Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.227
Cevap
6
Favori
82.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde Xbox 360'ı satmadan önce bitirdiğim oyunlardan birisiydi yorumu yazmak bugüne kısmet oldu :D


    Köpeğimiz Riley güzel detaydı. Özellikle Riley'i kullandığımız bölümler çok keyif verdi. Stadyum atmosferi de baya hoşuma gitti. Geçmişe gidip düşmanımız Rorke ile omuz omuza savaşmak tuhaf geldi ve yine Elias'ı kullanmak oyuna değişiklik katmış normalde sadece Logan ile oynayabiliyoruz. Zipline launcherli bölüm en keyif aldığım bölümdü. Yine okyanustaki köpek balıklarıyla olan etkileşim mücadelemize farklılık getirmiş.


    Final bölümüne gelecek olursam baya aksiyonluydu özellikle tren üstündeki mücadele trenin yalpalaması vs. her şeyi hissettirdi. Yine uzayda oynadığımız bölümlere bakınca da uzay savaşlarının da uzak olmayan bir zamanda başlaması muhtemel.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Olumsuzluklara gelecek olursa Rorke madem ölmedi Ghost 2 niye gelmiyor veya gelmedi! :( Hesh-Logan kardeşler nerede? Kafalarda deli sorular.


    Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]
    Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]
    Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]




  • seriyi 4ten itibaren oynamaya başlamıştım, black ops 2deki muazzam vuruş hissinden sonra buna geçince oynama hevesim kaçtı, resmen 0 aradan çıksın diye mecbur bitircez


    edit:bitti en başlarda vuruş hissi 0 olsa da ilerde bir nebze artıyor oynadığım en kötü cod olsa da ortalama üstüydü, federation day de oynadığım en iyi görevlerdendi favori cod bölümleri listelerinde olmamasına şaşırdım

    7.3/10




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 15 Şubat 2022; 18:24:30 >
  • Çöp,almayın

  • Kötü bir oyun diyemem. Başlarda özellikle yükseliyor insan nükleer savaş sonrası Amerika falan diye ama bir süre sonra bitse de gitsek dedirtti. Üst üste oynayınca böyle oldu belki de bitirmek için bitiriyorum Cod oyunlarını sırayla. Grafik, vuruş hissi vs. iyiydi. Senaryo beklentim pek yok ama Black Ops gibi bir şaheserden sonra da tatmin etmiyor zaten hiçbiri. Ben açıkçası Modern Warfare sevenlerin bu oyunu da seveceğini düşünüyorum. Neden bu kadar gömüldüğünü de anlamadım. Kendi içinde bir üçleme çıkabilirmiş buradan.

  • Black Ops 2 efsanesinden sonra bu oyun çok büyük bir geriye gidiş olmuş. Kötü diyemem ama Black Ops 2 hem oynanış hem de hikaye olarak çıtayı o kadar yüksek koymuş ki bu oyun o çıtaya ulaşamıyor ortalama da kalıyor hatta yer yer kötüye oynuyor.


    İlk önce hikaye den gidersek oyun bize pek de sürükleyici olmayan hatta isminden dahi saçma sapan popülerliğe oynayan bir imaj yaratıyor. ABD'nin kendi silahı ODIN ile vurulmasından sonra kıyamet sonrası dünyada kontrolü Logan olarak ele alıyor ve kardeşimiz Hesh ile hayatta kalmaya çalışıyoruz. Oyuna ismini veren Ghost'larla ise birkaç görev sonra tanışıyoruz ve belli olaylardan sonra ekiplerine giriyoruz. Bu arada Ghost'ların Modern Warfare 2 Ghost ile zerre alakaları veya bağlantıları yok. Yapımcılar sırf isimden yararlanmak için böyle bir saçmalık yapmış ve bu oyun boyunca eğreti durmaya devam ediyor. Keşke Elite vs gibi bir şey koysalarmış o zaman tamam der geçerdik. Hayır böyle bir isim koydunuz bari bir bağlantı da koyun ama o da yok. Hikaye bir şekilde ite kaka giderken ana kötümüz Rorke ile iyice çakılıyor. Motivasyonu düşük, karizmadan uzak bir karakter olan Rorke güya sizi oyunda tutması gerek ama köpeğimiz Riley bile sizi daha çok oyunda tutar. Hikaye kısmı oldukça ortalama hatta yer yer kötü diyebilirim. Sonu bile sizi ikinci oyunu bekletmeye itmiyor öyle diyeyim.


    Oynanış yönünde ise oyun yine geriye gitmiş durumda. Silah çeşitlerimiz çok az ve önceki oyunda haritalarda yer alan erişim noktaları artık yok. Görev başlarında silah seçme ve özelleştirme de gitmiş durumda. Oyun size ne verirse onu oynuyorsunuz. Çok kısıtlamış bu konuda yapımcılar oyuncuları. Vuruş hissi güzel ama. Klasik COD tokluğu devam ediyor. Sizi baymıyor. Bu arada bol bol çıktığı sene reklamı yapılan köpeğimiz Riley'i de değinmek lazım. Bazı görevlerde bu köpeği kullanıp düşmanları etkisiz hale getiriyor hatta gizlilik bile yapabiliyoruz. Ama çok bir esprisi yok yine de görevlerde atmosferi değiştirdiğinden güzel.


    Oyunun müzikleri Black Ops 2'ye göre baya iyi. Özellikle tema müziğini hala dinliyorum. Grafikler ise garip şekilde ileri gitmesi gerekirken geri gitmiş. Hadi kaplamalar bir nebze iyi de ışıklandırma aşırı kötü. Ghosts seri içinde muazzam kötü bir yerde değil bence ama Black Ops 2 gibi bir efsaneden sonra bu denli geriye gidiş sizi baya üzüyor. Yine de oynanır diyorum.


    Sırada ise Advanced Warfare var. Meta puanı Ghosts'un 78 iken AW'nin 81 ki bu da beklentilerimi bir parça daha yükseltti. Bakalım nasıl olacak...



    Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]




  • neyin kafası bu, 12 yıllık oyun tabiki gerşd2 olacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.