Bildirim
cam şişe cocacoLa ^^SS'li^^
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeterli talep olursa satışı sürekli hale gelicekmis diye duymuştum. -
almaz olaydın
_____________________________ -
o kapak ne lan öyle _____________________________ 
-
Tavsiye ederim
bkz;http://resim.donanimhaber.com/m_47048899/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47048899_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
o kapak ne lan öyle
metal kapakmı istiyorsun
kapak çok kötü duruyo yaa
metal çevirmeli kapaklar oluyo onlardan olsaymış ya_____________________________ -
Bu biraz Koka Co'Lé OLMUŞ :D
_____________________________ YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZPlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhanDonanım TercihlerimSony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB -
Şişeler depozitolu mu bu arada?
_____________________________ `
-
Eskiden cam şişede vardi hatta Bi yakınımda duruyordu şişesi. Cam her şekilde daha iyidir, sağlıklıdır. Yakında alıp denerim bakalım eski tadı var mı. -
Olayı enteresan kılan nedir anlayamadım? Kaç ml bu şimdi? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Nickimi Düşürdüm
Metal kapak olsa kapak açılınca 1 lt'yi hemen içebilecek misiniz?
çevrilerek açılan metal kapaklar da var_____________________________ -
İçindeki kaka kola olduktan sonra isterse elmas şişede olsun muhterem... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: collossus
İçindeki kaka kola olduktan sonra isterse elmas şişede olsun muhterem...
Pepsici detected._____________________________ -
kapagi da cam olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: sawgiray
quote:
Orijinalden alıntı: collossus
İçindeki kaka kola olduktan sonra isterse elmas şişede olsun muhterem...
Pepsici detected.
Keşke öyle olsaydı.Ben eski kolaları içmiş bir adamım şeker pancarından yapılan.23 sene öncesinden bahsediyorum yani.Şimdiki coca cola ile hiç alakası yok.O zamanda cam şişede idi ama 3 yudum üst üste içersen ağzından burnundan geliyordu gazı yüzünden şimdikiler malesef sadece şekerli su._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Fâti
kapagi da cam olsun
evet fena olmaz
-
Sadece Migros'ta satılıyor diye biliyordum...Ne ara bakkallara satılmaya başlandı? _____________________________
Benzer içerikler
- lens gözümde kayboldu
- vans giyen erkek
- cildiye heyet raporu
- kefir çalkalanır mı
- lustral mucizesi
- deprem ağı izleniyor ne demek
- dünyanın en büyük vinci
- guinness rekorlar kitabı oku
- sodyum iyon batarya
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler