Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
58
Favori
312.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 bucuk saat kendimi zorlaya zorlaya oynadım. hiç beğenmedim ne bir vuruş hissi var ne düzgün mobilite. ayrıca packetloss tüm lobinin şikayetiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battle.net'te beta sayfası açılmıyor, play tuşu yok. Exe'den de açılmıyor oyun. Başına gelen var mı ?

    Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostros

    Battle.net'te beta sayfası açılmıyor, play tuşu yok. Exe'den de açılmıyor oyun. Başına gelen var mı ?

    Bug vb olmuştur.Battle.net den çıkış yap.Bilgisayara rst atıp yeniden dene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeCRiS

    Rx 460 ile dün epey oynadım ortalama ayarlarda 40 fps gayet akıcı. Bugün oyuna girmeden donuyor gou crash oluyor. Tam sürümde olmaz sanırım bu.
    oyunu düzgünce oynayabilmek için 100 gb vram'e ihtiyaç var
  • Gayet güzel, eğer bf'yi sevmiyorsan yandın hocam aslında düşününce bf'ye çok yakın, biraz da siege olmuş
  • UmuT__35 kullanıcısına yanıt
    Oyunu alt tab yapıp görev yöneticisinden performans bölümü var, oradan internet akışı tabından exe'lerin pinglerini ve nereye bağlandıklarını görebiliyorsun, 2 maçın 1'i ya amerika ya rusya, avrupadan başka her yere bağlanıyor, bu konuda bir sorun var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sipihrz

    Malesef çok pahalı bu yüzden millet RU hesap açıp 180 TL ye alıyor.

    Crossplatform desteği de oyuncu sayısı bakımından olumlu katkısı olacaktır. Bence bu oyun yıllarca oynanır. Modern Warfare genele hitap eden bir oyun. BO veya Infinity War gibi değil. Kemik kitlesi epey fazla ve muadili de yok. Bu sene WW3 adında oyun çıktı fena da değildi ama tutmadı.
    WW3 tam balon çıktı BF parasına sorunlu erken erişim oyunu insanlar haklı olarak almadı. Sonra da kitleyi kaybetti şimdi alanlar da oyuncu bulamıyor.

    Ruslar 30 dolara alıyor galiba tam hakim değilim onlar için yeni CoD oyunu almak daha da ucuza geliyor oyun kültürü de diğer ülkelerde fazla olduğundan yeni oyuna geçmeleri kolay oluyor. MW için crossplay güzel avantaj konsolda gamepad ile oynayanlar oyuncu buldukları sürece muhtemelen aktif etmezler ama klavye fare kullananlar ile pc kullananlar eşleşir.

    Bu arada saat 8'e kadar 20 levelde sınırlı kalmıştım birkaç oyun boyunca ne level ne de silah leveli gelmedi oyunda ama 8.10 gibi son maçımı attım oradan biraz exp geldi ve oyun listesi değişti. Gece modu yerine 2vs2 geldi sanırım. 32vs32 modu güzel olmuş ama çok karışık 16vs16 olması falan lazım onun BF gibi düzgün ayarlayamamışlar arka arkaya 5-10 kere spawnkill yedim bunun açık betadan önce düzelmesi gerekirdi alphası kapalı betası vardı sonuçta.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sipihrz

    Kaç fps alıyorsun hocam 32-32 de. Ayarlar nedir ultra ya da low mu ?
    100-110 arası değişiyor. Oyun çıkınca bu performans sorunları düzelir gibime geliyor. Bir de oyunu alanlara betayı kapatmamaları lazım aslında bırakın oyun çıkana kadar oynayalım işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibo-wan

