Şimdi Ara

Çamaşır makinesi [TAVSİYE]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
9.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 yıllık çamaşır makinemizin yerine yeni bir çamaşır makinesi almaya karar verdik. Uygun fiyata orta halli bi makine ararken şunu buldum. Az biraz piyasadan makine özelliklerinden anlayan arkadaşlar sizce nasıl ?

WINDSOR WSW 1052 Otomatik Çamaşır Makinesi - 459 TL

https://www.vsoutlet.com.tr/windsor-wsw-1052-otomatik-camasir-makinesi

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

17 yıllıkmı dedin hocam..vaybe
    BOSCH marka hocam aynen 17 yıllık şu an hala çalışıyor fakat amortisörleri eskimiş bazı zamanlar tangır tungur çalışıyor anlayacagınız miyadı doldu ..

• Bu marka vestelin hocam nasıl özellikleri sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    benim aldığım da 5 kg 1000 devirdi. karşılaştırınca aynı gibiler. bu makinenin özellikleri de iyi gibi duruyor ama bilemiyorum tabi daha önce duymadığım için. daha önce kullanan varsa yorum yaparsa daha sağlıklı olur sizin için

Orijinalden alıntı: aytaccgl

benim aldığım da 5 kg 1000 devirdi. karşılaştırınca aynı gibiler. bu makinenin özellikleri de iyi gibi duruyor ama bilemiyorum tabi daha önce duymadığım için. daha önce kullanan varsa yorum yaparsa daha sağlıklı olur sizin için
    Selam,
    Bende yaklaşık 15 yıldır Arçelik 3650 modelini kullanıyorum. Sadece şunu belirteyim akrabalardan 2 kişi vestel aldı ve çok çabuk perte çıktı makineler. Hali hazırda makinem halen çalışıyor. Bu zamana kadar körük lastiğini 2 kez amortisörlerini 1 kez değiştirdim. Şu an bende bir makine bakıyorum her kafadan ayrı ses çıkıyor ama bu seferki makinemi LG direct drive motorlu almayı düşünüyorum.

Vestel kullanıp iyi diyen varsa onu bilemem sadece bu soruna cevap yazmak istedim.

İyi günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wazzup kullanıcısına yanıt
    Vsoutlet'ten SEG marka çamaşır makinesi aldık, 549 TL bence bedava! hem 7 kg hemde saat göstergesi mevcut devir ayarı var.. Çok güzel bol özellikli bir makine almış olduk... Bu saatten sonra pahalı modellere bakmayı pek düşünmüyorum!

https://www.vsoutlet.com.tr/seg-swm-7181-otomatik-camasir-makinesi

Orijinalden alıntı: matgab

Vsoutlet'ten SEG marka çamaşır makinesi aldık, 549 TL bence bedava! hem 7 kg hemde saat göstergesi mevcut devir ayarı var.. Çok güzel bol özellikli bir makine almış olduk... Bu saatten sonra pahalı modellere bakmayı pek düşünmüyorum!

https://www.vsoutlet.com.tr/seg-swm-7181-otomatik-camasir-makinesi
    İyi günlerde kullanın

Biz almaktan vazgeçtik eski makinenin amortisörlerini değiştirdik çok iyi oldu çok ta güzel oldu

• Arkadaşlar merhaba acil çamaşır makinesi almam lazım 19 yıllık arçelik2100 bozuldu yerine bosh alalım dedik ama karar vermek zor wak24210 8 kilo nasıl 1280tl yada başka tavsiyeniz varmı teknik arkadaşlardan yardım bekliyorum simens ve profilo nasıl

Peki sıralama nasıl oluyor, hangisi öncelikli dersen fiyat olarak önce
    -Siemens
    -Bosch
    -Profilo gelmektedir. Özellikler birbirine çok benzerdir. Sadece görsel farklılıklar vardır. Özellikle çamaşır makinesi için konuşmak gerekirse tüm bu saydığım markalarda Siemens motor kullanılır. Bosch'un farklı beyaz eşya markaları da mevcut ancak bir çok markası yerel veya bölgesel özellik taşır, en basiti Profilo sadece ülkemize özel bir marka konumundadır.

