Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
112.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CALL OF DUTY: BLACK OPS II
    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

    Steam Linki:https://store.steampowered.com/agecheck/app/202970/
    ______________________________________________________________

    Tür: FPS
    Yapımcı: Treyarch
    Yayıncı: Activision
    Platform: PC, XBOX 360, PS3
    Grafik Motoru: IW Engine
    Çıkış Tarihi: 13.11.2012


    Karakterler ve Ayar


    Black Ops II Soğuk Savaş dönemi yerine, 2025 yılında geçer.Savaş artık robotik,siber ve insansız araçlar tarafından tanımlanan ve bir cyberattack sonrasında nadir toprak elementleri ihracatını yasaklayan sonra bu yeni ortamda,Çin ve ABD'nin soğuk savaşında geçer ve oyunun hikayesi bu insansız teknoloji sadece korunmak için üretilir.ama nasıl olursa düşman teknolojik bütün makineleri kontrol eder ve ABD've Çin'e karşı kullanır.
    Raul Menendez,2025 yılında bir savaş provoke eder. Oyun 2025 yılında ayarlanmasına rağmen, Black Ops II birincil antagonisti köken hikayesi odaklanmak amacıyla 1980'lerin Soğuk Savaş döneminde Çin ve ABD'de başlayacaktır.Oyunun 1980 bölümünde,2010 yılında çıkan Black Ops'taki ana kahramanımız Yüzbaşı Alex Mason ve yardımcımız Çavuş Frank Woods un olacağı bildirilmiştir.Black Ops II nin asıl ana karakteri ise Alex Mason'un oğlu David Mason'dur.


    Strike Force

    Black Ops II oyuncunun seçimine mevcut misyon ve sırayla oyuncuları etkileyecek gibi.Oyunun diğer Fps oyunlarını aratmayacak oynanış tarzı,geniş bir hikayesi var.Oyun sırasında oyuncuya bir seçenek olarak sunulan özel 'Strike Force' görevleri yer alacak.Böylece oyuncu,oyundan daha fazla zevk alabilecek.
    Strike Force görevlerinde oyuncu tıpkı senaryodaki gibi insansız hava aracı, jet avcı ve robotlar gibi farklı savaş varlıklarını kontrol edebilecek.Eğer oyuncu Strike Force görevinde ölürse,Bir kayıt noktasından oyunda devam edebilecektir.Strike Force görevlerinde oyuncunun ilerleme süreci,Raul Menendes'in planlarını değiştirecektir.


    Zombiler

    Black Ops'ta olan Zombies modu Black Ops II ile dönecektir.Treyarch tarafından resmi olarak onaylanmıştır.




    Trailerı aşağıdan izleyebilirsiniz...

    Call Of Duty: Black Ops II Trailer






    ANA KARAKTER - David Mason


    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]




    Yardımcı Karakter - Harper Woods ( Frank Woods' un oğlu)


    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]





    Oyunun Kutu Tasarımı


    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]





    Resmi siteye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz :

    https://www.callofduty.com/blackops2




    Sonunda E3 Oynanışı Geldi !


    Oyunun oynanışını daha net görebilidiğimiz E3 oynanışı geldi.

    Aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Türkiye' de ilk defa burada görüyorsunuz !





    Multiplayer Oynanış Videosu :





    Villain Trailer :









    ÇIKIŞ VİDEOSU :








    Live Action Trailer :






    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



    Black Ops 2' de neleri yapmamalısınız ?


    Call of Duty Black Ops 2 için son saatler diyebiliriz. Oyun çıkmadan dikkat edilmesi gereken hususları sizler için bir araya getirdik.

    Dikkat! Başlıyoruz:


    Oyundan geçici olarak banlanan kişilerin 48 saat ile 2 hafta arasında değişen süreler ile Black Ops 2 hesapları ile ilişiği kesilecek olurken, kalıcı olarak banlanan oyuncuların hesapları tamamen silinecek.

    Herhangi bir oyuncuya ya da Black Ops 2 camiasına ölçülebilir düzeyde zarar vermeyen suçlar hafif suç olarak sayılacak. Oyunculara zarar verecek davranışlar ya da bu davranışlara başka kişileri alet edip, bir grubu organize ederek, diğer oyuncuları ya da Black Ops 2 topluluğunu rahatsız etmek ağır suç olarak değerlendirilecek.

    Modlama, Hile ve Korsan:
    Oyunun modlanmış versiyonunu ya da modlanmış bir profili kullanan her oyuncu cezalandırılacak (SDK dahil, yani oyun ile ilgili yapılan tüm modifiye işlemleri hile/hack olarak sayılacak).

