Şimdi Ara

çamaşır makinesi . . alındı. Bosch WVH28420EU Tam Kurutmalı Çamaşır Makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realstory

    Bayiye bu ürünün üretim yerini sorduğumda Çin olduğunu söyledi. Israrla Almanya'da bu makineden üretilmediğini, diğer modellerden üretildiğini söyledi.
    Tabi buradaki arkadaşların aldıkları ürünlerin Alman olduğunu görünce bayinin söyledikleri pek inandırıcı gelmedi.
    Acaba halen Almanya üretimi bulunabilir mi?

    Aynı kodda Almanya üretimi de var, Çin üretimi de. Alan arkadaşlar WVH28420EU/.. yanındaki kodu paylaşırlarsa Almanua üretimi olanların kodunu kesinleştirebiliriz.

    WVH28420EU/01
    WVH28420EU/12 gibi
  • Acikcasi ben aldim ama hala bayiden teslim almadim arkadaslar yani parasini odedim sadece ama bayi dedigim liseden arkadasim yani cocuk kesinlikle cin uretimi mal satmadiklarini ozellikle almanya uretim getirttiklerini soyledi bana yalan soyleyecgini veya boyle birseyi fark etmeyecegini hic sanmiyorum ben
  • @doctac60

    O zaman teslim aldıktan sonra üretim yerine ve candoğan beyin belirttiği kodları kontrol edebilir misiniz?
    Ayrıca makineyi denedikten sonraki izlenimlerinizi de yazabilirseniz benim gibi ürünü alacaklar için inceleme imkanı olur.
    Bu arada ne kadara aldınız?
  • Ben1800 pesine aldim alalida dort ay falan oldu ama dedigim gibi teslim almadim henuz yaza dogru teslim alcam ama yeni model cikarsa ki haziran gibi cikabilir dendi yeni modeli alacagim . Benim yaptigim cok akillica bi alisveris olmadi ama evlilik oncesi cmsr makinasinin aklimdan cikmasi ve parayi harcamamam acisindan gayet iyi oldu benim acimdan diyebilirim . Dedigim gibi yakin zamanda kullanmayacagim icin makinayi alacak arkadaslara cok yardimci olamayacagim yalniz aldigim yerdn aynisini alan bir aileyle konusmustum cok sessiz calistigini ve cok memnun olduklarini soylemislerdi almadan once bu derece guzel olcagni dusunmemistik falan demislerdi. Ayrica boschun servis agininda yaygin olmasi bence avantaj yani arcelik beko vestel in bu yonuyle tercih edilmeleri bitti artik. Iclerinden en iyisi arcelik gibi duruyor ama annemlerin son aldiklari cmsr makinasinda yasadiklari problemden sonra birkac sikayet de cevremden duyduktan sonra hic dusunmedim bile arceligi. Samsungun da bu tarz makinalarinda sikinti yasayan oldugunu okuyunca birde servisle ilgili sikintisi olabilecegini en mantikli secim bosch oluyor bence olumlu geri bildirim de cok duydum acikcasi cmasir makinlariyla ilgilide bulasik makinasiyla ilgili de ama bu modele yonelik tek bir yorum aldim onlarda cok memnunlardi




  • WVH28420EU bosch marka çam. mak. aldım arkasında çin üretimi yazıyor bayide bilmiyordum dedi sonrada bu modellerin hepsi çinmiş dedi ürün şu an beklemede bu modelin alman üretimi varmı varsa nasıl kimlerle iletişime geçmeliyiz şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkürler.
  • Samsung WF 8700 RPA Çamaşır Makinesi
    bunu tavsiye ederim şu an kampanyaya girmişwww.724tikla.com. hızlıal.com ve hepsiburada.com a bakabilirisniz. güzel makine incele derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.