Şimdi Ara

ÇAMAŞIR MAKİNE TAVSİYESİ (YARIN ALACAĞIM.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba; arkadaşlar yarın çamaşır makinesi alacağız. Kriterler 9kg ve 1200 devir. Kafamda Siemens WM12T480TR serisi ve Bosch WAT24480TR serisi var. Belki BEKO markasıda olabilir. Sizin önereceğiniz bir çamaşır makinesi var mıdır? Bütçe 1500-1700 TL civarı. Yarın hangi marka model çamaşır makinesi almamı tavsiye edersiniz?



  • Bizde 6 yıldır Siemens var çok memnunuz. hiç sorun yaşamadık. tavsiye ederim..
  • Arçelik 9123 ycm iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arcelik biraz pahalı gibi. Beko 9101e ile Siemens arasında kaldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hotpoint rsg 945 al keyfine bak. Korelilere bulaşma. Pazarlıkla spot satıcıladan ya da uygun fiyata webten alabilirsin. Ürün eu uretimi Tr değil, ultra sessiz makine. Ayrıca şu an kampanya var begenmezsen 90 gun icinde iade edebilirsiniz hotpointe. %30 daha ucuza mal edip kalan parayla eşini boğaza yemeğe götürüp double memnuniyet yaratabilirsin. Sonuçta bahsi geçen makinelerde 8-10 yıl bu makine de 8-10 yıl kullanılabiliyor. Evladiyelik beyaz eşya kanunu rafa kalktı, aynı faydayı daha ucuza almak evla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hotpoint almam kesinlikle ben almancıyım diyorsanız begendiginiz bosch ve siemensin aynı modeli olan profilo makineyi bulup alabilirsiniz. Kozmetik farklar dışında bire bir aynı ürün, örneğin i-dos sistemli makinenin profilo markasıyla satılanı da var fiyat olarak daha uygun tabi. Markaya para ödemeyin, yetkili servisi, yedek parçası bile aynı. Mesela Profilo CMG140DTR - Siemens WM14T480TR makineleri karşılaştırın bire bir aynı fiyatlar ise farklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.