Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14.902
Cevap
453
Favori
2.678.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yanlışım yoksa beş altı aydır bosch çamaşır kurutma makinası kullanıyorum.aldığım zaman burda tecrübelerimi paylaşmıştım zaten..benimki b sınıfı, 7 kiloluk..çok memnunum. yalnız şahsen şöyle bi sorun yaşıyorum; kurutma makinası çalışırken banyoda oksijen adına bir şey kalmıyor..hem banyonun camını hem başka bir odanın camını açıp cereyan yapmasını sağlıyorumki havalansın ortam..makinadan çıkan koku mu desem hava mı desem her neyse başağrısı yapıyor..aynı modeli kullanan arkadaşım var,onun bu yönde şikayeti yok ama ben paylaşayım dedim.

    ayrıca elektrik faturasında çok da farkedilir bi artış olmadı, hem de b sınıfı olmasına rağmen..bütün kış rahat ettim, çamaşır kurutma sorunu yok oldu..ama ah o yaydığı hava da olmasa. beni öyle etkiliyor ki kuruttuktan sonra kapağı açıp banyodan çıkıyorum, kapağa doğru eğilemiyorum bile, nevrim dönüyor.

    son not; sakın sıcak suda yıkayacağınız zaman çekme ihtimali olan giysilerinizi kurutmayın,iki beden küçülüyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyma1972

    arkadaşlar siemens WT 46W 561 TR kurutma makinası almayı düşünüyurum .fiyatı 1500 lira vermeye deger mi ne dersiniz. tek yöne dönüyormuş almanya imalatı oldugunu söyledi bayi bu makina hakkında bilgisi olan varmı



    Cihaz almanya üretimi değil !!! polonya üretimi. Bende aynı cihazın bosch olanını yani WTW86561TR modelini kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar merhaba ben Bosch WTW86561 tr model aldıgım makinamda karsılastıgım problem dolaba kaldırma kurulugunda mix seçiliyken yaklasık olarak ekranda 1:32 dk gosterirken kurutma suresi 3 saati gecmesi bu normal midir? 1:32 de kurutma suresi birturlu sıfırlanmıyor orn: 18 dk kaldı yazıyor ama bu belki 30 - 40 dk sonra bitiyor. kurutma super olmakla beraber uzunluk konusu kafamı kurcalıyor bu sorunu benim gibi yasayan var mı? yardımınızı bekliyorum ..
  • Samsung WD0804w8N kurutmali camasir makinasini kullananlarvar mi?geri bu model yeni cikmis daha onceki muadili WD8704DJF imis...renkleri solduruyor mu??? Kurutmasinasil vs...
  • bende bu forumda,1.5 yıl önce bosh 86511 kurutma aldım.memnunum ama bazı şeyler çok kırışıyor.sözellikle pamuklu nevresimler çok birbirine dolanıyor ve kırışıyor.sanırım sebebi:tek yöne dönmesi.size tavsiyem;çift yöne dönen kurutma alın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisadali

    Arkadaşlar merhaba ben Bosch WTW86561 tr model aldıgım makinamda karsılastıgım problem dolaba kaldırma kurulugunda mix seçiliyken yaklasık olarak ekranda 1:32 dk gosterirken kurutma suresi 3 saati gecmesi bu normal midir? 1:32 de kurutma suresi birturlu sıfırlanmıyor orn: 18 dk kaldı yazıyor ama bu belki 30 - 40 dk sonra bitiyor. kurutma super olmakla beraber uzunluk konusu kafamı kurcalıyor bu sorunu benim gibi yasayan var mı? yardımınızı bekliyorum ..



