Şimdi Ara

Call of Duty:Modern Warfare 2 -BABA KONU (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.112
Cevap
4
Favori
245.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu ilk aldığım zamanlarda bu kadar sorun yaşamıyordum ancak son 2 haftadır doğru düzgün oyun oynayamaz olduk arkadaşlarla, prestij 3 level 40'ta oyunu bıraktım yani ps3'de oynamayacağım, sinir stres yaşamaktan iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    Oyunu ilk aldığım zamanlarda bu kadar sorun yaşamıyordum ancak son 2 haftadır doğru düzgün oyun oynayamaz olduk arkadaşlarla, prestij 3 level 40'ta oyunu bıraktım yani ps3'de oynamayacağım, sinir stres yaşamaktan iyidir.


    Aynen bende senin gibi son iki haftadır sıkıntılar yaşıyorum. Sabır sabır nereye kadar...
  • oyunu çok sevdiğim için ne kadar hatası olursa olsun bişey diyemiyodum ne olursa olsun ama bu kadarda dayanılmazki ALLAH bize peygamber sabrı vermemişki sonuçda oyun başliyo adamların arkasından dolaşip direk 4 adam vurdum sonra bi bakdım kasmaya başladı sonra bi bakdım attı beni sonra diyorum her halde oyundakı herkezı attı oynayan arkadasım oluyo bı bakıyorum onlar oynuyo tekrar joın game yapıyorum bı tek benı atıyo bu dun olan olaylar zıncırınden bı tanesıydı sadece girince tabi tekrar sıfırdan bune ya adamı delirtiyo sinir hastası yapar bu böyle devam ederse
  • 48 lwl oldum ump45 ten hala vazgecemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roland3tr


    quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    Oyunu ilk aldığım zamanlarda bu kadar sorun yaşamıyordum ancak son 2 haftadır doğru düzgün oyun oynayamaz olduk arkadaşlarla, prestij 3 level 40'ta oyunu bıraktım yani ps3'de oynamayacağım, sinir stres yaşamaktan iyidir.


    Aynen bende senin gibi son iki haftadır sıkıntılar yaşıyorum. Sabır sabır nereye kadar...


    Arkadaşlar saat kaç gibi oynuyorsunuz.
    Bende de lag, oyuna girememe, oyundan atma gibi sorunlar oluyordu. ps3e sabit ip verdim , modemden ps3e verdiğim ipye Port açtım. sorunlarım az da olsa düzeldi.

    bu arada lag hilesi mi var bilmiyorum ama oyun tamamen akıcıyken bir adama sıkıcakken yaklaşırken lag oluyor bir bakıyorum ölmüşüm. yaşayan var mı.




  • yesilormancini akşam 20:00-01:00 arası oynuyordum hatta dün gece son 5-6 maç yaptık rezaletti, özellikle hava saldırısı için uçak çağırıldığın da çileden çıkıyorum, takıla takıla nereye kadar dedim ve sattım oyunu, bu ve benzer sorunlar yüzünden oynayamıyorum çünkü.

    bu arada yanlış anlaşılmasını istemem ama söylemek istiyorum sakın diğer konsolu övdüğümü düşünmeyin, elimde aynı zamanda xbox360'da var ve multiplayer olarak yaklaşık 10 kadar maç yaptım deneme amaçlı, single player oynar gibi multi oynadım ve cidden şaşırdım, aynı adsl hattı ve aynı modemle en ufak sorun yaşamadım sebebi hikmetini de kurcalamak istemiyorum sadece sizlerle paylaşmak istedim, live psn tartışması olmasın lütfen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @BeyazBüyü

    ben pazartesi günü hasta olduğumdan tüm gün oynadım , diğer günlerde 18.00-20.00 ve - 22.30-01.00- arası cumartesi pazar ise sabah ve gece oynuyorum. bazen lag oluşuyor bazen oyundan atıyor bazen erro hatası veriyor.

    yalnız port açtığımdan beri ½60 75 azaldı diyebilirim. satmadan önce keşke port açmayı deneseydin.


    iyi oyunlar.
  • Bu arada bazı arkadaşlar da Killzone2 nin, MW2 den iyi olduğunu söylüyor...

    Ne diyim.....Onlar demo oynasın bence :-) PSN e de bağlanmasın ki görmeyim :D
  • Arkadaşlar bu arada gördüğünüz hack mevzuları var mı?

    Benim gördüğüm

    skidfareda yandaki evin önündeki direğe adam çıkmıştı.

    karachide de binanın içinde havada asılı duran adam var dı.

    tabii prestige hack, killstreak hackden bahsetmiyorum. bunlar aleni.