    - Bu kuralı ihlal eden oyuncular, Black Ops 2′den kalıcı olarak banlanacak, profilleri sıfırlanacak ve oyunun sıralamasında bir daha görünmeyecekler.- Konsollarında modifiye yapan ve donanımlarını manipüle eden konsol oyuncuları, ürünün sahibi olan firmaya şikayet edilecek. Aynı işlem PC kullanıcıları içinde geçerli olacak, bu durumda kişinin raporlanacağı firma Valve/Steam olacak.

    Desteklenmeyen “peripheral” Cihaz (Klavye, mouse, mikrofon) ve yazılım kullanımı:

    Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayacak cihaz ve ya yazılım kullanan oyuncular cezaya tabi tutulacak. Bu oyuncular ilk olarak “Hafif suç” kategorisinde cezalandırılacak ve 48 saat ile 2 hafta arasında bir süre içinde hesaplarını tekrar kullanabilecekler. Fakat aynı suçu tekrar işleyenlerin hesapları kalıcı olarak banlanacak ve profilleri silinecek.

    Boosting:
    Başka bir oyuncu ile anlaşarak puanlarını arttırmak için oyun mekaniklerini kötüye kullanan oyuncular cezaya tabi tutulacak. Bu oyuncular ilk iki seferde ceza olarak geçici süre ile banlanacaklar fakat üçüncü bir defa aynı suçu işleyen oyuncuların hesabı kalıcı olarak silinecek.

    Saldırgan Davranış:
    Diğer oyunculara karşı agresif, küfürlü, ırkçı ve saldırgan hareketlerde bulunan oyuncular cezaya tabi tutulacak. Bu oyuncular ilk iki seferde ceza olarak geçici bir süre Black Ops 2′yi online oynayamayacaklar. Fakat aynı suçu üçüncü kez işleyen kişilerin hesapları kalıcı olarak silinecek.

    Amblemler:
    Çıplaklık içeren, ırkçı simgeler içeren ya da herhangi hakaret içerikli amblem kullanan oyuncular cezaya tabi tutulacaklar. İlk kez bu suçu işleyen oyuncuların bir süreliğine amblem editörünü kullanmaları yasaklanacak ve bütün amblemleri sıfırlanacak. Aynı suçu ikinci kez işleyen oyuncuların hesabı kalıcı olarak banlanacak.

    Hakaret içeren Live Stream(İnternet üzerinden canlı yayın)’ler ve yayınlarda izinsiz içerik kullanımı:
    Hakaret, çıplaklık, ırkçı dil, küfür gibi içerikler ile birlikte oyunu yayınlayan ya da yayında izinsiz içerik kullanan oyuncular cezaya tabi tutulacaklar. İlk olarak geçici olarak oyundan uzaklaştırılacak olan bu kişiler ikinci suçlarından kalıcı olarak banlanacaklar, üçüncü kez aynı suçu işlerler ise yayın yapmak için kullandıkları servise rapor edilecekler.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 13 Kasım'da çıkacağı belli oldu. Artık resmi duyuru çok yakındır.
    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

    http://www.shacknews.com/article/73563/call-of-duty-black-ops-2-coming-november-13-retailer




  • Resmi CoD sitesi Black Ops II'yi Onayladı!
    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

    Yeni görsel geldi, ekran görüntüleri, ön sipariş kartları, posterler sızdı derken Call of Duty'nin resmi İngiltere sayfası Black Ops II'yi Onayladı! Artık İngiltere sitesinin oyunlar bölümünde Black Ops II'yi görebiliyoruz.

    Buradan ulaşabileceğiniz Call of Duty İngiltere sitesinin içeriğine bakacak olursak, şu anda haberler ve forum bölümüne erişemiyoruz fakat videolar ve görüntüler kısmı açık durumda. Her ne kadar açık desek de içeriğinde pek bir şey olduğunu söyleyemeyiz.

