|
Konsollar çıkmadan birileri Xbox SX için 4K, PS5 için 1080p olacak oyunlar diyorlardı ama ilk oyunlar bu iddia sahiplerini üzmüşe benziyor. Aralarında güç farkı olmasına rağmen önde olması gerekirken geride kalması aklıma tek şeyi getiriyor, büyük ihtimalle Xbox GPU su rdna 1.5, bunun başka bir açıklaması olamaz. Ben güç farkına rağmen PlayStation 5 in mühendislik harikası olması nedeni ile aynı çözünürlük ve fps de çalışacaklarını düşünüyordum ama resmen fark var şimdi. |
Zırlamak ne demek, bu nasıl üslup? Oyunlara gelince fark ortada. Şahsen 2 yıl içinde MS cephesinden gerçek rdna 2.0 GPU ya sahip Xbox series pro bekliyorum, adı artık her ne olacaksa. |
Sırf şu mesajı yazmak için hesap açmışsınız ama keşke önceden yaptığınız gibi BSC misafiri olarak yazsaydınız, daha kamufle bir durumda olurdunuz Gelelim verdiğiniz linkteki yazıya, madem her şey eklendi, madem rdna 2.0 bu gpu, neden AMD'nin yeni rdna 2.0 kartlarında tanıtttığı infinite cache yok, neden tüm yeni AMD kartlar aynı PS5 GPU'sunda olduğu gibi 2 ghz üstünde ve hatta ekstra boost ile çalışırken, Xbox GPU'su 1.8 ghz'de? |
Oha, oha... Şimdi bu üye daha mesaj yazmadan seni bloklamış mı? Nasıl bir acı yaşattıysan sen bu adama sana fena kinlenmiş hocam bu. Adeta "ince ince kıymışsın" sen bunları demekki... |
Üslup konusunu önemli, size nasıl bir üslupla hitap ediyorsam, siz de öyle hitap etmek zorundasınız. Burası sosyal medya alanı olabilir ama sizin de kanunlar önünde yükümlülükleriniz var. |
Hoşgeldin Mutlak.Sıfır kardeşim 👍 |
AC: Valhalla için de Ubisoft'a paralar akmış anlaşılan. Tesellinde başarılar kardeş |
Bu hesabınıza Manuel Calavera takma ismi daha çok yakışırdı... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sadece bu oyunda yok. Mesela dmc 5 120 fps modunda daha stabil fps veriyor. Ac valhalla'da ps5 daha stabil duruyor. Kim kime para yatırmış bilemeyiz ama series x' in o gpu gücünü net bir şekilde görebilmiş değiliz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konsollar çıkmadan birileri Xbox SX için 4K, PS5 için 1080p olacak oyunlar diyorlardı ama ilk oyunlar bu iddia sahiplerini üzmüşe benziyor. Aralarında güç farkı olmasına rağmen önde olması gerekirken geride kalması aklıma tek şeyi getiriyor, büyük ihtimalle Xbox GPU su rdna 1.5, bunun başka bir açıklaması olamaz. Ben güç farkına rağmen PlayStation 5 in mühendislik harikası olması nedeni ile aynı çözünürlük ve fps de çalışacaklarını düşünüyordum ama resmen fark var şimdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ben tflops farkına hiç bakmıyorum. Rdna 2 denilen iki konsolun gpularınin birinin 36 cu, diğerinin 52 cu olmasıni kıstas alıyorum ben. 52 cu olan bir gpunun en dandik oyunda bile, her türlü farkını koyması lazım. Rdna2 ekran kartları tanıtıldığında gördük ki, 2000 mhz'nin üzerinde çalışıyorlar. Xbox gpusu 1800'de çalışıyor. Bu da acaba xbox gpusu rdna 1.5 mu ? Sorusunu akıllara getiriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Peki Capcom ve Ubisoft oyunları neden daha kötü görünüyor Xbox'ta, Sony onlara da mı para dökmüş? Kabul edin bu konsol RDNA 1.5 GPU'ya sahip, bunun başka bir açıklaması yok... |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcp272 -- 16 Kasım 2020; 12:27:40 > |