Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 2 Listelendi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işte günün en iyi haberi... black ops 2 bekleniyordu zaten, hele ki mw3 felaketinden sonra.
  • 2012 de cod iron wolf çıkacak sitesi bile açıldı :D black ops 2 2013 gibi çıakr o yüzden ertelendi diyo inşta çıkmaz blakc ops kadar kötü oyun görmedim bomba patlamarını ben bile daha iyi yaparım
  • valla senaryo modunda gerçek hayatta yaşamış diplomatların olması ve bire bir tiplerinin yapılması beni ayriyetten oyuna çekmişti... b.ops'u severek oynardım fakat ne hikmetse mw3 çıkınca pek yüzüne bakmaz oldum... hele zombi modu ap ayrı bi keyif
  • yahu neden bahsediyorsunuz, uc3 için hala millet neden bok atıyo anlamış değilim. bu neslin yapılmış tartışmasız en profesyonel oynudur. gerek müzijkleri gerek grafikleri gerek diyalogları gereksede bölümlerdeki dinamiklik oyun resmen harika. bu oyunu bilen bilir gemi bölümünde koskoca geminin bir okyanus simulatöründe adamlar sallandırmışlar ve ana karakter dahil çevredeki tüm nesneler bu simülatör içinde sağa sola savruluyor içerdeki ahizeler lambalar elektrik telleri kutular ve yerdeki çöpler. adamlar neler neler yapmış siz hala pc die bağırıyonuz. sorarım size hem pcde ço çok üst dereceede grafikli olarak hangi oyunu oynamaktasınız btf3 dışında. uc3te drake suratına gelen sineği eliyle itiyor her nesnenin yanından geçerken eli ile dokunuyor dinamik bir şekilde tepki veriyor. öne doru koşarken ayrı koşuyor arkaya direk döndürüken gerçek insan gibi tepki veriyor. çölde kumlarda giderken birden sendeliyor yada bunun gibi bir çoğu. bu kdr çok fazla özelliği hangi oyunda gördünüz Allahınızı seversiniz hala bok atıyonuz bilip bilmeden. uc3 için pc grafiklerinden çok fazla uzakta diyenler var yahu ya tv niz bozuk yada gözleriniz. uc3te ben en az 3-4 yerde sinematik diye beklediğim oldu ki meğer oyun içiymiş oynuyormuşum ki oyundaki o sahneler filmlerde yok. burda bir arkdaşımında daha önceden bahsettiği gibi graik sadece aa ve çözünürlük değildir. sana sunduğu görsellikteki akıcılıktır gerçekçilikdir dinamikliktir ve daha fazlasıdır. son olarakta diyaloglara deyinmek istiyorum adamlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama diyaloglardaki akıcılık mükemmel uc3te. gözlerinizi kapayıp şöle bir dinleyin gerçekten bir dizi yada film edası veriyor diğer hiçbir oyunda bu sezgiyi yakalayamıyosunuz.

• dı$ın dı$ını napcaz ! Yagmur yagarmı$ gıbı kur$un batman dekı $ım$ek cakmaları meger uc3 yanında best of mu$ bok atmıyoz tamamıyle olan bı $ey alı$mı$ gelmeyen nesılcıler sıze bı 10 daha wow latır bu x 3 u vs.
  • MW serisinden hikaye bakımından daha iyi olamayacağı kesin :(
  • MW'den kat kat iyi olur mw 'de hikayemi var ya koş koş vay babam bu ölüd yok bu oldu. asıl hikaye black opstaydı çok karmaşık ve çok iyi sunulmuş hikayesi vardı tabi Alınmayın ama Türkiyedekiler pek anlamadı ingilizceden dolayı.Sonra laf atıyorlar.Multi olarakta black ops kat kat iyi şuan bile mw3'ün arkasında 10 milyon aktif oyuncusu var nasıl kötü diyebilirsiniz multiye? evet mert4everin dediği şey doğru konsollara önem vericek adamlar boşuna umutlanmayın yeni grafik motoruda çıkarsa konsol için olacak ayrıca sanki konsol öldü gibi yeni motor gelmeyecek diyenler saçmalamış .tamamen farklı bir grafik değilki yeni motor yani daha kaliteli olacak ama konosolların açabileceği seviyede crysis 2 kadar olabilir misal çok fena olur çok güzel gözüküyor c2 konsolda
  • hiç beklemiyodum
  • @ultrastorm sana uncharted 3'ü yollayalım :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

quote:

Orijinalden alıntı: ultra_storm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultra_storm

quote:

Kardeşim biraz daha yaşlan ilerde anlayacaksın;

"Oyunu,Oyun Yapan Grafik değildir. Grafiğide Grafik Yapan,Çözünürlük ve AA değildir"

2011 Yılın Oyunu : Skyrim
    2011 Yılın En iyi Grafiği : Uncharted 3
    2011 Yılın En iyi MultiPlayer'i : Portal 2

Ama senin bunları anlaman için daha var

Yaşlan alakası yok bunun pc böyle güçlü olsun böyle grafik versin 70 yaşıma gelsemde pc oynarım.Ayrıca o ödüller beni ilgilendirmiyor ödül alınca sanki pc kalitesinde grafiğe ulaşıyor.

