek için birkaç farklı öğretmen ile deneme dersi yapmanız gerekebiliyor. eğer benim referans linkim ile kayıt olursanız size ilk deneme dersinizde % 70 indirim fırsatı sunmaktadır. siz benim referans linkim ile ders aldıktan sonra da bana da indirim faydası olacak.


    https://preply.com/en/?pref=NDQwMzY5Ng==


    bu link ile birlikte 10-15 liradan başlayan fiyatlarda bir öğretmen bulabileceksiniz. her amaca uygun öğretmen bulmak mümkün. arama bölümünde istediğiniz kritere göre sınırlandırma yapabiliyorsunuz. sizin istediğiniz bir sınav adı, öğretmen adı, ülke, dil gibi anahtar kelimeler ile arama yapabileceğiniz bir bölümü mevcut.

    sizlere kolaylık olması için, sisteme girerken ne ile karşılaşacağınızı da kısaca özetlemek isterim. sistemdeki bazı arayüz problemlerinden dolayı referans linki ile kayıt olurken hangi aşamalardan geçildiğini bilmeniz kesinlikle faydalı olacaktır. linke tıkladıktan sonra madde madde ilerleme aşağıdaki şekilde gerçekleşmesi gerekmektedir:

    - sağ üst ksımda dil bölümünden türkçeyi seçebilirsiniz. başlangıçta siteye alışma açısından kolaylık sağlayabilir.

    - ‘devam’ a tıklayın.

    - sağ üstteki ‘giriş yapın’ a tıklayın.

    - açılan sayfada ‘öğrenci olarak kayıttan geçin’ butonuna tıklayın.

    - mail adresinizi ve belirlediğiniz şifreyi yazdıktan sonra ‘kaydolun’ butonuna tıklayın.

    - tıkladıktan sonra ‘bu sayfayı bulamadık,’ yazan bir sayfa açılacak. bu sayfada ‘derslerime git’ seçeneğine tıklayın.

    - mail adresinize sistemden gelen bağlantı ile hesabınızı onaylamanız gerekiyor.

    - onayladıktan sonra ayarlar bölümünden isminizi yazdıktan sonra ‘öğretmen bul’ a tıklayarak seçtiğiniz bir öğretmen ile ders planlayabilirsiniz.

    - öğretmen bul sayfasında % 70 indirimi görebilirsiniz.

    sorusu olan olursa her zaman yardımcı olurum.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.