    Lag hackden şüpheleniyorumda daha bulamadım bu hackle ilgili haber.

    hackle cheatle oynayanın dualshock3ü kırılsın ya......
  • quote:

    geçen gece 4 elaman gelmişler oyuna, bende host um şans eseri...ilk oyun başladım elemanın biri atı nuke yi...baktım bıızım eleman olum sayı 25 oldurudugu 0 ...dedim hele siz durun ikinici oyun başlasın...ikinci oyun başladı ben elemanı takıp ettim ,şu yagmurlu karanlık harıtada koprunun altında konteynırların arasıdna pusmuslar habıre bırbırlerını öldüruyorlar.. yesıl fısek kuruyor ,doguyor olduruyor falan.. gittim buldum yerlerını..nuke atacak adamı oldurudum dusmanı yani..benım takımdakı elemanlar bana sıkıyor bıcak cekıyyor falan komedi boyle 4 oyun oynadık hapsını bozdum nukelerının.. sonunda oyundan cıkıp gıttıler :D konusmalarını kıstıgım için nedediklerini duymadım ama baya bi konustular sonra o gidiş şu fişek olayını iptal etse iyi olacak bu IW midir nedir...tam sen baska bı amaç için düşünüp koyuyorsun o özelligi ama adamlar Ş...siz o zaman sende kaldır önle bişeyler yap işte


    Aslında fişek olayını kaldırmasına da gerek yok. Biraz akıllı bir algoritmayla o problem tespit edilip yapan kişilere Kick basılabilir. Bu arada ellerine sağlık, çok iyi yapmışsın.




  • Merhaba arkadaslar 30 günlük bandan sonra tekrar aranidayim :D

    bence bad company2 nin çıkması mw2 icin iyi oldu serverlardaki yoğunluk gün geçtikçe azalacaktir diye düşünüyorum yoksa serverlarin kalitesiz olduğunu sanmiyorum tüm is hostta bitiyor çünkü

    Bu arada Nuke için silencerin şart olduunu anladım cunku adamlar inadına gelip öldürüyorlar :D

    ayrıca merlinde bu Map pack için bu hafta yeni bilgiler verilecek diye okumuştum bir gelişme yok sanırım
  • stun granade ne işe yarıyor?
    , flashband ve sis olanı çözdüm bunun ne işe yaradığını bir türlü anlıyamadım
  • Stun grenade yavaslatiyor,ama oyle boyle degil.Sensivity 0,001 gibi
  • falsh en iyisi atınca adam afalıyor, hareket edemiyor ..o zaman bunu hiç seçmiyeyeim..tşk.ler
  • bc2 den sonra bi mw2 yapim dedim resmen saçmaladım yönümü kaybediyorum adam vuramıyorum çok ilginç geldi oyun sanki ilk kez oynuyorum:):)
  • iyi mi hocam bc2?

    50 tane oyun aldım, MW1, MW2, UC1, UC2 gibisiini görmedim..MW2 yi sattım bir delilik ettim,akşamları MW1 oynuyorum yeni düşürse ucuz bir fiata geri alacağım..bunları ömürlük tutma düşüncem var, birde RESISTANCE , RESISTANCE 2 oyananabilirliği süperdi...onları da tutuyorum.. diğerlerini verdik 3-5 kuruşa...bu cod ları yapanlar yeni bir oyun yapmış walstein mı ne...cod5 deki silahlar var, hitler döneminde geçiyor, az oda güzel geldi demosu var ps3 store da istiyen indirip oynuyabilir, activision dan saşma ma lı...walstein ı yapanlarda bunlar zaten ...adamlar işi biliyor...
    ben fazla oynıyamıyorum baş dönmesi yapıyor, deli gibi odalarda dönüyorum, yada tarlalarda koşuyorum yağmur yağarken , belki ondan mı,,
    konu dışı oldu ama idare edin artık




  • ya beyler bişey danışacağım.ACR ve SCArh arasında kaldım.Acr çok iyi bir silah sarsılma sıfır anı noktaya seri bir şekilde şarjoru boşaltıyor.Gel gelelim damage si çok düşük schar a göre.Schar +FMj + s.power da adama kurşun geldiği anta yığılıyor ama acrde bu kombinasyonları kullandığında schar a göre çok güşsüz kalıyor ?
  • @KADİR-TR

    TAR21 kullan, UMP45 dene... ACR alışamadım ben M14A daha iyi geldi bana...SCAR TAR21 UMP45 kullandığım silahlar....
  • İlk başlarda ulan diyordum bir level 48 olsam ACR'yi alsam başka silah kullanmam diyordum kendimi o kadar şartlandırmışımki ACR olmadan sanki oyuna eksik başlıyordum.Sonra Scar kullanmaya başladım onunda mermisi çok az her oyunda en az 3-5 kere sadece mermi değiştirirken ölüyordum sonra ondanda vazgeçtim level ilerledikce tüm silahları FJM ile test ettim kendi test sonuclarıma ve oyun stratejime göre

    İNTERVENTİON+[Susturucu hariç] tüm eklentiler
    UMP45+FJM
    AK-47+FJM
    ACR+Susturucu
    TAR21+Red Dot

    Şu sıralar 10-15 günlük bir ara verdim döndüğümde sadece intervention ile takılacağım ve NO SCOPE ile ilgili çalışmalara başlayacağım :))
  • ump45in üstüne silah tanımam
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.