Şimdi Ara

Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
26.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]

    PC oyuncuları olarak buradan devam edelim.

    Planlanan Çıkış Tarihi : 3 Kasım 2017
    Açık Beta Açılış Tarihi : 29 Eylül 2017 20:00 TSİ
    Yapımcı Firma : Sledgehammer Games

    Oyun içi oynanış görüntüleri 13-15 Haziran 2017 E3 Fuarında yayınlanacak.


    ÜCRETSİZ AÇIK BETA AÇILDI !!!

    Açık beta'ya katılabilmek için Steam mağazadan Call of duty WWII PC BETA diye aratın. Açık Beta kütüphanenize eklenecek ve indirilmeye hazır olacak (14 GB). 29 Eylül TSİ 20:00 (PDT 10:00 AM) açılış ve 2 Ekim TSİ 20:00 (PTD 10:00 AM) Kapanış olacaktır. Zombi ve Hikaye modu kapalı olacaktır. Oynanabilecek haritalar Pointe du Hoc, Ardennes Forest, Gibraltar ve Aachen, Operation Breakout(WAR Modu). Oyun modları Team Deathmatch, Domination, Hardpoint ve Kill Confirmed ile sınırlı olacaktır.

    AÇIKLANAN RESMİ BETA SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

    Minimum specs:

    OS: Windows 7 64-Bit or later
    CPU: Intel® Core™ i3 3225 or equivalent
    RAM: 8 GB RAM
    HDD: 25 GB HD space
    Video: NVIDIA® GeForce® GTX 660 @ 2 GB / GTX 1050 or AMD Radeon™ HD 7850 @ 2GB
    DirectX: Version 11.0 compatible video card or equivalent
    Network: Broadband Internet connection
    Sound Card: DirectX Compatible

    Recommended specs:

    OS: Windows 10
    CPU: Intel® Core™ i5-2400 / AMD Ryzen R5 1600X
    RAM: 12 GB RAM
    HDD: 25 GB HD space
    Video: NVIDIA® GeForce® GTX 970 / GTX 1060 @ 6GB or AMD Radeon™ R9 390 / AMD RX 580
    DirectX: Version 11.0 compatible video card or equivalent
    Network: Broadband Internet connection
    Sound Card: DirectX Compatible


    ZOMBİ MODU FRAGMANI YAYINLANDI YENİ


    Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]




    GAMEPLAY VİDEOLARI YENİ !






    Trailer



    Multiplayer Trailer



    Tarihin En Kanlı Savaşı !

    2. Dünya Savaşı’nın ortasında Hürtgen Ormanı Muharebesi’nde yağan milyonlarca merminin altında çarpışmaya hazır olun !

    Call of Duty: WWII ile sıkacağımız ilk kurşun

    2. Dünya Savaşı'nda Almanya’ya karşı açılan ikinci bir cephe olan D-Day, tarihin en büyük hava, kara ve deniz operasyonu özelliğini taşıyordu. Böyle büyük ve ikonik bir olay da, Call of Duty: WWII için açılış görevi olarak seçilmiş.

    Peki, bu anlardan sonra ne oluyor?

    D-Day, Paris’in özgürlüğü ve ardından da Almanya’ya giriş ve Hürtgen Ormanı Muharebesi postallarımızı koşturarak savaşın kanlı yüzünü görebileceğimiz muharebe alanlarından sadece bir kaç tanesi ...

    Yine bir Amerikan askeriyiz fakat ;

    100 milyon insanın hayatını etkileyen bu savaş anlarının, her tarafın gözünden görünmesi ve anlaşılması önemli. Nadiren olsa da, savaşa çok farklı cephelerden bakabiliyoruz. Bir bölümde, Fransız Direnişi anlarına gidiyoruz ve bayan bir karakteri kontrol ediyoruz. Bunun haricinde, Kanadalı, İngiliz ve Fransız cephelerini görüyoruz. Lakin Odak noktamız hala bizim o klasik Amerikan askeri grubumuz.

    Call of Duty: WWII Multiplayer Beraberinde Bir Çok Yenilik Getiriyor !

    Oyunun çoklu oyuncu modunda, senaryo modunda olmayan bazı bölümler/haritalar ve yeni modlar bulunuyor.

    Boots on the Ground ise bunlardan bir tanesi. Yıllardır oluşturduğumuz “Create-a-Class” özelliğinin yerini artık Divisions alıyor. Divisions ile karakterimizi özelleştirebiliyor, silah setlerimizi yapabiliyor ve oyundaki MP rolümüzü seçebiliyoruz. Yani evet, bu oyunda karakter özelleştirme ve roller bulunuyor.

