Bu parfüm hakkında yorumlarınız nedir. Kullanan arkadaş var mı
Çok Güzel Bir Koku Çok Etkileyici Ve Çarpıcı. Oryantal Bir Parfüm..
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
Oryantal?
Gerçekten burada hangi anlamıyla kullanmaya çalıştın? Mistik bir kokumu diyorsun yoksa bildiğimiz doğu kültürü anlamındamı söylemeye çalıştın?
quote:
Orjinalden alıntı: NoVaRiX
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
Oryantal?
Gerçekten burada hangi anlamıyla kullanmaya çalıştın? Mistik bir kokumu diyorsun yoksa bildiğimiz doğu kültürü anlamındamı söylemeye çalıştın?
Yani Gün İçinde Kokusu Değişiklik Gösterebiliyor, Değişik Karakterlere Bürünüyor.
bende var gayet guzel tavsıye ederım
kaç para asgari ücreti geçermi....
quote:
Orjinalden alıntı: Guitarist
Hocam ben christian dior's fahrenheit kullanıyorum her gün mutlaka bir adet kız parfümün çok hoşmuş markası ne diye soruyor! Hatta erkeklerde soruyor Etkileyici bir koku
Kelvin Klein babamda vardı Allah için güzel kokuAma ben fahrenheit derim
Merhaba arkadaşlar Kalvin Clein Euphoria Men ile Kalvin Clein Euphoria İntense mi tercih edersiniz? Hangisinin kokusu daha güzel sizce. Kokularının özelliklerini sölermisiniz ; Ağırmı,şekerlimi , hangisi daha iyidir?
her sıkış 5 tl
Kalvin Clein Euphoria Men ile Kalvin Clein Euphoria İntense mi tercih edersiniz? Hangisinin kokusu daha güzel sizce. Kokularının özelliklerini sölermisiniz ; Ağırmı,şekerlimi , hangisi daha iyidir?
bu sorunun cevabını şu aralar ben de merak ediyorum yok mu bilen?
Kesinlikle "Intense" Euphoria. Müthiş bir koku. Ayrıca, Mont Blanc Starwalker'ı da şiddetle öneririm.
Kullanıyorum ve memnunum. Her ortamda sıkılabilir. Günde 3 fıs ile 3-3.5 ay gidiyor.