Şimdi Ara

Call of duty EKŞİSÖZLÜK bir yorum :D :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

an itibariyle beni delirtmiş oyun. hadi biraz oyun oynayayım ama kız oyunu da olmasın savaşlı falan olsun diye indirdim ben bu oyunu, 1.si galiba neyse işte anlamıyorum o kısmını.

indirdim, açtım oynayacağım. zaten önce anlamadım olayı ama benim gruptaki elemanlarla beraber hareket ediyormuşuz. bunlardan biri beni çağırdı, gel şu kulübeye girelim diye. hepsi doluştu oraya bir yandan bombalar patlıyor. ben bir türlü giremedim o kulübeye. tabi sonuç: öldüm.

sonra akıllandım ben de bir şekilde girdim kulübeye. hemen bizim şef diğer bir elemanı dışarı yolladı git bir bak diye. bu saf da gitti ve yedi kurşunu öldü. bizim şef de hadi çocuklar saldırıyoruz hobaa diye çıktı kulübeden. biz de peşinden. biz çıkınca düşmanlar da çıktı, bunlar girdi birbirlerine ben bakınıyorum böyle, tam ateş edecektim bum! tabi sonuç: öldüm.

sonra baştan başladı oyun biz yine çıktık kulübeden herkes birbirine daldı, ben de öldürdüm bu sefer bir iki kişiyi. ama bunlar giderek çoğalıyorlar. sonra bir baktım bir sessizlik. benim arkadaşlar hep ölmüş. bir ben kalmışım. çünkü saklanmıştım bir yere öyle bekliyordum. etraf sessiz. bir yandan da gerildim korkuyorum ama tamam dedim oyunun bu bölümü bitti herhalde şimdi madalyamı verecekler. ben saklandığım yerden çıkıp iki adım atamamışken koca bir tanktan bir sürü kurşunla bir çullandılar üstüme. sonuç: öldüm.

koptum ya

• adam savaşı yaşamış resmen

dediği bölüm hangisi ?
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • iyi güldüm :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackops da bir bar'ın içinden asker olarak çıkıyoruz o ra değilmi
    4 GB RAM
    Nvidia Quadro NVS 150M 256 MB
    225 GB HDD
    Windows 7 Professional
    Grand Theft Auto V
  • quote:

çünkü saklanmıştım bir yere öyle bekliyordum. etraf sessiz. bir yandan da gerildim korkuyorum ama tamam dedim oyunun bu bölümü bitti herhalde şimdi madalyamı verecekler. ben saklandığım yerden çıkıp iki adım atamamışken koca bir tanktan bir sürü kurşunla bir çullandılar üstüme. sonuç: öldüm.

• _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.