Ne konuştuğunun farkında bile değilsin, Takmışsın At gözlüklerini Oyun Oynamıyorsun Grafikler ile EGO'nu tatmin ediyorsun.

Şunu iyice anlamaya çalış ve kafana yaz;

"Oyunu,Oyun Yapan Grafik değildir. Grafiğide Grafik Yapan,Çözünürlük ve AA değildir"

Herşey grafik değildir ama grafiğinde belli bir standartta olması lazım(Erdinç İyikul).Konsollar bu standartı karşılamıyorlar.Ben 10 yıl aynı grafikle oynayamam okadar.

Sen bana Uncharted 3'ten daha yüksek graifk puanı alan oyun göster sene ? Bakalım Standartlar ne durumda.

Kendi kafasına göre veriyorlar kendi çapında eğleniyorlar onlardan BANANE ? Bıktım saçma sapan ödül sayma bana.Durum ortada işte konsollar eskidi bir siz kabullenmiyorsunuz herkes kabul etti nerdeyse bir inattır gidiyor sizinkisi.

• Yav he he.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert4ever

Yav he he.

Sana he ultrada oynada bf 3'ü crysis 1'i gör bakalım konsollar eskimişmi eskimemişmi acaba biz neden konsollar eskimiş diyoruz gör.
  • Arkadas Guzel - HD - 1080p grafik verse napim? Ben bunlari gordum iyide, benim zevkime uymuyor. Burda istediginiz kadar soylenin benim umrumda degil. Yeni nesile ne zaman gecersek o zaman kendimi yenilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert4ever

Arkadas Guzel - HD - 1080p grafik verse napim? Ben bunlari gordum iyide, benim zevkime uymuyor. Burda istediginiz kadar soylenin benim umrumda degil. Yeni nesile ne zaman gecersek o zaman kendimi yenilerim.

Bir şeyin iyisimi zevkine uymuyor ? Ben neden 720p'de low ayarda oynayayim 1080p aa ultra ayarlar varkene.
  • ultra storm
    kardeşim bu kadar fanboy olmanın lüzümü yok bende her ikiside var üst düzey pc'de xbox360'da ayrıca bf3 orjinalda var gayet güzel bi oyun lafım yok asla ve ayriyetten pc ile xbox arasında fark zaten olması lazım yani bırakta olsun yeni nesil bi ekran kartına konsol dan fazla para veriyoruzlan ve bence değecek kadar hatta abarttığın kadar bi fark yok be güzel kardeşim yakın bi arkadaşımında ps3'ü var ve ps3'ün exc oyunlarını da hiçbirşeye değişmem inan bana oynamadığın için de o oyunların tadını bilemezsin. Belki 1080p ultra aa vermiyor ama kesinlikle o exclerin birini değişmem bf3'e. Ben oynuyan biri olarak söylüyorum bunu(bu arada aynı şey xbox360 exc vs oyunları içinde geçerli).Pc me şu ana kadar harcadığım paralara içim yanıyor kardeşim şimdiye kadar o paralarla altımda kötü de olsa arabam vardı be :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeofoking

ultra storm
    kardeşim bu kadar fanboy olmanın lüzümü yok bende her ikiside var üst düzey pc'de xbox360'da ayrıca bf3 orjinalda var gayet güzel bi oyun lafım yok asla ve ayriyetten pc ile xbox arasında fark zaten olması lazım yani bırakta olsun yeni nesil bi ekran kartına konsol dan fazla para veriyoruzlan ve bence değecek kadar hatta abarttığın kadar bi fark yok be güzel kardeşim yakın bi arkadaşımında ps3'ü var ve ps3'ün exc oyunlarını da hiçbirşeye değişmem inan bana oynamadığın için de o oyunların tadını bilemezsin. Belki 1080p ultra aa vermiyor ama kesinlikle o exclerin birini değişmem bf3'e. Ben oynuyan biri olarak söylüyorum bunu(bu arada aynı şey xbox360 exc vs oyunları içinde geçerli).Pc me şu ana kadar harcadığım paralara içim yanıyor kardeşim şimdiye kadar o paralarla altımda kötü de olsa arabam vardı be :D

Sanki konsola hiç para harcamıyon live parası 3k sarı ışık hatalrından dolayı alınan konsol slim olayı oyunları 2 kat daha pahalı vs vs.

• konsol pc fark etmez güzel oyunu affetmez I king
  • tabi konsollardada o tarz üretim hatalarıyla karşılaşabiliyosun ama çok şükür şu zamana kadar hiç bi sıkıntı çıkarmadı ki inşallah'da çıkarmaz :D oyunlardaki pahalılığa gelince evet bizim ülkemizde öyle ama genel olarak bakacak olursak pc tabi yine daha ucuz ama 2 katlıkta bi oran yok kardeşim :D gerçi neyse ne ya şahsi zevk meselesi hangisinden hoşlanıyosan onda oyna oyununu ben sadece şahsi fikrimi belirttim.
  • Black Ops 2 yi çok merak ediyorum ve heyecanla bekliyorum bence BO 2 de Woods karşımıza çıkmalı aslında ölmemiş bir şekilde kurtulmuş olsa felan güzel olurdu suratımızın üstüne füze yedik gene ölmedik zaten. Gene ölmesin baride sevdiğimiz bir karakter yok olmasın. :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.