Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.911
Cevap
452
Favori
2.680.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • headkoc H kullanıcısına yanıt

    merhaba,


    bir de RC90U2AV2W modeli var fakat ikisinin farkını bulamadım. bilginiz var mı acaba?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ebul-Liva

    Fiyat neydi göremedim ama B sınıfı cihaz alınır mı hocam?


    Hesapta sadece kışın kullanırım denir ama sonuçta alınınca yazın da kullanılacağını düşünüyorum.


    2.100₺ ler civarına A++ cihazlar satıldı kampanyada. Şimdi fiyatlar abartıldı firmalar tarafından ama sanıyorum ki Nisan’dan sonra aşağıya çekeceklerdir.


    Zaman çabuk geçiyor. Az dayanmak lazım sadece



    Alıntıları Göster

    Cihaz ,Eskişehir'deki Hoover fabrikasında üretiliyor ve B sınıfı , 2XXX tl li fiyatlara alınacak bir makina değil asla.


    ama 1200 li fiyatlara alınabilir.





  • Arkadaşlar 1 yıl önce beko d82 hp aldım. Bu zamana kadar niye almamışız diyoruz. Genel olarak çok memnunuz 3 yıkamada bir temizliğini yapıyoruz 3 dk sürüyo.
    Elektrik faturasına etkisi hiç olmadı diyebilirim çünkü hanım bazı parçaları sıcağı sıcağına katlayıp koyuyor ütü işi yarıya indi.

    Herkese tavsiye ederim ama iyi zam gelmiş ürünlere...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar önceki sayfalarda arkadaşımızın tavsiyesi üzerine arçelik 3881 almaktan vazgeçip arçelik 3886 aldım.4800 lira fiyatı küçük ev eşyalaında 450 liralık hediye çeki ve fibabank faizsiz kredi kampanyasından faydalanarak aldım.Benim için en önemli nokta kondanser kısmındaki filtre kısmıydı.Grundig gd92'nin fiyatı 4000 lira olmuşken ve üretim hatalarını da göz önüne alarak bu modelde karar kıldım.İnşallah memnun kalırım.Yaklaşık 15-20 gün sonra yeni evime geçeceğim kısmetse oraya istedim.Makina geldiğinde görüş ve fikirlerimi paylaşacağım.Herkese çok teşekkürler.

  • mstwrc kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam kt3881 den ziyade 3886 çok daha iyi hem kondenser olayı hemde inverter motor kullanması gibi güzel artıları var diğer modele göre güle güle kullanın :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansıma dün alacağım makinaya bugün zam gelmiş fiyatı 4880 TL den 5214 TL olmuş bu kadar zam bir anda nasıl geldi anlamadım..

  • Merhaba,


    Çamaşır makinem Bosch. Vestel KM 7611 kurutma makinesi almayı planlıyorum. Vestel başka marka çamaşır makinesi üzerine kurulum yapıyor mu?

  • kurutmalı çamaşır makinesi ne önerirsiniz?

  • Arçelik 3886 KT alacaktım hocam ama çok zam geldi..

  • Taksitle daha pahalıya geliyor maalesef biraz geç kaldık..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstwrc

    arkadaşlar önceki sayfalarda arkadaşımızın tavsiyesi üzerine arçelik 3881 almaktan vazgeçip arçelik 3886 aldım.4800 lira fiyatı küçük ev eşyalaında 450 liralık hediye çeki ve fibabank faizsiz kredi kampanyasından faydalanarak aldım.Benim için en önemli nokta kondanser kısmındaki filtre kısmıydı.Grundig gd92'nin fiyatı 4000 lira olmuşken ve üretim hatalarını da göz önüne alarak bu modelde karar kıldım.İnşallah memnun kalırım.Yaklaşık 15-20 gün sonra yeni evime geçeceğim kısmetse oraya istedim.Makina geldiğinde görüş ve fikirlerimi paylaşacağım.Herkese çok teşekkürler.

    hayırlı olsun nereden aldınız hocam ?

  • -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt

    Vestel bu konuda marka seçimi yapmıyor kurulum yapiyorlar. Tabi bu msjdan sonra kural degisikligine gitmezlerse tabi :) iki makina arası aparat için çamaşır makinasına vidaliyorlar yani kısaca delik aciyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam kurutma makinesi almaya karar vermiştik 2-3 gün önce arçeliğin internet sitesinde 350 tl indirim fırsatı vardı. Bayiden alayım ekstra indirim alırım diye yapmadım bugün gittim zam gelmiş mecbur bekleyeceğiz bir süre daha.

    Bu arada Arçelik Km 800 almayı düşünüyorum bu makine hakkında yorumlarınız nedir, tavsiye eder misiniz? Bütçe olarak max. 3500' e A+ ve üstü sınıflara bakıyorum.

