Şimdi Ara

Cam Filmi Serbest Diyenler Bilginize (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cam flim sorunu peki ruhsata işletebiliyormuyuz?yokmu çaresi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarals40 kullanıcısına yanıt
    Güya iki senedir kanun düzenlemesi yapacaklardı Ama böyle tatlı paradan vazgeçilir mi ? İşletmeci , yaptıran KDV'sini vergisini versin, TÜV TÜRK'ten hafif kusur geçsin... Trafiğe çıktın mı? aynı araç ile polis cezayı yapıştırsın
    Polisler,hem polis aracın da hem kendi özel araçların da kullanıyorlar filmi, bir tek filmsiz aracı yok sivil olsun üniformalı olsun tüm polislerin ???
    Ben de vatandaş olarak onların araçlarının içini görmek istiyorum o zaman ! Ne yapıyorlar? ne ediyorlar? vergilerimizle alınan o araçlarında !

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde aracımın camlarında film vardı ama arabayı satıp başka model bi araç aldım. vizeyi yaptırınca yeni aldığım araca da tekrar film taktırmayı düşünüyorum. genellikle izmirde şehir içi, hafta sonları kullanıyorum. bu yüzden polisle çok fazla münasebetim olmuyor ama bellide olmaz tabi bunların işi..

    fakat kazanılmış bir emsal dava varsa bizde ona göre tedbirimizi alabiliriz diye düşünüyorum.. belkide çok sayıda dava açılırsa kanunda değişiklik bile olabilir. tabi bu değişiklik büyük ihtimalle bizim çıkarımıza olmaz :D
  • by_mysterious kullanıcısına yanıt
    Kazanılmış bir dava var fakat devlet yani kanun maddesi lehine, hatta Yargıtay kararı olması lazım. Karayolları Trafik Kanunu 'nun 30/1-B (Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs aksesuar eşya ve çıkıntıları olan araçları kullananlarla, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanan sürücüler) maddesi gayet açıktır.

    Sebebi:

    1. Güvenlik

    2. Kaza anında filmli camların büyük parçalar halince bölünerek insan vücuduna saplanması
  • Bildiğim kadarıyla arka camlara serbest önler yasak..
  • isyanimvar kullanıcısına yanıt
    ön ce arka camlar şeklinde yönetmelikte veya genelgelerde bir ayrım yapılmamıştır..Tüm camlara uygulanması yasaktır..Fakat muayene istasyonlarında film camlı araçların "ağır kusurlu" olarak değil de "hafif kusurlu" olarak onaylanması da tartışılması gereken ayrı bir konudur.
  • 1 - 2 numara yaptırsak kesin yer miyiz ceza , yollar filmli araç dolu , ben istemiyorum aracımın içinin gözükmesini allah aşkına , elin barzosunun aracımın içini dikizleme hakkının yasal olması ne ironik
  • Lanet olası federaller cam filmi taktırmaya karar vermeiştim, içime kötü bi his oturdu
  • geçen hafta bende ceza yedim.sonra kendim söktüm filmleri,yaza yeniden yaptıracağım ama
  • yeni focus larda fabrika çıkışlı koyu camlar var . ceza kesmemeleri için izin belgesini yanımızda taşımamışz mı gerekiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.