    "War" isimli yeni MP modu ile MP karakterimizi, senaryolu bir yolla geliştirebiliyoruz. Çünkü War modundaki her oyun, oyunculara bir senaryo sunuyor. Asimetrik haritalarda, her 2 grubun da benzersiz bir görevi oluyor ve oyuncular, o görevi tamamlamak için uğraşıyor. BF1 Operasyonlar moduna benzerlik içeriyor.

    Oyunun MP tarafına gelen Headquarters ise iki oyun sırasında oyuncuları bir sosyal alana atıyor. CoD: Advanced Warfare sanal lobileri artık daha gerçekçi oluyor ve lobilerde, karakterimizi kontrol edebiliyoruz, diğer karakterler ile etkileşime geçebiliyoruz. Oyuncular, iki maç arasında veya boş boş beklerken, bu alana girebilecek. Bu alanın 48 oyuncuya kadar destek vereceği,Bu alanlarda, diğer oyuncular ile etkileşime geçebileceğiz, diğer oyunculara, kazandığımız başarıları gösterebileceğiz. Ayrıca, kullanacağımız yeni silahları, atış alanında deneyebileceğiz. Bu sosyal alanda bir Firing Range bölümü olacak. Böylece, ilk defa kullanacağımız silahı orada deneyip, öyle oyuna girebileceğiz. Son olarak Headquarter üzerinden, arkadaşlarımız ile veya diğer oyuncular ile 1’e 1 düello başlatabiliyoruz.

    Multiplayer kısmında bulunan ülkeler Kanada, Avustralya, Amerika, İngiltere, Fransa, İtalya ve Almanya bulunuyor.
    [simage][/simage]


    Call of Duty WW2 için ön sipariş verirseniz, özel betaya katılma hakkı haricinde, bir de Divisions Pack isimli mini ek pakete sahip olacaksınız. Bu paket, oyun içerisinde bulunan tüm karakter sınıfları için 1 tane özel kıyafet seti bulunduruyor. Infantry Division, Expeditionary Division, Airborne Division, Mountain Division ve Armored Division
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Umarım Cod2 tadı alabiliriz.
  • Cod 2'yi geçen yaz bıraktım. Umarım bu WW2 temalı oyun da bi o kadar süre götürür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında daha WW 2 tarihine bakarsak oyunlara aktarılabilecek bir sürü şey var hani bazı insanlar diyor ya hep aynı savaş hep aynı şeyler diye. Biz daha o savaşın çok az bir kısmını gördük oyunlarda. Mesela bir Bostogne cephesini adam gibi oynamadık bu cephe Amerikalılar için epey zor geçen bir cephe, mesela Carentan cephesi, mesela Hagenau nehri kıyısında yaşananlar, Foy baskını ve orada yaşananlar ... vs vs... Bunun gibi bir sürü konu var detaya inildiğinde oyunlara aktarabilecekleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Juvixted

    Umarım Cod2 tadı alabiliriz.

    Umarım Lakin yapımcı firmalar farklı. Sledgehammer games in bugüne kadar adam akıllı yaptıkları tek bir iş yok. Dahada beter CoD serisinin içine ettiler. O yüzden temkinli davranmak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Korgeneral1071

    Cod 2'yi geçen yaz bıraktım. Umarım bu WW2 temalı oyun da bi o kadar süre götürür.

    Anı kurtarmaya yönelik bir oyun olacağını düşünüyorum. CoD 2 ye benzer zevkler vericektir ancak CoD2 gibi uzun ömürlü efsane bir oyun olacağı konusunda bir sürü tereddüt yaşıyorum sledgehammer games yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaplıBardak

    Aslında daha WW 2 tarihine bakarsak oyunlara aktarılabilecek bir sürü şey var hani bazı insanlar diyor ya hep aynı savaş hep aynı şeyler diye. Biz daha o savaşın çok az bir kısmını gördük oyunlarda. Mesela bir Bostogne cephesini adam gibi oynamadık bu cephe Amerikalılar için epey zor geçen bir cephe, mesela Carentan cephesi, mesela Hagenau nehri kıyısında yaşananlar, Foy baskını ve orada yaşananlar ... vs vs... Bunun gibi bir sürü konu var detaya inildiğinde oyunlara aktarabilecekleri.

    Aynen öyle. Ben bu konuyu daha önceden düşünmüştüm biraz. Alışagelmiş cephelerse alışagelmiş muharebeleri oynuyoruz. Farklı farklı hikayelere ortak olamıyoruz.



