Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
58
Favori
312.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muhtemelen M kullanıcısına yanıt
    ikinci el bolumune vs bak belkı uyguna bırakan vardır,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen M kullanıcısına yanıt

    Oyun şu sıralar çok daha aktif, tıpkı oyunun ilk çıktığı zamanlar gibi.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    Cold War mı Modern Warfare mi almak mantıklı? Multiplayer için ikiside 30 euro.

  • KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt

    MW hâlâ popüler. CW'de durumlar nasıl, bilmiyorum. Ben MW'nin grafiklerini ve haritalarını daha çok seviyorum.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    Grafik konusuna katılıyorum mw bana da daha gerçekçi sanki renk paletinden mi bilmiyorum. Ben daha çok singleplayer için alacagım için ikinci el baslıgındakilere bakabilirim fiyatlar daha makul. Bir de buraya sormak asıl yeri değil ama hesap almak mantıklı ve güvenilir mi bilemedim daha önce hiç almadım.

  • muhtemelen M kullanıcısına yanıt

    singleplayer için hesap kiralayanlar var , daha pahalıya hesabı tümden almana gerek yok bence

  • designr kullanıcısına yanıt

    Oyun bende kalsın ileride kuzene arkadasa filan gösteririm diye almak istiyorum. Yine multiye de bakarım sararsa oynarım. Kiralamayı duydum da pek hoşuma gitmedi fikir.

  • muhtemelen M kullanıcısına yanıt

    Yanlış anlaşılma olmasın, reklam yapmıyorum (hatta ilânını da açmadım, yalnızca birkaç sayfa önce buraya yazmıştım) ama ben de hesap satıyorum. Giriş için e-mail ve şifre vereceğim, alan kişi oyunu indirip kullanacak. Bunun dışında ne gibi bir sıkıntı olabilir, bir satıcı olarak da öngöremiyorum.


    Ancak aldığınız kişi tekinsizdir, hesabı geri alıp birden çok kişiye satar, o zaman boşuna para verilmiş olur. Ancak bu tüm oyun hesapları için geçerli bir risk, sadece bu oyun için değil.


    Single player'ı çok eğlenceli ve grafikleri de film gibiydi. Ancak multisi bence single'dan alınan hazzı üçle çarpar. Hardcore oyuncusuyum, düzgün takımla ve iyi bir kulaklıkla güzel taktik yapılıyor. En düzgün ses kasılan ilk üç oyundan biridir gözümde. Keşke düzenli oynadığım diğer bir oyun olan R6: Siege de ses olayını batırmasaydı da pozisyonel sesleri düzgün alsaydık.





  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Sahi email olayını düşünmemiştim, hesabı komple baskasına devretme acısından sesli düşünüyorum da, diyelim hesabı aldım, satıcının mail adresine bağlı kalınması kötüymüş, yeni email adresi ekle deyip öncekini silip, hatta hesaptaki satıcının tel no vs komple bilgileri yeni kişi olarak değiştirip temiz bir aktarım olmuyor mu? Siz önceden baska hesaplar sattıysanız belki bilginiz vardır.


    Bir de sadece artniyetli satıcıdan kaynaklı değil de misal bir hesabı max 5 10 pcde kullanma tarzında bisey var mıdır acaba.. Yani misal bi hesap aldım bütün herkese sırayla dolaştırabilir miyiz:D

  • Aldığınız hesabın emailini kendi emailinizle değiştirseniz, hesaba kendi telefonunuzu güvenlik sorunuzu vs. ekleseniz bile satıcı olan kişi sizi dolandırmak isterse tek yapması gereken hesabım çalındı diyerek oyun firmasına mesaj atmak, o yüzden steam, origin, blizzard vs. gibi oyun platformlarında 2.el hesap alımı her zaman risklidir satın alırken riski göze alıp ona göre karar vermeniz gerekli, bizim forumun 2.el kısmında referans bölümü olduğu için hesap satan kişinin referanslarına bakarak güvenilir olup olmadığını hesabı ilerde geri almaya çalışmayacağını tahmin edebilirsiniz ki forumdaki referanslı üyeler arasında dolandırıcı çok az denk gelir, bende şuanki hesabımı 2018 de ilk sahibinden almıştım o günden beridir sorunsuz kullanıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noprektam9113 -- 25 Kasım 2021; 22:16:21 >
  • muhtemelen M kullanıcısına yanıt

    Komple devir alsanız da hesap sahibi oyun aldığı kart bilgilerini falan vererek geri alabilir, bu risk her zaman var. Ancak bir oyun için isminin karalanmasını aklı başında biri göze almaz. Referanslarına bakar alırsınız.


    Bir hesabı birden çok bilgisayarda kullanabiliyorsunuz, sorun olmuyor. Benim Diablo II-III-Starcraft olan hesabım hem laptop'ta kayıtlı, hem de masaüstünde. Kimi zaman birinden diğerine geçiyorum, yaklaşık 8-9 yıldır böyle ve bir sıkıntı yaşamadım. Yaşanacağını da sanmıyorum.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim.

  • merhaba arkadaşlar,


    bf 2042 benim için hayal kırıklığı oldu maalesef. daha önce de modern warfare oynamıştım oldukça beğenmiştim, oyuncu sayısı açısından güncel durumu nasıl acaba? oyuncu sayısı tatmin edici seviyedeyse oyunu almak istiyorum. şu noktada almaya değer buluyor musunuz? arada 2 maç atıp çıkarım; gunfight, hardcore, search&destroy, cyber, 6v6, 10v10 modlarında. modern temayı daha çok beğendiğimden dolayı vanguard ile cold war'a sıcak bakmıyorum. bu şekilde benim gibi düşünen çok kişi olduğundan dolayı sanırım hala oldukça kalabalıkmış.


    teşekkür ederim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Difiction -- 27 Kasım 2021; 5:3:36 >
  • Merak ettim bakayım dedım oyuna da 145 gb update gosterıyo,2020nın eylulunde bırakmıstım,o zamandan berı 80 gb update gosterıyodu,şimdi 145 olmuş
    10mbit internet var çile olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bırakma sebebim her hafta gelen 40-50 gb'lık update'lerdi. Şu an oyun SP ve görevlerin multi'li hâlleri hariç 129 gb. Tabiî bunun içinde Warzone da var.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    bende sezon 6da mı ne dayanamayıp salmıstım,suan oyun inik 207 gb ama update yaptıracak olması can sıkıyor.
    Bide onca koca updatelerde gelen bıseyde yoktu cor cop hep.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar COD serisinden uzak kaldım baya. Bu oyun, orijinal MW 'nin Remastered hali mi aynı hikaye ile? Yoksa aynı isimde baştan oyun mu yapıldı kafam karıştı

  • Eski dosyaları adam etmek için fazladan indirme yapmak istiyor galiba. Sıfırdan kurulum daha az indirme istiyor.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    modify install deyip spyide ekleyince hepsi dahil 166 gb ındırme yapıyor,tek mpyi bıraktım 110 gb ıstıyo.
    neyse ugrasmam ,belkı boş vakıtte indiririm,her turlu 100+ inecek gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 28 Kasım 2021; 19:9:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jiraiya kullanıcısına yanıt

    Mw serisi reboot edildi yani eski serideki ögeler karakterler vs. duruyor ama hikayenin işleyişi farklı hatta mw 2019 dan sonra çıkan cold war ile de black ops serisine reboot yaptılar.

  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.