Şimdi Ara

Çamaşır Makinası ve Buzdolabı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Buzdolabı ve çamaşır makinası almam gerekiyor. Çamaşır makinası olarak aşağıdaki iki modeli düşünüyorum. İkisi de sanırım aynı ürün zaten biri Siemens versiyonu biri Bosch. Bu ürünlere ne dersiniz? Benzer ya da daha düşük fiyat sklasında bir öneriniz olur mu? Düzgün çalışan, sağlam olan ve hızlı programı olan makina benim için yeterli.

    1.BOSCH WAK20202TR
    2.Siemens WM10K200TR/WM10K202TR

    Buzdolabı konusunda da yer olarak çok bir derdim yok ama genişliği küçük olması daha olumlu benim için. Bir de çok yüksek hacimli bir dolap istemiyorum maks 2 kişi kullanacak zaten. Son olarak en değerli özellik sessizlik sanırım çünkü açık mutfak var. 1950TLye aşağıdaki buzdolabını buldum ama emin değilim önerilere açığım. Fiyat ne kadar ucuz o kadar iyi benim için çok kritik bir özellik veya sağlamlıktan taviz vermedikçe.

    Electrolux EN3601MOW

    Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruxano -- 10 Ağustos 2018; 3:22:32 >







  • Yok mudur hiç tavsiyesi olan?



    Çamaşır makinesinde arada çok fiyat farkı olmaması ve insanların çok beğeniyor olması sebebiyle Profilo CMG140DTR ye yöneldim. Hepsiburada 1659TL 9 taksit yapıyor şu anda.



    Buzdolabında ise low-frost olarak yazdığım Electrolux’e ek olarak iki model daha buldum.



    Siemens KG36NNL30N 2350 peşin 2400/5 taksit

    Profilo BD3036W3NN 2080TL hepsiburada da



    Yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Boyut olarak da buzdolabının en veya derinliğinin birinin 60-65cm civarında olması benim için iyi olur o sebeple bu modellere bakıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu sene hanımın lafına uydum arıston hontpoint aldım fiyatları çok uygun daha sonra formlarda şikayetleri okumak zorunda kaldım çünkü aynısıda başıma geldi buzdolabı teşhır ürünü gibi bile deyil kapılar yamuk yumuk birde gece sesi horultusu inek gibi bövürüyor şimdi mahkemeye verdik paramı geri istiyorum ürünlerini alsınlar diye sesinin normal oldugunu yeterli bahane olmadıgını bu ürünün özelliğinin böyle oldugunu söylediler bende kapılardaki yamuklukları bahane edecegim bkalım sonuç ne çıkacak .. marka tavsiyesi isterseniz boş tan iyisi yok hakkını yemeyeyim herşewyinden çok memnunlar servislerinden çok memnunlar ama fiyatıda okadar iyi pahalı ürün verdigin parayada degiyormuş . tabi israilli bir firma olması benim tercihim olmamasına sebep oluyor . geriye kalan isr servis işi yapan arkadaşlarla görüşüyorum arçelık bekodan vazgeçmeyin diyorlar




  • Hotpointin sanırım Whirlpool ile ortak üretim olan ürünleri güzel. Onun dışındakiler iyi değil diye okudum forumda.



    Buzdolabı seçeneklerime Altus AL 362 ELY de eklendi. Ölçüleri uyuyor ve yorumları da internette baya iyi. Fiyatı da uygun ama markaya çok uzağım. Ne zor işmiş seçmek beyaz eşya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Arkadaslar gercekten zor is neye elinizi atsaniz hepsinde kesin bir sikayet buluyorsunuz. Biz insanlari mutlu etmek zordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, iki ürüne de fazladan para ödemek yerine Profilo BD3036W3NN ve Profilo CMG140DTR modellerini alıp geçin. BSH grubunun ürünleridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altus konusundaki yorumlarınız nedir? 1400TL civarına bulunabiliyor. Arçelik üretimi yine sanırım. Fiyat olarak daha cazip ama marka ve ürüne aşina değilim maalesef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruxano -- 13 Ağustos 2018; 0:21:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruxano R kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre normal bir ürün. Önceliğiniz düşük maliyetse düşünülebilir ama Profilo daha kaliteli ve donanımlı bir ürün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruxano

    Altus konusundaki yorumlarınız nedir? 1400TL civarına bulunabiliyor. Arçelik üretimi yine sanırım. Fiyat olarak daha cazip ama marka ve ürüne aşina değilim maalesef
    Merhaba, Hangi şehirdesiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shopsiemens

    Merhaba, Hangi şehirdesiniz?

    Alıntıları Göster
    Hocam size özel mesaj yolladım da bakabilir misiniz?

    Gözünüzden kaçtı sanırım.
  • Shift41 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, İzmir dışındaysanız bayramdan sonra görüşelim.
    Çünkü direkt fabrikadan teslim yaptırıyoruz şuan ne fiyatlar belli ne de sipariş alıyor firmalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.