Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 6 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
9
Favori
5.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazda hiç call of duty yüklü değil ekrandaki ana Call of Duty ile Beta paketi indirdem yeterli mi?
    Call of Duty: Black Ops 6 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 30 Ağustos 2024; 15:8:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 215gb güncelleme gelmiş şaka gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun getireceği yeni "Omnimovement" mekaniğinin üçüncü şahıstan, ki CoD'a üçüncü şahıs kamerasının gelmesi bile ayrı saçmalık, oynanışını izledim. Oyun bildiğin PUBG Mobile gibi duruyor. Zaten ışıl ışıl silahlar, skinler boy boy yerini almıştı bu da tuzu biberi oldu. Halbuki oyunun getireceği "90'lar ve Körfez Savaşı" konsepti biraz ilgimi de çekiyordu. Muhtemelen onu da bolca açık dünya görevleriyle doldurarak iyice Far Cry kıvamına getirirler Call of Duty: Black Ops 6 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 30 Ağustos 2024; 20:27:37 >
  • aman, şaka mı bu güncelleme yahu

• ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt

üçüncü şahıs kamerası opsiyonel zorunlu değil, single kısmında yok.

oyunda ayrıca klasik call of duty yaklaşımı var mw3'deki açık dünya görev mantığı bulunmayacak

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Evet üçüncü şahısın zorunlu olmadığını biliyorum. Oyunun tanıtımında da düz gideceğini duymuştum ama inan Activision'a güvenemiyorum bir türlü. Şu oyun harbiden oynaması eğlenceli çıksa 300 lirayı bayıp yeniden Game Pass'e dönerek oynayacağım 1 aylığına. Şu konsolu aldığımda 42 liraydı :'(

• Cold War kokusu aldım, ayrıca zombi modu nasıl ve ne zaman açılıyor?

• Tacsizkral05 kullanıcısına yanıt

oyun çıktığı zaman

Call of Duty: Black Ops 6 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]GameSpotyoutube
    Check out a full round of Call of Duty: Black Ops 6 Zombies captured at the Call of Duty: Next event. We got our hands on the Ray Gun, the Mangler Gun and more. We even pack a pack-a-punched the Ray Gun. Check out the full run here and see if we make it out of Liberty Falls! We play in both first and third person mode. #blackops6 #callofduty #gamespot Timestamps: Intro - 0:00 Ray Gun - 4:58 Mauler Gun 13;01 Pack-A-Punch Ray Gun - 14:13 Exfil - 35:24 Abomination - 35:42
    https://www.youtube.com/watch?si=SagfYeJ_efopD4x7&v=6-_h6hGfH0o&feature=youtu.be
  • O zaman ana menüyü zombi modu ve multiplayer modu diye neden ayırmışki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 30 Ağustos 2024; 21:4:17 >
  • Tacsizkral05 kullanıcısına yanıt

oyun çıktığı zaman o kilitler açılacak

• Oyun ziyadesiyle olmuş, fazlasıyla beğendim. Bir sonraki call of duty oyunu çıkana kadar saatlerce oynarım.

• Oyuna girmiyor Sys_Error DEV ERROR 10493 diye hata verip ana menüye atıyor yaşayan varmıdır

• Cross Gen paketii+Game Pass yaziyor.Game Pass 1 yillikmi yazmamis.

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    Oyunu kayitli verisini sileceksiniz. Sonra sorun cozuluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada series x 120hz oynuyorum 1440p. Konsolda oyun kasiyor gibi. Yani mw3 gibi akici değil oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda spawn sistemi bozuk gibi, onun dışında ben eğlendim keyif aldım oynarken. Haritaların hepsi birbirinden farklı hissettiriyor. Silahlar da kullanması keyifli geldi. Normalde COD'da sniper ile oynamayı sevmem ama bunda SVD ile keyif aldım baya. Oyun tabiki bir MW 2019 gibi yenilikçi bir oyun değil ancak ince detaylar güzel düşünülmüş şeyler var. Omnimovement ile ilgili de kararsızım yani kullanmanın çok bir esprisini göremedim ama bu tamamen alışma ile ilgili, belki alışınca daha da efektif kullanılır. Genel olarak sıkılmadan 7-8 maç arka arkaya attım, full sürümde çok daha fazla mod ve harita ile keyifle oynanır gibi geliyor.

• Mw3 copunden sonra oyun gayet iyi gozukuyor.

• Bu arada crossplay acaba sadece konsollar arası mı ya da PC için açılmadı mı henüz oyun. Çünkü oynadığım tüm maçlar istisnasız Ps ve Xbox lobileriydi. PC'ci ye daha hiç denk gelmedim 20-25 maç yapmışımdır.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

Oyun kapalı beta hocam sonuçta

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt

bende cross kapalı sadece xbox kullananlarla oynuyorum maçlar full çekiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.