    Anasayfa'dan video bölümüne geçersek, bizleri bir video bekliyor fakat bu videoyu başlatamıyoruz. Muhtemelen bu video TV reklamıyla eş zamanlı olarak izlenebilecek. Ayrıca videonun başına konulmuş ekran görüntüsünde de bir helikopter ve çeşitli binalar görüyoruz fakat bunlar pek yorumlanmaya açık şeyler değiller.
    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

    Görüntüler bölümüne gelirsek eğer, üzerinde "Coming Soon" (Yakında geliyor) yazan iki farklı görüntüyle karşılaşıyoruz ve bu görüntüler de aynı anasayfada olduğu gibi karıncalı bir şekilde netleşmeyi bekliyorlar. Eğer görüntüleri bilgisayarınıza kopyalarsanız birinci görselin adının "quadrotor", ikincinin ise "claw" olduğunu göreceksiniz. Yaptığımız haberlerden "quadrotor"u tanırsınız ancak "claw" ilk defa karşılaştığımız bir isim. Görselleri netleştirince ortaya çıkan görüntüye göre tank vb. bir araç gibi duruyor.
    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

    Ayrıca yine Black Ops II sayfasının sağ üst bölümünde oyunun ön siparişe açık olduğunu görebiliyoruz. Platformlara özel kutu tasarımları ise şu şekilde:
    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

    Eğer siz de reklam videosunu merak ediyorsanız takipte kalın!


    Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resmi_CoD_sitesi_Black_Ops_IIyi_Onayladi-27340.htm




  • Çıkış tarihi de açıklandı.

    Oyunda ELiTE sistemi de var.Ne yazık ki Activision işi gerçekten paraya döktü.
  • Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]


    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]



    Yukarıda gördüğünüz, üzerinde "Coming Soon" yazan görüntüler an itibariyle internete sızdı. Birinci görsel geçtiğimiz saatlerde sızan görsellerden birisiymiş ve ikinci görsel ise ayakları olan bir zırhlı araç. Bu görsellerin yanı sıra, bir binanın deforme olmuş halini gösteren ekran görüntüsü daha bizlerle. İşte o ekran görüntüleri:


    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]













    Video ekranında gözüken fotoğrafın değişik açıdan görünüşü ve gözüken yer Los Angeles. Sağ alttan anladığım kadarıyla da LA' de halk boşaltılıyormuş. ''Boşaltım Hezimeti'' gibi birşey yazıyor galiba.


    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]



    Bir arkadaşımızın bulduğu ince ayrıntı:

    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 1 Mayıs 2012; 17:49:36 >




  • Hadi hayırlı olsun.

  • Trailer düştü millet




  • Konu güncel.
  • Woods'un geleceğini biliyodum ama bu kadar yaşlı hâlini beklemiyodum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coestar

    Woods'un geleceğini biliyodum ama bu kadar yaşlı hâlini beklemiyodum

    Aynen bende böyle olacağını bilmiyordum. Keşke 80' lerden günümüze kadar sırayla gelseydi. Böyle birden atlamak saçma olmuş. Ama az önce bir yerde okudum 30 senelik bir aralığı kapsayacak diyordu.
  • Saçmalık. Soğuk Savaş'tan sonra nasıl bu tarz bir senaryo yazabilmişler hayret doğrusu. Woods'u görmek güzel ama o da dediğiniz gibi çok yaşlanmış. E3'te oynanışı görene kadar yine de bir şey söylemeyeyim.
  • Güzel bir oyun olacağa benziyor. Trailer'da zombie'den görüntü yer almıyor sanıyım, zombie'yi özellikle merak ediyorum...
  • heyecan uyandırdı biraz ama multiplayer trailer ı görmek lazım
  • grafikler gene bitik gene bitik
    ve hikaye sacma gibi gorunuyor
  • black ops bile daha heyecanlandırmıştı beni. rezil bişeye benziyor. inşallah yanılırım
  • Takip.
  • Bana eski oyun motoru gibi geliyor. Sizce ?
  • @denn1s33

    Takip yazmak yerine konuyu favorilerine ekleyebilirsin ve mesaj kirliliği yapmazsın

    @kdrcnrbyrm

    Yine aynı oyun motoru ama geliştirilmiş. Diğer oyunlardan daha iyi görünüyor ve video kaliteside düşüktü o yüzden öyle gözükebilir. 1080p' de high ta bakmak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hümiyettin

    @denn1s33

    Takip yazmak yerine konuyu favorilerine ekleyebilirsin ve mesaj kirliliği yapmazsın

    @kdrcnrbyrm

    Yine aynı oyun motoru ama geliştirilmiş. Diğer oyunlardan daha iyi görünüyor ve video kaliteside düşüktü o yüzden öyle gözükebilir. 1080p' de high ta bakmak lazım.


    Zaten ben burdan sonra callofduty.com'dan da baktım. Evet grafikler geliştirilmiş ama aynı oyun motoru olduğunu ilk görüşte tahmin ettim




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.