Şimdi Ara

Çamaşır makinesi elektrik motoru rulmanlarını nerede değiştirebiliriz (İstanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çamaşır makinesi elektrik motorunu sökerek götürdüğümde,

rulman değişimini yapacak yer arıyorum.

Motor gürültülü çalışıyor. Kayışı çıkardığımda gürültünün kazandan değil motordan geldiğini anlıyorum.

İstanbul Sarıyer Levent bölgesinde olabilir, başka yerde olabilir motoru söküp götürebileceğim bir yer önerebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• usta kendin yapmaya bak tamirciler güç yetmiyor benim kazanın rulmanları bozuldu rulmanla 260 tl internette 5000 tl para istediler ahlaksızlar gittim yenisini aldın sırtımdan para kazanmasınlar diye

Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Çamaşır makinesi motorları rulman arızasını genelde ilk 5-10 yıl vermez. Sonrasında ise yavaş yavaş ses çıkarmaya başlar ve ileriki safalarda motoru kilitleyebilir. Yüksek devirlerde döndüğü için bu motorlarda yıpranma çok fazla olur. Yıllar içerisinde rulmanlar dağılır. Rulmanları değiştirmeyi pek tavsiye etmiyorum çünkü emekleriniz ve paranız boşa gidebilir. İlk arıza oluştuğu zaman yapılan tamir daha çok işe yarayabilir. Videomda her şeye rağmen motor rulmanı değiştirmek isteyenler için rulman değişimini anlattım. Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #motor #çamaşırmakinesi #rulman #değişim #nasılyapılır #eğitici
    https://www.youtube.com/watch?si=j36ie1Vyey04-iXy&v=L-aWml538DY&feature=youtu.be

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.