    Oyunu alt tab yapıp görev yöneticisinden performans bölümü var, oradan internet akışı tabından exe'lerin pinglerini ve nereye bağlandıklarını görebiliyorsun, 2 maçın 1'i ya amerika ya rusya, avrupadan başka her yere bağlanıyor, bu konuda bir sorun var
    hocam resim atabilir misiniz dediginiz ye ri göremedim
  • Oyun çok eski durmuyor mu yahu? Ayrıca ne bir fizik, ne çevreyle etkileşim, ne yıkılan mekanlar, hiç bir şey yok? Hayır bir arabanın lastiğinin patlatılması, camının gelen kurşunla kırılması feln çok mu zor? Vuruş hissi desen rezalet. Sanki su tabancası sıkıyorum. Ön sipariş vereceğime pişman oldum. Düşünen arkadaşlar kesinlikle betayı denemeden sipariş vermesinler. Gerçek bir hayal kırıklığı.
  • Arama bölümüne resmon.exe yazarsan açılır, oradan yukardan modernwarfare.exe'yi seç aşağıda ip ve pingler çıkıyor
  • Arkadaşlar pencerelere uzaktan bakınca veya kapılardan içeriye girince siyah patlaması gibi bir şey oluyor. Yaklaşınca etraf aydınlanıyor diğer türlü adam görünmüyor içerde. Bunun grafik ayarı nedir ?

    Edit: Monitor IPS büyük ihtimal bu yüzden. Mesela aynısı beyaz ışıkta da oluyor. Mesela girdiğin oda aydınlıksa kapıdan geçtiğinde beyaz ekranda patlamaya başlıyor birden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 21 Eylül 2019; 21:37:59 >
  • oyunu kasanlar ve donanlar için oyun full ayarlarda 7.4 gb vram yiyor ekran kartı rx 590 aldıgım fps ortalama 97 fps en yüksek gördüm fps 111 fps
  • Oyun güzel ben aldım.
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Ben de full ayarlarda oynuyorum, vsync açık ve 1080pde 5.5 GB'in üstüne çıkmadı vram. Sistem ramide 8.5 GB. Arkada sadece MSI Afterburner ve Battlenet açık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkbozkus

    Oyun çok eski durmuyor mu yahu? Ayrıca ne bir fizik, ne çevreyle etkileşim, ne yıkılan mekanlar, hiç bir şey yok? Hayır bir arabanın lastiğinin patlatılması, camının gelen kurşunla kırılması feln çok mu zor? Vuruş hissi desen rezalet. Sanki su tabancası sıkıyorum. Ön sipariş vereceğime pişman oldum. Düşünen arkadaşlar kesinlikle betayı denemeden sipariş vermesinler. Gerçek bir hayal kırıklığı.
    Bu dediklerini hiçbir zaman cod da bulamazsın.İlerde gelirmi pek zannetmiyorum.En azından mervi tahta vb arkasına geçiyor.Önceki oyunlarında yok diye hatırlıyorum.Vuruş hissi bf5 den daha iyi olduğu kesin.Ben asıl direk bf ciyim ve cod oyunlarını hiç sevmezdim ama bf5 faciasından sonramıdır nedir beğendim oyunu.4x4 lük tabiki değil ama eldeki en iyisi bu.Lanet dice düzgün bir oyun yaparsa bakarız ona.Bf5 çöp yığınından sonra pek ümidim yok.




  • itsclobberintime kullanıcısına yanıt
    oyunun ışıklandırması çok kötü, dışarıdan kapılar/pencereler simsiyah gözüküyor, reddit'te de çok şikayet var bu konuda. nametag ile gözüküyor anca düşmanlar
    https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/d6uco5/my_beta_so_far_is_looking_for_name_tags_not/
    https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/d6n6vy/for_those_of_you_still_not_aware_of_the_bad/
    https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/d6zund/literally_impossible_to_see_people_in_dark_areas/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Eylül 2019; 21:52:57 >




  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Ben de monitorumden zannediyordum. Adam yatıyor kapı girişlerine vurmak imkansız nerdeyse.
  • Ryzen 3 1300x, GTX 1050ti, 8 gb ram
    900p render çözünürlüğü 1080p
    Particle lightning ve shadow map resulotion normal diğerleri son ayarlarda(filmic smaa t2x) 64 kişilik haritada 40-60 fps alıyorum. Render çözünürlüğünü yükseltip filmic smaayi açınca etraf çok daha iyi gözüküyor. Uzaktaki çizikler falan kayboldu diyebilirim tamamen. Oynanabilir seviyede.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.