    BF1 ww1 de bunu kırdi biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sistem gereksinimleri açıkklandı mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcanpolat1

    Beyler sistem gereksinimleri açıkklandı mı ?

    Hayır henüz açıklanmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir laptop düşünüyorum bu oyuna göre alabilirim.
  • Sonunda akıllandılar ww2'ye döndüler, yapımcı çok önemli değil bence trailer'a göre güzel oyun olacak, Normandiya çıkartmasını da yapmışlar.



  • E2 ye son 2 gün :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multiplayerı nasıl olacak acaba BF'yi örnek alsalar bari, büyük haritalar araç kullanımı gibi ama o yönden umutlu değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scutaro

    Multiplayerı nasıl olacak acaba BF'yi örnek alsalar bari, büyük haritalar araç kullanımı gibi ama o yönden umutlu değilim.

    Oynanış bakımından CoD 2 ve MW2 Multiplayer gibi olması yeterli. Büyük çaplı bir haritaya ve araçlara gerek yok. Bf1 i kesinlikle geçemez o konuda. Kendi topuklarına sıkarlar.



    CoD ruhuna sahip adam gibi bir oyun olsun yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mod olarak büyük haritalı BF tarzı modlar eklenebilir tabii ama cod serisinin vaz geçilmez modu S&D olduğu için yoğunluk S&D üzerine olacaktır.BF tarzı modlar eklenmesi BF oyuncularını üzerine çeker sadece diye düşünüyorum ki yapılsa hoş olur ama bugüne kadar hiç bi COD oyununda görmedik böyle bir şeyi.

    Benim tek istediğim oyunun dedicated server destekli olması.Ranked sunucularda da S&D modunun 3-5 turn değil de minimum 15 turn olması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Juvixted

    Mod olarak büyük haritalı BF tarzı modlar eklenebilir tabii ama cod serisinin vaz geçilmez modu S&D olduğu için yoğunluk S&D üzerine olacaktır.BF tarzı modlar eklenmesi BF oyuncularını üzerine çeker sadece diye düşünüyorum ki yapılsa hoş olur ama bugüne kadar hiç bi COD oyununda görmedik böyle bir şeyi.

    Benim tek istediğim oyunun dedicated server destekli olması.Ranked sunucularda da S&D modunun 3-5 turn değil de minimum 15 turn olması.

    Sırf mw2 sd için kaç yazımı heba ettim terminal haritasında. Aynende öyle valla. Ortada bir CoD gerçeği var fakat yıllardır o CoD oyunu ortada yok.



    Dedicated server eksikliği çok büyük problem. Sırf bunun için 2000 saat mw2 oynadıysam bunun 1700 ü ilegal iwnet serverlerinda idi. Şu anda oyunun kendi multiplayer desteği leş durumda.



    Ben CoD oyunlarında şu anlık için büyük harita ve araç desteğine karşıyım. İleriki yıllarda olabilir. Şu an bu dediğiniz gelirse o beklediğimiz CoD un içine ederler. Benim beklentilerim düşük hâla. Aradığımız tadı alamıcaz gibimize geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://youtu.be/42GiPMtJ-1I



    Multiplayer Trailer yayınlandı. Infinity Ward ı beklemek lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 15 Haziran 2017; 2:2:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksine ben multiplayerı beğendim bu sefer, uzun zamandır ww2 oyunu bekliyordum o yüzden almayı düşünüyorum. Haritalar BF kadar olmasada küçük değil araçlar da var, benim istediğim BF kopyası olması değil zaten yine kendine özgü olmuş. Oyundaki grafikler ve animasyonlar da iyi görünüyor, umarım downgrade yapmazlar.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Haziran 2017; 10:53:27 >




  • Ana konuya bak çöp gibi kalmış resmen ama bu sefer yapmışlar sanki. Cod2 havası koklarız inş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exnuc

    Ana konuya bak çöp gibi kalmış resmen ama bu sefer yapmışlar sanki. Cod2 havası koklarız inş.

    Selam. Bugün hariç trailer videosundan başka hiç bir şey yayınlanmadı. Dedikodularla, olabileceklerle, resmi olan şeylerler buraya 1 ton yazı dökebilirim ama yapmıyorum. Düne kadar araç yok deniyordu her yerde ama bugün görüyoruz ki uçak bile sürebiliyoruz. O yüzden resmi olmayan şeylere gerek yok.

    Bu arada sledgehammer games cod 2 yi kesinlikle yakalayamaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 13 Haziran 2017; 17:45:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.