Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (357. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.165
Cevap
5
Favori
655.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Call Of Duty 2 Admiral Mod Server İp:

    Server IP : 95.173.183.45:28961

    Bekleriz.
  • beceremedim ya
  • Yeniden CodUO Cracked server eski dostlara sesleniyorum coduo da buluşalım ben bu seriden vazgeçemiyorum ve benim gibi coduo fanlarıda var biliyorum bizler için dostlarım Cod United Offensive Cracked Server 31.210.94.41 Punkbuster açıktır.
  • Sağol
  • Call of Duty Modern Warfare 3 yüklü online oynayabilmem için neler yapmam gerekiyor lütfen biri yardımcı olabilir mi?
  • Şu konuyu okuyunca gözlerim doluyor. Resmen call of duty united offensive ile büyümüşüm. 2006dan 2013e 7 sene. Hiç mi kalmadı oynayan? Online alemin raconunu resmen bu oyunla öğrendim. Vay be. Serverler çökerttik, yunan alman serverlerini darmaduman ettik diye punkbuster açık olmasına rağmen hileden ban yedik, hatta türk serverlerinde bile hile diye ban yemişliğim var onlar bile duygulandırıyor beni.
    Keşke yine olsa şöyle 10 15 kişi online kapışsak, yine ban yemeye razıyım. 5 tane Türk serveri var arada 5 er dakika giriyorum belki birileri gelir diye ama maalesef. Yabancı serverlerde takılıyoruz mecbur. Hala oynayan varsa Just @ Server, GITS, Modern Weapons, MODS zombie, birde biriki home serverinde oynuyorum her akşam. Buyrun gelin hem sohbet ederiz hem tatlı tatlı kapışırız.
  • Valla Mehmet Arkadaşım bakıyorum bende ama kimse gelmiyor malesef önceden AKAY KARABARON ERDEMUTLU falan vardı kimse kalmadı nerede bu adamlar acaba yaşıyormu bilmiyorum :)
    bizim buradakilerde american base takılıyorlar
    benim server 20ping ama boş :S
    america 200ping full server
    bekleyecez server açık belki toparlanırız bu mesajları okuyan eski dostlar bi mesaj yazın.
  • bu konuya 2004 2005 de cevap yazmıştım ne günlerdi be bihnet. yunan serveri vardı Süperist ilk türk serverini hatırlıyorum.
    ............. KOBRA_TR ilk nickim :) .........
  • Arkadaşlar eski dostlar Cracked Cod United Offensive oynamak isteyen olursa beklerim
    CodTurk'ün başka serveri yoktur uzun zamandır sadece cod 1 ve coduo var
    ip:31.210.124.47:28960 CodTurk War Server Cracked
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aRnOaLd

    Üzülerek söylüyorum ki bu oyun en azından biz Türkler için bitmiş... AYYILDIZ CAPTURE THE FLAG diye bir server var. Girdim yaklaşık 10 15 gündür oynuyorum. Daha girdiğim ilk gün kick yedim adamlar benimle muhattap bile olmadı. Çok fazla adam vuruyorum diye kick yedim. Hileymişim. Herneyse açıkladım ettim karşımda kaba saba saygısız turok diye bir admin vardı. Ertesinde biraz oynadık ettik. Bugün kick yediğim sebep ise poker_table adlı mapta pusu kuruyormuşum efendim. Kek gibi önüme atlayanları takır takır vurunca kick yiyoruz. Bu tip saygısız tavırdaki insanlarla bu oyunu oynayacağıma elin gavuruyla oynarım onlar en azından iyi oynayanı tebrik etmesini biliyorlar. Bu oyunda türkler ve almanlardan başka yenilgiyi hazmedemeyen gurup göremedim. Düzelmesini ummaktan başka bir çare yok.

    lan hileci az mı kulağını çektik zamanında ayrıca hala anlamadın mı bu oyunlar Türklerle "çok samimi olmadıkça" oynanmaz gerçi bizim zamanımızda küçüklerin büyüklere saygısı, büyüklerin küçüklere sevgisi vardı. güzel günlerdi bitti gitti....
  • bu arada oyun kurulumu için pm atan dostlar hal hatır sormak için de pm atabilirler. biz burdayız kaybolmadık ama asla salt oyun için arkadaşlık yapanlara benden dönüş olmaz...
  • Benim ilk clan deneyimimi yaşadığım oyundu Karabaron,Erdemmutlu,Codstarali,AhmetTR,Akay... Hepinize selamlar
  • Çok eski konuymuş ama işimize genede yarayabilir.
  • nartnart kullanıcısına yanıt
    selam kardeşim. güzel günlerdi en güzel...
  • united offensive de "historians base assault","gits rhinevalley capture the flag",just @ server capture the flag" serverlarında bazen oynuyorum. nickim Cenap Baba.
  • Çok sağol dostum
  • Efsane konu ya
  • bu konuyu açan xulux benim.evlendim kızım oldu.istanbul küçükyalıda iş yeri açtım kapattım bir sürü olay geçti başımdan.eski konularıma nerdeyse 9 yıl sonra bakabildim.bu forumda çok program tanıttım en önemlileri deep freeze ve bu cod oyunudur.şimdi yaşım 39 ve bilgisayar alanında iyi olmama rağmen iş arıyorum.çünkü iş kuracak gücüm yok ama Allah büyüktür.konuyu ilk yazdığımda diğer yabancı grubların canına ot tıkmaıştır gerçekten cod benim için oyunların şahıdır.hepsini oynadım ama hala cod ghsot oynayamadım çünkü maddi imkanım yok. gücüm olsa yine oynamayı ve bir takım kurmnayı isterdim.kankalarımdan hotcash ve mistikadam bile 2-3 ay önce ya kanka bir server kurda cod oynayalım dediler.bir kahvenin hatırı birde cod un hatırı 40 yıl sürüyormuş
    sıkıldım artık hayattan.adam gibi para kazanıp tatile gitmek istiyorum.cod ghost serverlerinde oynamak istiyorum.dediğim gibi bilgisayarda hala çok iyiyim ama iş bulmak iyice güçleşti.
    internetcafeye gidince cod oynayayanları görünce hey gidi hey diyorum.dostlar yavaş yavaş yaşlanıyoruz galiba enerjimiz düşüyor.
    herkese iyi günler
     CALL OF DUTY  İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN
  • hocam inş. en kısa sürede herşey istediğin gibi olur.
  • hayırlısı olsun xulux Allahtan ümit kesilmez
    ------------------------------------

    Arkadaşlar hala codun bu eski versiyonlarını online oynayanlar varmı serverlar varmı varsa bende yükleyeceğim çünkü yeni versiyonları sevmiyorum

    oynayan varsa cevap yazabilirmi acaba
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.