Diğer markaları:
    -Gaggenau
    -Neff (1989 yılında aldığı Neff fırını halen kullanan biliyorum, bugün bile birçok markada olmayan özellikleri mevcut)
    -Constructa (Bölgesel)
    -Ufesa (Bölgesel)
    -Junker (Bölgesel)
    -Thermador (Bölgesel)
    -viva (Bölgesel)
    -zelmer (Bölgesel)
    -Balay (İspanya)
    -Pitsos (Yunanistan)
    -Coldex (Peru)
    -Profilo (Türkiye)

Bana kalırsa, marka fark etmez! Tabi şahsi görüşüm bu yöndedir.
    Ayrıca ek bilgi: Bosch çamaşır makinelerinde WAS ile başlayan kodlar Almanya üretimi olduğuna işarettir.

• Teşekkürler cevap için galiba simens alıcam 8-9 kiloluklardan önerebileceğiniz model varmı sizce Alman üretimimi yoksa yerli üretim mi almalıyım

Orijinalden alıntı: adalı42

Teşekkürler cevap için galiba simens alıcam 8-9 kiloluklardan önerebileceğiniz model varmı sizce Alman üretimimi yoksa yerli üretim mi almalıyım

http://www.akakce.com/camasir-makinasi/en-ucuz-siemens-wm12s322tr-fiyati,959977.html

Almanya üretimi sessiz motorlu ilk modeldir.

Bunlar arasında hangisi sizce birde Alman üretimi olduğu için parça bulunmaz yada pahalı olur diyorlar doğrumudur

Almanya üretimli 9 kiloluk
    Simens WM 12S 322. 1780₺
    Profilo CM 1201 DTR 1600₺
    Bunlar arasında hangisi sizce birde Alman üretimi olduğu için parça bulunmaz yada pahalı olur diyorlar doğrumudur

Firma 10 yıl boyunca parça bulundurma zorunluluğu var.

Ayrıca neden bu modeli alıyoruz?
    1- Cihaz kaliteli zırt pırt orasından kolay kolay birşey çıkmıyor.
    2- Sessiz ve dayanıklı motora sahip.
    3- Cihazı kullanırken kalitesi size güven veriyor, zırt pırt servisle uğraşmadığınız için verdiğiniz paraya değdiğini anlıyorsunuz.
    4- 10 yıldan sonra parçası olur mu? Talep varsa parça olur. Pahalı olur mu? Evet ucuz makinenin parçasına göre daha pahalı olabilir elbette. Fiatla Opel'in parçası bir olmuyor.

Seçim sizin daha ucuz bir mal alıp, bozulursa atarım yenisini alırım diyebilirsiniz. Şanslı iseniz hiç sorun çıkarmaz. Şanslı iseniz uzun ömürlü olur.
    Kullanırken kulaklarınız biraz daha tırmalanır vs vs.

Neden eski Arçelik Leydi serileri vs çok beğenildi ve hala kullanılıyor? Neredeyse 20 yıllık olanlar var.
    Arkasına bakın Siemens patentini görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 23 Mayıs 2014; 9:23:31 >

• quote:

Almanya üretimli 9 kiloluk
    Simens WM 12S 322. 1780₺
    Profilo CM 1201 DTR 1600₺

Bence biraz daha araştırın bu fiyatlardan biraz daha aşağıda bulabilmeniz lazım.
    Hangi ildesiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 23 Mayıs 2014; 9:24:01 >
  • Yazdıklarınız çok doğru bende 19 uıldır arçelik leydi kullanıyorum daha bir kere küçük bir arızası oldu hala kullanıyorum çok güzel yıkıyor bulaşıklarımı çamaşır makinemde arçelik 2100 dü 19 yılda sıkıntı çıkarmadı ama artık bozuldu konyada yaşıyorum bugün biraz daha dolaşıp fiat araştırayım belki dahz uygun bulurum fikir paylaşımınız için teşekkür ederim

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.