  • Merhaba km seriler güzel cihaz 2021 model. Km 900 kullanıyorum bende. 3893kt ile 900 km arasında kalmıştım aldığım bayi km 2021 serisi demisdi bana o sebepden aldım. Km serilerinde ben sensörü Eco sence var. Kt serisinde ise akıllı nem sensörü var farklılık olarak. Bayiye sorduğumda bir farkı olmadığını söyledi ama teknolojik olarak akıllı nem sensörü daha iyi düşündüğümden 3893 kt almadigima pişmanım cunki aynı fiyatti. Kurutuyor mu kurutuyor çekme yapmıyor eco sense de belirtilen zaman öncesinde kuruduguda erken bitiriyor ama işte akıllı nem sensörü olsa daha iyi olabilirdi . Kondenser filtresi yok km serisinde hav filtresi olarak 2 katlı. Kurutma serisi var. Şu tank uyarısı kondenser temizlik uyarısı hav filtre temizlik uyarısı var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khaLed

    Merhaba km seriler güzel cihaz 2021 model. Km 900 kullanıyorum bende. 3893kt ile 900 km arasında kalmıştım aldığım bayi km 2021 serisi demisdi bana o sebepden aldım. Km serilerinde ben sensörü Eco sence var. Kt serisinde ise akıllı nem sensörü var farklılık olarak. Bayiye sorduğumda bir farkı olmadığını söyledi ama teknolojik olarak akıllı nem sensörü daha iyi düşündüğümden 3893 kt almadigima pişmanım cunki aynı fiyatti. Kurutuyor mu kurutuyor çekme yapmıyor eco sense de belirtilen zaman öncesinde kuruduguda erken bitiriyor ama işte akıllı nem sensörü olsa daha iyi olabilirdi . Kondenser filtresi yok km serisinde hav filtresi olarak 2 katlı. Kurutma serisi var. Şu tank uyarısı kondenser temizlik uyarısı hav filtre temizlik uyarısı var.

    Pandemi dönemi cihazları güzel cihazlar değiller. Maliyetler edilen zararlardan dolayı düşürüldü anlayacağınız son 1 yıldır üretilen cihazlar dandik cihazlar. 4 tane arka arkaya üretim hatalı cihaz girdi evime, buna istinaden söylüyorum. Bu durum tüm firmalar için de üç aşağı beş yukarı aynı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • emrt E kullanıcısına yanıt

    Katılmamak mümkün değil. Aynı modelin üst modeli bir önceki ile aynı değil. Resmen maliyet kisiyorlar firmalar. Saten Arçelik bayiside diyorlardu üretim çok fazla yok diye. Bir arkadaşım ile gitmiştik oda derin dondurucu bakıyordu görsel olarak bayide bir tane model vardı. Bayinin dedigi ise üretim yok çeşit yok. Olan çeşitlerde kısıtlı çıkıyor. Galiba bu dönem elde kalan parçalarla model yaratıp piyasaya çıkarıyorlar. Keşke pandemi önceki olan modeli alsaydım. Neyse aldık artık ihtiyaç vardı o yüzden aldık şükür sorun kırık çıkık yok. Sizede geçmiş olsun bu arada


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrüflüEbiTen

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    O ürün zaten 5220 liraydı, 4880e Kasım indirimi olarak inmişti . Hatta fazla da kaldı normalde 20 gün önce bitmeliydi indirim.
    Ben de bunun kardeşi var d86 HP. şimdiki aklım olsa o kadar para vermezdim. (4700e aldım) a+++ olmasının parasal karşılığını binlerce kurutmada çıkarır, ayrıca kurutma makinesi süper gerekli bir şey değilmiş gibime geldi aldıktan sonra. Sentetik ve pamuklu yor aynı anda atamamak çok saçma çünkü yıkarken ayırmıyorsun. Sentetik programını atınca pamuklular nemli kalıyor, pamuklu programına sentetik atınca da çekiyor (denemedim öyle söylüyorlar) Daha ucuz bir şey alsam olurmuş bence bir şey kaybetmediniz. :)




  • khaLed kullanıcısına yanıt

    Sağolasın, bu döneme denk geldik yapacak bir şey yok. Öyle ya da böyle aldık kullanıyoruz güzel, kolaylık sağlayan bir cihaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • natbolad kullanıcısına yanıt

    Biz dürekli karışık kurutuyoruz yok öyle bir durum tabi siz sentetikli ile bornozu aynı anda atarsanız sorun olabilir, ama günlük kıyafatlerde harhangi bir ayrım yapmıyoruz ve günlük programda kurutuyoruz, gayet başarılı olarak her ikisi de kuruyor. çekme falan da olmuyor.

  • Ben de Gd92 almayı düşünürken fiyatların anlamsızca yükselmesinden dolayı beklemeye karar verdim acelem de yok zaten.

    Kış gelince kurutma makinelerinin yaz gelince klimaların fiyatları artar herzaman maalesef talep artınca fiyatlar yükseliyor.

    Hazır dolar düşmüşken 3000lira civarına Gd92 düşerse almayı düşünüyorum yoksa balkona asmaya devam. Artık beyaz eşyalarda akıllı sistemler standart olmalı.

    Bunu da uygun fiyata Hoover falan sağlıyor ona da servisten dolayı güvenemiyorum. Yoksa yurtdışında yeni modelleri falan baya güzel duruyor ama buraya getirmemişler daha. Kısacası Gd92 iyi gibi duruyor şuan için. Üretim hatası falan çıkmazsa 5 sene sorunsuz kullanırız gibi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 7 Ocak 2021; 19:9:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.