Şimdi Ara

Call of Duty: WWII (PS4/PS4 Pro - ANA KONU) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.700
Cevap
32
Favori
167.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ghostrain

    Zıplama kaldırıldı millet hala tavşan gibi zıplıyor ne işe yarıyorsa. Adam önümde zıplıyor yere yatıyor bir şeyler yapıp duruyor sıkıp geçiyorum.

    Zıplama olayı senin nişan almanı zorlaştırmak için. Ne kadar işe yarıyor tartışılır tabi.

    Zıplama olayı düzelttiler....hile gibi bişi mi vardı
  • Counting C kullanıcısına yanıt
    Oyuna giriş yapabilmek için yani singleplayerını dahi oynayabilmek icin guncelleme istiyor oyun. Sizin elinizdeki oyunu denermisiniz sürüm farki vardır belki, ben saatlerce bekledim yukleme yapiodur sandim ama guncelleme gerekiyor diyip durdu. Sildim interneti kestim ana menuye girsi join the fight diosun gumcelleme gerekiyor diyor. Yani multi oynamak icin tabiki guncelleme gerekiyor local haric, bu zamana kadar hic bi oyunda bole bise gormedim guncelleme olmadan oyun açılmıyor. Deneyip yazabilirmisiniz. Nasıl olurda singleplayer icerigi fiziksel olarak satın alıp kullanılmayan bise satabiliyorlar. Guncellenmeden acmıyor.
  • semihhayta kullanıcısına yanıt
    Önce telefondan bağlan , oyuna girsin. Sonra evin wifisine falan geç. Ben aldığımdan beri böyle yapıyorum. Uğraştırıyor ama girmiyor öbür türlü..
  • şu sniperların quickscope unuda kaldırsınlar azaltsınlar bişe yapsınlar yeter artık ya böyle saçma bişe olur mu adam 3 metreden sniperla run n gun tarzı haritayı dolaşıyolar elimdeki ppsh smg nin ads si daha düşük olduğu için beni indiriyor yani 3 metrede sniper > smg
  • pompalı da 500 metreden alıyor nasıl oluyorsa
    mw2 de de vardı bi pompalı sonradan düşürdüler etkisini güncellemeyle
  • BayburtluCamper-35 B kullanıcısına yanıt
    aynen bir pompalı sniper var o alıyor

    birde yukarıda akadaşın dediği gibi sniper ile adam ufacık map te benden daha hızlı hareket ediyor,,

    artı konsollarda mouse kullanmayı kaldırsınlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HakanTRnaz

    aynen bir pompalı sniper var o alıyor

    birde yukarıda akadaşın dediği gibi sniper ile adam ufacık map te benden daha hızlı hareket ediyor,,

    artı konsollarda mouse kullanmayı kaldırsınlar

    konsolda gamepad kullandırmak tam saçmalık abi ordan direk eksideyiz zaten
  • Modlu gamepadler ve mouse olayi bozuyor konsolcu adamin ne isi olur anlamiyorum git pcde oyna
  • Arkadaşlar 3-4 yıldır CoD oynamıyorum. Oyun indirime girmiş sanırım almaya değer mi, DLC’li sürümünü?
  • SavasLordu kullanıcısına yanıt
    indirim bitti diye biliyorum
  • Ben oyunda hala hilecilerin olduğunu düşünüyorum her nekadar yapımcı hilecileri banladım dese de yapanlar var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efsunger hissi

    Ben oyunda hala hilecilerin olduğunu düşünüyorum her nekadar yapımcı hilecileri banladım dese de yapanlar var.

    hileci var mı bilmiyorum ama bazen aşırı hızlı hareket eden oyuncular va, hala o kadar hızlı nasıl olduklarını anlamıyorum, muhtemelen bağlantı farkı
  • HakanTRnaz kullanıcısına yanıt
    Aşırı hız,tepme oranı sıfır silahlar.. Bunların bağlantı hızıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum istisna çıkan adamlar bunlar.Bana göre hiledir bunun adı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 23 Aralık 2017; 12:1:25 >
  • HakanTRnaz kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle sen tv de oynuyorsun 40 42 inch mesela input lagi 20 belki daha fazla adam ise input lag olayını biliyorsa gidip 09 ms lik input lagi olan monitör alıyor sende adam daha çıkmamış görülürken adamda direk çıkmış sana ateş etmiş gibi görülür bu input lag olayı o kadar önemli ki bu tür online oyunlarda. Birde adam 27 " ekranda oynuyordur daha kolay kontrol eder haritayı. Bu adam birde mouse klavye olayıni biliyorsa bunlarla birlikte tanrı modu gibi birsey olur
  • Mouse ve oyuncu monitoruyle oynuyorlar imkani yok o kadar hizli olamaz kimse cunku baglanti kaliteside eklenince boyle oluyor
  • Her iki görüşede katılmıyorum.İnput lag olayı o kadar etkilemez adam bildiğin tek atışta deviriyor ve hızı da inanılmaz bi oyunda denk geldim adam inanılmaz hızlı.Benim arkadaşım da oyuncu monitörü kullanıyor hızlı evet bir adım önde fakat bu kadar da hızlı değil.Kesin olarak söylüyorum bu hilecilere bir çözüm getirmeleri lazım 3-5 oyunda bir denk geliyor.
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    55 İNÇ 4 K TV :) haklısın o da var tabi, ama olay sırf o değil mouse klavyede etkili,
    monitör almayı çok düşündüm ama 2500 3000 den aşağı yok ne gerek var baktım adamlar uçuyor çıkarım oyundan olur biter
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efsunger hissi

    Her iki görüşede katılmıyorum.İnput lag olayı o kadar etkilemez adam bildiğin tek atışta deviriyor ve hızı da inanılmaz bi oyunda denk geldim adam inanılmaz hızlı.Benim arkadaşım da oyuncu monitörü kullanıyor hızlı evet bir adım önde fakat bu kadar da hızlı değil.Kesin olarak söylüyorum bu hilecilere bir çözüm getirmeleri lazım 3-5 oyunda bir denk geliyor.

    konsolda hile yok, sadece glitch ile haritada normalde çıkılamayacak yerlere çıkabilirsin. input lag olayı da oynanışa çok etki eder. zamanında standart kd oranım 1.5-2 aralığında iken aldığım yeni tvde ben de aynı sorunu yaşadım ve tdm modunda 3e 15 gibi bir skorla bitirmiştim. sonra internetten araştırıp sebebinin aldığım tvdeki input lag değeri sebebiyle olduğunu öğrendim. bunun da çözümü tvyi oyun moduna almakmış, oyun moduna aldıktan sonra sorunum düzeldi.
  • Merhaba dostlar benim bi sorum olacaktı. Call of duty WWII Deluxe Edition satın aldım, haliyle içinde Season Pass yani bütün DLC'ler mevcut. Fakat daha önce hiç Deluxe edition, DLC yada Season Pass satın almamıştım. Bu sonradan eklenen yeni DLC'ler nasıl kurulur ps4'e bilmiyorum. Bi de bu DLC'lerin yayınlandığını nasıl anlarım ve nereden takip edebilirim. Şimdiden teşekkürler..
  • Malesef cod da konsollara üretilmis mouse klavyeler var youtube de bir suru video mevcut birde buna amerika avrupanin hizli internetini ekledinizmi bu tur oyunculara karsi hic sansiniz kalmiyor malesef konsollarda mouse klavye destegi vermeleri gameped le oynayanlara haksizlik yapmis oluyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.