    Seçtiğiniz program çamaşırlara uygun değil veya çamaşırlar arasında zor kuruyanlar var. Makinede nem sensörü olduğu için içindeki çamaşırlar kurumadan durmuyor, eğer süre dolmadan çamaşırlar kurumuş olursa erken bitiriyor, süre dolmasına rağmen çamaşırlar kurumamışsa programı uzatıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crn_knk -- 28 Nisan 2011; 16:03:40 >




  • havalar ısınıyor. Sizce k.makinesini alımı seneye
    mi ertelemeli ya da vakit kaybetmeden almalı mı? 1 yasinda oglum war. Kıyafetlerı dewamlı yıkanıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurgazi

    havalar ısınıyor. Sizce k.makinesini alımı seneye
    mi ertelemeli ya da vakit kaybetmeden almalı mı? 1 yasinda oglum war. Kıyafetlerı dewamlı yıkanıyor






    makinayı aldıktan sonra -neden şimdiye kadar almadım-diye hayıflanacaksınız yazın da kullanacaksınız.sadece çamaşırları kurutmuyor.çamaşırın havınıda aldığı için evinizdeki temizliğe etkisi var.istediğiniz kadar çamaşırları silkeleyin,çamaşırdaki havı,kurutma makinası kadar alamazsınız.çamaşırı sererken,katlarken ve ütülerken bu havlar eve dağılır.ev tozlanır.
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de kurutma makinası alma aşamasındayım. A sınıfı ile B sınıfı arasında çok bir fark var mı? Kafamı kurcalayan sorulardan biri bu aslında. Isıtma pompalı bir makina almak istiyorum aslında; ama o kadar parayı bir anda vereceğine B sınıfı bir makina alsan bu verdiğin parayı yıllara dağıtabilirsin diyorlar. Kafam iyice karıştı. Bir de şu makina sizce nasıl? Hoover 9 KG DYC 8913 BX "B" sınıfı bir makina Bu kurutma makinasını kullanan arkadaşlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum...
  • Arkadaşlar, A sınıfı bir makine ile B sınıfı arasında elektrik faturası anlamında çok fark olur mu? Isı pompalı teknolojili bir ürün mü almalıyım yoksa B sınıfı bir ürün alsam da yeterli mi? Bir türlü bu işin içinden çıkamadım. Hoover 9 KG DYC 8913 BX kurutma makinası kullananlar varsa yorumları nedir? İyi bir ürün mü sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

    arkadaşlar siemens WT 46 W 561 model kurutma makinası aldım kurutmasından çok memnunum kırışık falan yapmıyor ve muthiş kurutuyor . tek sorunum kurutma makinası çalışırken banyoda bir koku oluşuyor yada havasızlık gibi bir şey . cam açık olmasına ragmen bu koku hissedilir bir şekilde oluyor bu normal mi?



    güle güle kullanın.kırışıklık yapmaması,hangi özelliğinden dolayı?çift yöne dönüyor mu?ona göre yakınlarıma tavsiye edicem.
  • evet karısık atıyoruz camasırları o yüzden mix programını seciyoruz zaten ancak çamasırların arasından birinin 3.5 saat de anca kurutabilmesi cok kotu bir durum makine tek yone donmesi de camasırları kırıstırıyor makineyi bu forumda ki önerilere bakarak aldım ancak ben onermiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisadali

    evet karısık atıyoruz camasırları o yüzden mix programını seciyoruz zaten ancak çamasırların arasından birinin 3.5 saat de anca kurutabilmesi cok kotu bir durum makine tek yone donmesi de camasırları kırıstırıyor makineyi bu forumda ki önerilere bakarak aldım ancak ben onermiyorum



    arkadaşım,ben kendime göre şu yolu buldum,bunu uyguluyorum.normal olarak karışık yıkıyorum çamaşırları.kuruturken 2ye ayırıyorum,kırışınları önce kurutuyorum,sonra geri kalanları kurutuyorum.
  • bu kurutma makinelerinden memmunmusunuz gerçekten ? yanık kokusu siniyomuş diyorlar çamaşırlara doğrumu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Virtue34

    bu kurutma makinelerinden memmunmusunuz gerçekten ? yanık kokusu siniyomuş diyorlar çamaşırlara doğrumu ?


    hemen hemen 1,5 yıldır kullanıyorum,çok memnunum.aldığınız zaman -keşke şimdiye kadar alsaymışım- diyeceksiniz.:))kesinlikle yanık kokusu falan yok.tavsiyem,kırıştırma konusunda hassas olan makina almanız.sanırım,buda çift yöne dönen kurutmalarla sağlanıyor.
  • merhaba arkadaşlar konunun büyük bi bölümün okudum ama tam karar veremedim.
    tek başına kurutma makinası nı koyacak yerimiz yok ve de çamaşır makinası da 15-20 yıllık
    ben ikisi bir arada olan bi model düşünüyorum anneler günü için ama geç olsun güç olmasın diye sizlerinde fikir ,model öneri ve yorumlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler.
  • Siemens WT44W360 bu model ile ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim?

