Şimdi Ara

Çam ağacına takan dinci almancıya kötü haber- Almanyada domuz yemeden yaşamak mümkün değilmis !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Almanyada danışmanlık veren ve yasaları bilen bir kadının tespitine göre almanyada domuz ürünü yemeden yaşamak mümkün değilmiş neredeyse her ürüne kurabiye dahil domuz katıyorlarmış

@tuelay006

#almanya #almanya🇩🇪 #haberler #gündem #gurbetçi #göç #vize #domuz #almanyadakitürkler #fransa #avusturya #hollanda #haber #haberler

♬ Originalton - Tülay anlatıyor
    Tülay anlatıyortiktok
    #almanya #almanya🇩🇪 #haberler #gündem #gurbetçi #göç #vize #domuz #almanyadakitürkler #fransa #avusturya #hollanda #haber #haberler
    https://www.tiktok.com/@tuelay006/video/7316966718809574688?lang=de-DE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 26 Aralık 2023; 23:34:18 >

• ekmek alırken üzerlerinde yeşik bir damga oluyor raflarında. yaprak resimli. hayvansal katkı yok anlamına geliyor. ben onlardan alıyorum. Türk marketleri de yeterince var. abla dikkat çekmek için haber yapmış.

• Domuz kılıyla kurabiye ne alaka la? Ne işi var domuz kılının kurabiyede?

• Haber pek mantıklı değil ortaçağdan beri domuza yoksul yiyeceği gözüyle bakan zenginler var. Bunun dışında domuz etindeki paraziti bilip yemiyenler var yani her şey de olması pek inandırıcı gelmedi.Adamlar içinde ne varsa onu söyleyerek satar bizim türkiyede ise yıllarca helal kek kurabiye diye domuz yağlı abur cuburlar satıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettigi cross contamination dedikleri sey sanirim.

Atiyorum bugdayin geldigi ciftlikte domuz da uretiliyorsa, domuzun kili herhangi bir sekilde bugdaya karismis ve beraber ogutulmus olabilir. Mantik olarak gormezden gelecegin cok eser miktarda ama teknik olarak kurabiyenin yapildigi unda domuz urunu olabilir.

• Herkesin domuz yediği yerde ben domuz yemiyorum diyen hayal görüyordur.
    Yok üstünde yeşil yapprakh falan varmış hikaye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu domuza verdikleri önem kadar, kul hakkına değer verselerdi, dünya çok başka olurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistein diye bir madde var hayvan kılından elde ediliyor. Hamura elastik yapı kazandırıyor. Türkiye'de de dürümlük lavaşlarda kullanılır. Hamurun yırtılmadan daha kolay açılmasını sağlar. Bizdekinin domuzdan elde edilmediği söyleniyor.

• Şöyle de açıklayıcı bir başlık ekleyeyim;

https://gidadedektifi.com/2020/03/05/balik-krakerde-kullanilan-l-sisteine-resmen-fransiz-kaldik/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.