Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.635
Cevap
118
Favori
387.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bi konu hakkında bilgi almak istiyorum Black ops 4 deluxe editon aldım kod olarak fakat yanlış hesaba girdim ana hesabımama girmedimMicrosoft a yazdım iade için dijital kodun iadesi mümkün değil dediler içinde oyun parası olarak 3500 gp var Activision a yazsam en azından gp aktarma şansları varmı asıl hesabımama acaba yada önericeğiniz başka bir yol varsa yardım edin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun solo da pek tat vermiyor, takım olarak oynamak isteyen arkadaşlar varsa ekleyebilir yaş:28 BattleNet: BozKurTR#21316

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İss den ip değiştirdim. Yine ping düşmedi. Tekrar değiştirmelimiyim? Kablo net.. Hep 100 120 ms. Warzone zaten hiç oynanmıyor..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pubg yi herkes biliyorki stabil bir oyun degil yuksek bi sistem isteyen bir oyun ama bugun hem pubg nin hemde warzone nun bellek islemci kullanimina felan baktim ikiside ana menude
    pubg
    Call of Duty: Warzone [ANA KONU]
    warzone
    Call of Duty: Warzone [ANA KONU]

    cod resmen aglatiyor bilgisayari




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BraveHeart

    150 kişinin 250si de grau kullanıyor ya, adamlar boşu boşuna ekledik diğer silahları diyodur büyük ihtimal

    Nerfleyebilirler mi 3 gün sonra patch gelince onu düşünüyorum
    Meta grau çünkü hatta warzone çıktığından beri öyle yeni değil yani. Aşırı stabil, orta ve uzak mesafede rakibi yok ve en önemlisi oyunun en iyi iron sight ına sahip. Açıkçası ben sadece iron sight ı çok temiz bir görüş sağladığı için oynuyorum yoksa M13 den şaşmam hatta aynı iron sight M13 de olsun kimse grau nun yüzüne bakmaz.

    Bu arada silahlara inceden ayar veriyorlar fakat patch notlarına falan yazmıyorlar ninja nerf mi dersin shadow nerf mi ne dersen de ama bazılarına nerf bazılarına buff geldi. Mesela M13 e nerf geldi eskisi kadar stabil değil sanırım biraz accuracy düşürdüler yine aynı şekilde MP7 de nerf yedi eskisi gibi kolay kontrol edilmiyor hala kolay ama eskiden o kadar kolaydı ki millet no stok ile uzak mesafelere sprey atıyordu şuan onu yapamıyorsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]

    "James Donkey 710" isim ve model kulaklığı kullanıyorum. Yazılım sayesinde sinematik ses efektleri ile filmde gibi hissediyorum. Yüksek bütçesi olmayanlar için yeterli bir kulaklık.

    Dipnot: Şu an "hepsiburada" fiyatı 411 lira gösteriyor . Fiyatlar uçmuş.
    Aynı kulaklık var 3 ay önce incehesaptan 130 liraya almıştım dolapta boş boş yatıyor. Bir ara deniyim dedim kulaklık bildiğin leş. Hiç bir sesi temiz veremiyor o kadar kötü ki cep telefonu kulaklığı taksam oyuna ki sesleri daha temiz alırım.

    Cloud II kullanıyorum belki de cloud II den sonra o kadar kötü gelmiştir diyecem de yok ya bildiğin kötünün de kötüsü bir kulaklık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkhes

    Geçen birisi söyledi. 70 GB patch gelecekmiş sezon 4 için öyleyse sıkıntı büyük onu indirmesi dert ona yer açması ayrı dert. 250 GB m2 ssd de yüklü oyun başka oyun silmek gerekecek
    Yer açmaya gerek yok ki, gelen 70gb patch bile olsa, maksimum ekledikleri 8-10GB olur. Verilerin üzerine yazıldığı için yer açmana gerek yok. Oyun motoru sebebiyle, aynı dosyayı indiriyorsun ama içindeki değişen satır satır kodlar farklı olduğu için, nokta atışı kod değişimi olmadığı için o dosyayı doğrudan yeni baştan indiriyorsun.

    Geçen 20 küsür gb yama geldiğinde, SSD'dem de 5GB yer vardı. Yamayı kur dedim. 3 gb boş yer kaldı.




  • sezon 4 ertelenmiş ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgi yok şu an....
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    hakkını veriyor ama :)
  • Arkadaşlar, Call of Duty Modern Warfare, Warzone ve Mobile oyunlarının yeni sezonlarının ertelendiği duyuruldu. Yeni tarih belirtilmedi, bilginiz olsun.
  • Ben internet kafede Steel Series kulaklık da kullandım. Arada fark göremedim. Ama ilerleyen zamanlar için kulaklığa sağlam bir yatırım yapmayı düşünüyorum.
  • kaynak?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar önemli bir sorunum var bu oyunla ilgili. düne kadar oyunu sapasağlam oynatan bilgisayar dün oyunu açtıktan sonra ekran yemyeşil olup kapanıyor. ryzen 3600 rx 5700 xt ekran kartı var. başka bi oyun açtığımda, gpu yu stres testine sokuyorum sorun yok. driver günceledim, pc nin tozunu aldım. kapakları çıkardım sorun aynı. radeon yazılımından baktığımda gpu 70 derecelerde ama bağlantı yeri sıcaklığı 110 derecelerde. benzer sorunu yaşayan var mı acaba? sizden ricam aynı ekran kartını kullanıyorsanız oyundayken gpu sıcaklığı ve bağlantı yeri sıcaklığını paylaşabilir misiniz? sorun oyunda mıı yoksa benim bilgisayardamı acaba?
  • selam hocam bağlantı yeri sıcaklığına nasıl bakıyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ara solo takılıyorum genelde ama pek sarmıyor solo. oyundan anlayan arkadaşlar ekleyebilir
    psn ıd: anilepeker oyun nick: jarvis#7719016
  • Cone kullanıcısına yanıt
    Tüm sosyal medyalarında paylaştı adamlar ne kaynağı :D
  • Bu laserli çift tabanca olayı bitmemiş miydi ? Adam plunderda ortalığı yıktı. İki şer mermiyle ölüyoruz. Bu oyundaki silah dengesizliği ne zaman bitecek. Kovboy gibi hangi asker 2 tabancayı aynı anda kullanıyor gerçekte ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waddey22 -- 2 Haziran 2020; 11:8:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel çalışma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spect3r -- 2 Haziran 2020; 14:7:59 >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.