    Enerji tasarrufu sağlayan ısı pompası teknolojisi
    Enerji Tüketimi: A-% 40,% 40 daha ekonomik (sadece 0.28 kWh / kg) enerji verimlilik sınıfı A sınırı (0.48 kWh / kg) daha
    Kapasitesi: 1 - 6 kg
    Tüketimi: kuru dolap 6 kg pamuk / dk 1400 U - 1.42 kWh - / dk 111 dk 1000 U - 1.7 kWh - 132 dakika
    Özel programlar: yünlü bitirmek, Mix, Outdoor, Super 40
    Programın sonunda 120 dakika Kırışıklık
    dokunmatik kontrol düğmeleri: Start / Stop, Düşük, sinyal, anti-kırışıklık, zaman gecikmesi
    activeAir teknoloji
    DUO-Tronic
    softDry sistemi davul: Büyük paslanmaz çelik tekstil ile davul
  • 1130 liraya 10 taksitle alıcam alıyımmı sizce ? yorumlar lütfen...
  • merhabalar,

    ben de bir kurutma mak almaya kara verdim, ama ne alacağıma karar veremedim :) aslında çamaşrı mak. da ihtiyacım var. dolayısıyla 2si bir arada olan modellre baktım ama su tüketimleri çok fazla idi. ta ki BOSCH wvh 28420 eu.yu görene kadar. bu model, su kullanarak kurutma yapmıyormuş. forumda oldukça bilgili ark. var. hatta BOSCH çalışanları da vardı. görüşleriniz benim için çok kıymetli.

    bunun haricinde, WAS 28763 TR ile i-dos.lu model (çamaşır mak) arasında kaldım. biliyorum burası kurutma mk sayfası ama, bilgisi olan arkadaşlardan bu 2 model çamaşır mak için de görüş almak isterim. i-dos.ta deterjan otomatiği varmış ama ben çamaşırları 8-10 gruba ayırarak yıkadığım için (iç çamaşırları-gömlekler-havlular-açık renkliler-koyu renkliler-vs...) deterjan gözüne tek tip sıvı deterjan koyarak kullanmak bana uygun değil gibi geldi. zira her cins çamaşır için farklı cins deterjan kullanıyorum (size garip gelebilir ama maalesef annemden böyle gördüm ben de ve değişemiyorum, çoğu arkadaşım tek tip deterjanla herşeyini yıkıyor)

    neyse...kurutma mak ile ilgili olarak da, ben bekar ve h.içi ütülü gömlek ve takım elbise giyen, sık seyajat eden biriyim. dolayısıyla gömleklerimin ve yıkanabilir kumaş pantolonlarımın minimum kırılşıklıkla makineden çıkmasını ve ütülenmesini istiyorum. electroluksün ironaid2 modeli bu işi için uygun mudur tabi sadece bunun olması bir kriter olmamalı. enerji tğketini, koku yayması, etrafın nem içinde kalması falan istemediğim şeyler. BOSCHda ise 2 model arasında kaldım. 86513 avantixx 8 steam ile 86561 modeli. bu 2 modeli kıyaslayabilecek olan bilgili arkadaşların yorumları çok önemli benim için. hangisi bana daha uygun? daha az kırışık çıksın diyerekten daha dandik bir model almış da olmak istemem. 86561 modeli daha pahalı diğerine göre. enerji sınıfının daha tasarruflu olması haricinde, ne gibi üstünlükleri var avantixx 8 steam modeline göre?

    tüm arkadaşların fikirleirni bekliyorum:

    saygılar




  • Emrah arkadasimizla birlikte benim de ayni gereksinim var.

    Candogan Bey, ozellikle Bosch ve Siemens'te kurutmali camasir makinelerini tavsiye ediyor musunuz? Butce 2.200 TL civari.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.